Kto má svadbu 7.7.2012 v Martine? Všetko je už zaistené?

31. jan 2012110

Caute nevesty...chcem sa opytat,ci nema niektora svadbu v Mt v tento datum...co vsetko uz mate alebo nemate ? 🙂) nejake rady ?

• @petrikovamata   ahoj tak my mame tento datum , len svadba nebude v MArtine , ale na vychode , ale ženich predsa len bude z MArtina 🙂

• a co uz mate zajednane ? a odkial je z martina zenich ? 🙂

• @petrikovamata   Martin - sever , mame hudbu, fotografa , Dj , salu , a ubytovanie

• Sponzor fóra
  • sever ?? ja byvam na severe 🙂)) no mozno ho aj poznam.

• Ahojte, my planujeme svadbu v juni v Martine, len mame problem najst vhodnu pre cca 60 ludi...neviete poradit?

• @agatulienka   Ahoj. Ja som mala 40 hosti a dala som si vypracovat cenove ponuky do: Hotel Turiec, Hotel Viktoria, Kastiel Zaturcie a Hotel Luna. nakoniec som si vybrala Hotel Luna, bolo to na velmi slusnej urovni a za prijatelnu cenu 🙂 Ak budes chciet tak ti mozem preposlat nejake kontakty co mam na mojich dodavatelov.

• @girl177   dakujem pekne za odpoved, skocim este do hotela Luna pozriet 🙂))

• ahoj my sa berieme 07.072012 v Martine, konkretne hotel Piatrova.😉

• @ivka219  Ahoj, aj vy mate svadbu na vychode?? Moj snubenec je tiez z Martina a ja som z vychodu 🙂 Ako ste si to poriesili z ubytovanim???

• @milujemmarka   ahoj ano , svadbu mame na východe. Ubytko už mame poriešene , hneď veľa reštiky kde bude hostina . A vasa svadba sa bude kde konať ?

• babeny, ak este nemate kupene topanky, tak predavam. ja som ich nakoniec nepouzila, su nadherne, c.39, inzerat aj tu 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov