Kto máte svadbu v kaštieli v Bardoňove?

Všetky baby čo máte v roku 2016 alebo ste mali skôr svadbu v kaštieli v Bardoňove, prosím sem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 my budeme mať 10.9.2016 v kaštieli Bardoňovo
Odpovedať
@lucccinka11 paráda, nám sa to už kráti ale vy v podstate máte ešte čas, ale aj tak rozmýšlala si už aj nad výzdobou?
Odpovedať
Profilova fotka
No rozmýšlala som, a neviem sa rozhodnúť, najskôr sme chceli takú vintage výzdobu z tej vrecoviny, takej tkanej látky a len biele kvietky takú jednoduchú.... ale asi budeme mať pravdepodobne staroružovú s bielou, alebo ešte premýšlame aj nad krémovo-zlatou, vy máte ked? a akú výzdobu budete mať? ak sa smiem spýtať odkiaľ ste? a koho máte dj? :-)
Odpovedať
my budeme mať 9.4.2016, výzdobu budeme mať bielo striebornú a kvety budú biele a ružové ruže, teda bude tam aj zopár ružových prvkov, môj nastávajúci pochádza priamo z bardoňova, dj-a máme Jána Korytára :)
Odpovedať
Profilova fotka
to môže byť super, a kto vám robí výzdobu? nejaká agentúra, alebo vám výzdobu zabezpečí pán Szabó? Koľko budete mať ľudí? :) čo všetko už máte zabezpečené?
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 a aké jedlo budete podávať? Budete mať aj nejaký hlavný chod + švédske stoly? My plánujeme tak :) a chcem sa spýtať že akú máte cenu za jedlo na osobu, prenájom kaštiela a pod.
Odpovedať
no my to máme tak trošku inak, výzdobu si robíme aj zabezpečujeme sami, ľudí bude 70, jedlo budeme mať tak ako píšeš hlavný chod a potom švédske stoly a ešte aj kapusnicu, cenu za jedlo ti neviem povedať, to vybavuje svokra a prenájom kaštiela nebol veľa kôli tomu, že môj snúbenec odtiaľ pochádza a stále tam má aj trvalé bydlisko, tak tam bola nejaká zľava, ale viem že to bolo okolo 150 eur, viac asi nie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 úplne sami si budete robiť výzdobu? smiem sa spýtať aké budete mať stoly a stoličky? predpokladám, že budete mať aj návleky na stoličkách, však? budete si požičiavať? Aj my budeme mať okolo 70 ľudí, my budeme mať tiež aj hlavný chod + ešte jeden chod a švédske stoly potom. Aspoň približne by ma zaujímala cena za jedlo, aby som vedela v akom rozpätí sa mám držať :) tak ak budete vedieť napíšte :) no super takže za prenájom je to 150€? som zvedavá koľko budeme mať my, keďže nemáme nič spoločné s obcou Bardoňovo :( hm, ale je to jedno, máme to rezervované, miesto je pekné a to hlavné že sa nám to tam páči. budeme mať aj letecké kamery, tak sa teším na zábery, ktoré nám v tom peknom kaštieli spraví :)
Odpovedať
ano je to tam krásne, ostatné ti píšem do správy :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby, buduci rok planujeme svadbu a do uvahy nam pripada aj kastiel Bardonovo... Mohli by ste mi prosim do ip poslat aspon priblizny rozpocet na osobu ako to tam vychadza? @fiancee19 @lucccinka11
Odpovedať
ja ti to presne neviem povedať my sme to tam mali trošku inak, ale čo nám hovorili iní tak okolo 20 eur na osobu ale niesom si istá možno povedia iné baby
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika7228 Ahoj... no v prvom rade si zisti, či bude kaštieľ voľný na Váš termín, pretože svadby sú tam stále! My sme mali kaštieľ skoro rok dopredu rezervovaný :-) My sme tam ešte svadbu nemali, ešte nás to len čaká, catering nám zabezpečuje p. Szabó, mali sme s ním už stretnutia, ale tiež to bude iná cena (nie podľa ich cenníka)... Ale samozrejme cena závisí aj od toho aké jedlo chcete podávať a koľko chodov budete mať a pod. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@lucccinka11 mohla by som Ťa poprosiť o kontakt na niekoho z kaštiela v Bardonove? :)
Odpovedať
@fiancee19 a mohla by som sa spýtať resp. poprosiť tiež o tú cenu jedla kolko víde v kaštieli?
Odpovedať
@25nikol25 my sme nemali podla cennika takze ti neviem povedat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Neviete niekto koľko asi vyjde prenajatie tej sály + hostina v kaštieli Bardoňovo? Písala som tam mail asi 3 dni dozadu, ale nedostala som žiadnu odpoveď.
Odpovedať
@marry223 lepsie asi bude zavolat tam, na fb maju skupinu rozpravkova svadba v kastieli
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?