Liptovský Mikuláš - Liptov. Kto ste odtiaľto?

Ahojky všetky nevestičky ! Akosi sa mi nepodarilo nájsť aktuálnu témi Liptov...tak už je tu :-) dúfam,že sa niekto pridá...vari sa Liptáci nevydávajú a neženia?
Odpovedať
1
2
24
Profilova fotka
:-) Jeden sa bude zenit pravdepodobne na jar, ale v Banskej Bystrici 8-)
Odpovedať
Ahoj Sue, samozrejme, ze aj liptaci sa zenia...tak ako napriklad ja a moj drahy.Svadbicku mame 24.septembra. No,momentalne sme este stale pracovne v zahranici...ale svadba bude samozrejme doma. Pekny dnik :-o
Odpovedať
ahojte, ja som tu už dlho, ale z Liptova nás tu bolo strašne málo, tak sa občas pridám k vám, svadbu máme 10.septembra v RK :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojki, my to mame na Liptove uz o mesiac :-) ale po svadbe sup do TN...
Odpovedať
No,ako sa pomalicky rozrastame...ale aj tak... malo nas, malo nas podze aj ty medzi nas... 8-)
Odpovedať
Ahojky...aj to je lepšie ako nik :-) ja si s tou mojou svadbičkou ešte počkám..bude až o rôčik ;-) Síce nebude tu,na Liptove,ale na Spišskom hrade,ale keďže som z Liptova,tak... :-)
Odpovedať
Ahojte, tak ja to mam 3. 9. 05 v BB a potom sa stahujem do LM :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kasper, ja som tiez z BB a budem sa stahovat do RK :-)
Odpovedať
ahoj geegee, a kedy bude tvoj den D? A co v Ruzomberku? Kde v BB bude svadba?
Odpovedať
Profilova fotka
no svadba bude na jar, ak sa nam nepodari otehotniet skor 8-) A v Ruzomberku budem byvat, drahy je odtial...stahovat sa budem teraz v lete. No este nema novu pracu, tak dufam, ze sa to neskomplikuje tym
Odpovedať
A teraz co robis? Pracujes v BB? Mna caka presun v case svadby. Moju robotku budem musiet pustit a najst si nieco v LM :-( :-). A uz viete, aku chcete svadbu, kde a co a ako?
Odpovedať
Profilova fotka
Pracujem v BB v skolstve, preto hladam robotu od noveho sk. roka. Predstavy mame - svadba mala v BB v Hronseku a potom hotel Gala - len vecera a chvilu posediet. A potom o tyzden nejaka chata :-) A vy? Vy to mate o dost skor ;-) Uz mate plany?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Zatiaľ to vyzerá na obrad v Bratskej Jednote Baptistov na Hornej striebornej a hostina v penzióne Boca /bývalý Zelený dom/. My budeme mať okolo 60 ľudí. Máme dosť veľa cezpolných a chceme ich mať aj na obrade - teda potom aj na hostine. Prídu kvôli nám z ďaleka, takže chata by nebola schodná. Aj keď by to bolo zaujímavé.
Odpovedať
Mirka, Katka, kde sa budete svadbiť?Ak to nie je prísne strážené tajomstvo ;-) už máte po vybavovačkách?
Odpovedať
Ahoj Sue, svadbicka bude v kostoliku v Partizanskej Lupci a vobec to nie je ziadne tajomstvo. Mali sme trosicku problem zohnat salu,pretoze mame veliku svadbu cca 120 ludi. Nakoniec sa nam podarilo v hoteli Repiska v Demanovskej doline... ;-) Pomaly mame vsetko povybavovane...boli sme domka na tyzden po velkej noci, sice sme sa upachtili a vybehali, ale podarilo sa...no a ostatne je uz na nasich rodicoch... :-o Lebo mi prideme domkov len tyzden pred svadbou... A co ty???
Odpovedať
Tak to máte veselé..týždeň pred svadbou ;-) musíš mať super rodičov,keď si to teraz už nechala na nich :-) My budeme mať do 70-ja som chcela do 40,ale človek mieni...rodinka mení,ale keďže ešte máme kopu času,tak si mylím,že sa to ešte zmení :-) Bude to v kaplnke na Spišskom hrade a do sobáša ma čaká ešte prijímanie a krst keďže pokrstená nie som a chcela by som byť-tak ako môj milý,takže toho mám hodne... asi preto aj nechám ostatné prípravy na agentúru,aby som si všetko v pokoji mohla vychutnať :-) O hostine ešte veľmi predstavu nemáme...veľa bude záležať od cien-určite to poznáte-ceny pri ktorých sa očká trikrát prekrútia :-( ale už mám predstavu o šatách :-) Ty ako?
Odpovedať
Ja uz satocky mam, kupila so si ich ti v UK. najskor som ich dala aj do albumu priprav, ale kedze na stranku chodi aj moj drahy :-o , radsej som ich stiahla ;-) , kedze podla zvyku to ma byt prekvapko... Ale poslem ti ich obrazok cez IP prip. mi posli emailovu adresu. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
kocky/ liptacky....ja uz mam potom a drzim vam palce ... ;-)
Odpovedať
Ahojky Lusa,ako to všetko dopadlo,ako nôžka? Podarilo sa to zahojiť?
Odpovedať
Profilova fotka
Hej baby, tak moj stary otec aj moja stara mama su pravi nefalsovani liptaci, cize aj vo mne cosi take prudi. tak sem pisem :-D a prajem vam pekny predsvadobny cas. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no prstik som si vyliecila harmacekom a alpou, mala som strach, ze sa do svadobnych crieviciek ani neobujem, ale nastastie sa to vyriesilo... a ako cela svadbicka prebehla najdes vteme vydate majovky ;-)
Odpovedať
Ahojky kočky...kde ste sa stratili...to máte všetky toľko práce?Teda aj ja skúškujem,ale občas sa patrí ozvať ;-)
Odpovedať
Patri sa raz za cas ozvat. Mas pravdu, Sue... Ja som dnes velmi vytesena, lebo konecne mame domka aj svadobnu vestu a viazanku pre mojho draheho a vyzera v tom uzasne. 8-) Joj,uz nch je september... :-D
Odpovedať
Tak to vám gratulujem,ja som na nete mám pocit dnes celé poobedie...mala som mať skúšku, no náš milý skúšajúci to dnes naťahuje...už mám pocit,že každú chvíľu vyjde z dverí a povie,že dnes stačilo...to by som sa tu zložila :-( A vy už ste domka,alebo stále v UK?
Odpovedať
Joj, stale sa matame tu v UKa stale sa nic nemeni, ze prideme domkov len 17.09.Joj, to treba este 3 mesiace odpracovat,asi ma z toho porazi :-| , ale hadam to rychlo zbehne... A drzim paluchy na skuske. Ja som raz cakala na skusku do 22:00, to bola teda hroza, vycerpana viac ako po rubani dreva :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte liptacky! aj ja som vasa, ale teraz som v britanii a svatbu budem mat v januari na zvolenskom zamku a aj tam ostanem byvat. ved uz neodidem od mojho draheho :-)
Odpovedať
ahoj Liptov :-) už sa pomaly ale isto približuje deň D. Skoro všetko už máme hotovo... ale nie je mi všetko jedno :-| Hádam všetko dobre dopadne :-)
Odpovedať
pupavka ahoj, aj ja som z RK, kde budete mať svadbu a hostinu? :-)
Odpovedať
Mirka ahoj, kam si chodila v Rk do školy ? Ja som chodila na štátny gympel...
Odpovedať
sue ahoj, ja som nechodila do RK, ale do DK, na Hotelku
Odpovedať
1
2
24
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?