Mala som svadbu 5. septembra 2009 v Leviciach. A vy?

1. dec 200860

ahojte baby, kedze mam tento datum svadbu v Leviciach tak ma napadlo pokecat s tymi z Vas co mate tiez svadbu v tomto obdobi..🙂

• ahoj, je tu veľa tém, kde si môžeš pokecať s dievčatami čo majú svadbu v tvojom termíne, zbytočne zneprehľadňuješ fórum

• neviem kde vidis zneprehladnovanie....viem ze si tu viem pokecat aj s inymi babami ale rozmyslala som ze forum s tymto datumom v leviciach nie je...je takych niekolko for zameranych na datum svadby a zaroven konkretne mesto..a nemyslim si ze to je zneprehladnovanie..ale v kazdom pripade ti neberem tvoj nazor...mozno tebe to nevyhovuje...rozumiem ale mozno niekomu to moze vyhovovat..🙂)

• myslím, že si tu kecať budeš asi sama so sebou... 🙂

• Sponzor fóra
  • aaaaaaale no, baby... 🙂 ved malachristi uz je u naaaas, ze?🙂 a mas tam aj kamoskuuuu kusok od Levic...takze neni o com 😉

• malachristi - chces mat tuto konkretnu temu? nestacilo by ti, keby si sa zapojila do temy 5. september alebo do temy LV?

• andzi....musim uznat ze nato ze som ti nic konkretne nespravila si fakt drsna...🙂)

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

0903 591 415
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov