Máte ešte niekto svadbu v Rožňave?

Kto sa vydáva v Rožňave????
Odpovedať
:-p
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
ahoj máš prvú adeptku. Kedy máš svadbu? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kety - ved ty uz si mala svadbu takmer pred mesiacom (podla info v tvojom profile)
Odpovedať
ja sa idem v betliari...viete mi odporucit dobreho DJ, fotografa a kameramana? dakujem krasne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zatial aj ja hľadám ale ked budem mať ozvem sa :-)
Odpovedať
ok, budem ti vdacna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahoj kapelu mám za rezervovanú, viem že tá pani ktorá fotí robí aj oznámenia nie sú ani moc drahé s fotografiou jeden ti vyjde za 9 Sk ja si asi dávam robiť tam. kde ste kúpili obrúčky a hlavne za koľko lebo ja som pozerala v Košiciach okolo 13 000 - 15 000 Sk.
Odpovedať
my sme kúpili v poprade, v jednom zlatnictve v maxe, stáli 308 €, a su kombinaciou zlteho aj bieleho zlata. ale maju krasne aj na namesti a cena je podla toho ci su na objednavku alebo priamo na predaj. jesto naozaj vela druhov, ale kym sme nasli take co sa pacili obom, tak to chvilku potrvalo. len ich este nemame vygravirovane, ale to stoji len par korun. a ako vyzeraju tie oznamenia s fotkou? lebo ja som jedne videla, ale tie boli dost drahe.
Odpovedať
Profilova fotka
bola som dnes vo foto štúdiu a ukazovala mi tie oznámenia je na nich fotka a pritom je text sú jednoduché a pekné bola som pozrieť aj do svadobného salónu Janka aj tam sú najlacnejšie čo sa mi páčili stáli okolo 9 Sk ale väčšina stojí okolo 15-18 Sk ešte by som sa chcela spýtať ktoré kvetinárstvo ti robí výzdobu a približne za koľko lebo čo som sa pýtala zdalo sa mi drahé povedali že by to vyšlo okolo 26000-34000 Sk výzdoba s bielymi návlekmi a farebná ozdoba plus kostol a kytice.
Odpovedať
no ja som pobehala vsetky kvetinarstva v RV, a skoro vsade je to rovnako drahe. hlavne tie navleky na stolicky, tak som sa nakoniec rozhodla, ze budem mat vyzdobu bez potahov, a to mi spravia v tej restauracii, kde bude hostina a myslim, ze je to v cene. V priemere to vyslo tych 30 000 Sk, a to ja nie som ochotna dat za nejake navleky na stolickach. Radsej pojdem za tie peniaze na svadobnu cestu. a kyticu mi budu robit v SNV kedze priatel je odtial, ale zatial ani neviem z akych kvetov. tie pozdravy si este musim premysliet, ci si dam spravit tie klasicke biele, alebo s fotkou. mne sa pacia aj aj.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte, potrebovala by som poradiť fotografa v RV. Vopred ďakujem.
Odpovedať
Ahojte.. Vie mi niekto povedať, ako sa pohybujú ceny za požičanie svad. a spol. šiat v svadobke Janke? A koľko berie za účes a líčenie? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahojte, je tato tema stale aktualna? Ja sa budem vydavat 28.8.2010 a svadba bude v okr. Roznava hotel Hradok,takze aj foto aj kamera, licenie atd vsetko sa snazim riesit v Roznave. Kameramana uz mam dohodnuteho, pochadza z RV, myslim ze je dobry, p. Cerevka, za cenu 230 eur, co je ok podla prieskumu co som si robila. Mozem mi niekto poradit dobreho fotografa z RV/okolie? a este hladam licenie a uces, bola som aj v svadobke Janke a viac osm zatial nenasla.
Odpovedať
ahoj binaca2, ja riesim tiez pod,. problem. BUdem mat svadbu v Betliari 28.8. - odkial budes mat saty? No za uces berie 35e, licenie tusim 20e, a saty starsie 250 a nove 300. Maju tam aj velmi pekne, a vecerne saty tam maju krjsie-popolnoce, ako v KE! tie su tusim za 70 al80. Ale mne sa to ako robi uces nepaci, moc je to prepletene, ako vianocka-ale ved kazdy podla svojho gusta. Ja si uces riesim tak, ze si dam u mojej kadernicky -tj 400km od RV spravit uces, odfoti mi to a budem hladat kto mi to vie tak spravit. pa :-) :-)
Odpovedať
Ahoj martinah, asi sme pisali obe aj do temy Kosice, ja som si teraz cez vikend vyhliadla saty v Kosiciach, salon Ceremoni, za 398 EUR pozicanie. Sadli mi vyborne tak uz dalej nehladam. Aj svadobka Janka ma krasne saty, teraz dostali nove take princeznovske zo Svajciarska stoja cca 435 eur (co ma prekvapilo ze ets eviac ako v KE ale su nove tak asi preto),ale mi az tak nesadli oproti tym co Ceremoni. Inak pochodila som aj Bonnet, maju krasne saty a teraz akciu z 460 na 410 eur, dalej Princess tiez akciu z 430 na 380 eur, a Maggie. Jedine v Maggie by som si asi nevedela vybrat ale v inych salonoch vsade som si po jednych vybrala, tak som mala dilemu. Tie z Ceremoni nevyzeraju tak ako som si ja saty predstavovala - s velkou suknou, a organzou, ale sedia mi najlepsie, tak som spokojna. Teraz neviem ci ma svadobka Janka nalici, ked mam saty z inokadial, lebo myslim hovorila ze lici len svojich. Ucesy - ako pises, same kucery, to sa mojmu nastavajucemu velmi nepaci tak neviem co poriesim. Este sa spytam v svadbnom salone Zuzana v RV lebo tam odporucali nejaku kadernicku a uvidim, asi viac na vyber nebude :)
Odpovedať
Martinah, este otazocka, uz mas foto? Ja stale hladam foto v dobrej kvalite za rozumnu cenu. Jeden pan co robi v RV ok foto je uz na moj termin 28.8. obsadeny - pan Fabian (on zvykne robit s mojim kameramanom) a druha pani co je v centre - nepacia sa nam jej fotky tak tu asi nie.
Odpovedať
Martinah, do tretice, ked by si chcela vidiet foto siat co som skusala, mozem ti poslat link co mam na nete do IP, vyskusala som ich fakt vela, tak aspon budes mat predstavu kde co maju pokial si este nebola (mam foto z RV a KE). Aj ked je pravda ze kazdemu sedi nieco ine a kazdy si pozera podla toho co sa mu paci (ja som hladala siroke sukne a na zaver som zistila ze som mala pozerat iny typ siat - rozsirene az od bokov, nie od pasa, co sedel lepsie mojej postave :)))
Odpovedať
Martinah, ako riesis vyzdobu?
Odpovedať
no ahoj... prepac, dlhsie som tu nebola... tak aj ja som bola zas obchadzat saloniky a teraz som si vybrala v princess a aj v cinderella-tam maju nove saty a fakt pekne po 350E. Mne vravela ze robi uces aj lícenie bez problemu, aj ked nie tam si vyberies saty. Foto sa mi podarilo zohnat nejaky par od Kosic on je kameraman a jeho zena foto robi, ale priznam sa ti nevidela som jej pracu-ani som nad tym nerozmyslala, ci moze aj zle fotit... :-D spolu to maju za 280E. tak ze je to dobra cena, su v tom teda fotky a 3dvd. Hostinu budeme mat v Drienovskych kupeloch, je tam velmi krásne, cisto, príroda... tam v cene maju základnu výzdobu, a z Ke budem mat navleky, a v Ginke sme si vybrali branu s ruzickami, dve velke ikebany na okraj hlavneho stola a na stred ikebanu. oni to tam pripravia a vo stvrtok si len po to ideme, ale vobec si neviem vybrat aku kyticu, chcela som kálu, ale vraj v auguste ju bude treba davat casto do vody. odkial si vlastne ty? lebo ja pojdem ku kadernicke do Moldavy alebo vraj tu je jedna kocka co pracovala tusim na Novom Zelande a teraz je doma, ze cese super a to by som ti mohla dat cislo, niekde pri roznave byva a stoji tak do 40euro. Posli mi ten link... aj zalohu si uz dala? ja neviem ako si vyberiem saty, jednoducho sa mi vsetky pacia, ale nie na 100%. zatial pa a napis... a do betliara sa pojdes fotit??? a co auto? priatel rozmyslala, ze si objednat limuzinu, ale podla mna je to zbytocny luxus a drahe jak fras... :-x
Odpovedať
Ahoj martinah, som rada ze si napisala. ja som z Kosic ale svadba bude pri Roznave, priatel je z dedinky pri Roznave a tu zu viac menej zijeme, resp. tak 50 na 50 aj KE aj RV podla prace. Moj kameramam ze zo stropkova/roznavy, dohodli sme sa na 230 eur a foto som nakoniec vybavila z humenneho za 90 eur, som spokojna aj foto aj video vyzera dobre videla som nejake ukazky. vyzdobu este nemame poriesenu stale, hotel hradok nema vlastnu vzydobu a ked som obehala kvetinarstva v RV, kazde pyta okolo 700-800 eur, co je podla mna prehnane. aj ten nas hotel hradok je pri ochtinskej jaskyni, krasna priroda, taky horsky hotel, obrad bude pred nim vonku uz soma si spominala. fotenie budeme v exterieri v betliari mat. ja si pojdem v stvrtok po saty tiez do KE tak mozno by som zvladla aj tu ginku, co tam stoji ta brana a tie veci co pises? kludne mi to posli do IP, teda ked chces. urcite mi prosim posli to cislo na tu babu co cese, volala som do svadobky Janky, tak oni cesu a robia make-up len pre svoje nevesty. link na saty ti poslem do ip, teda ked este funguje, kamoska hovorila ze sa tam nevie dostat. uz som dala aj zalohu, ty mas pofotene saty? posli, som zvedava. v princess mi nechceli povolit foto, tak som si tam nakoniec nevybrala saty. este zvazujem zavoj lebo som sa dozvedela v ceremoni ze podla typu zavoja sa aj doplaca, v cene je len zakladny ale sa mi zda trosku slaby, a potom podla typu bud predaj alebo prenajom za 42 eur, trosku vela na zavoj...a este mi tam padli do oka take cipkovane rukavicky miniaturne, stoja 15 eur a to mi este treba bizu...tak sa to nejak vysplha. auto asi budeme mat nas VW Golf strieborny lebo sa mi zda vela platit za prenajom aut, aj ked partner pozerla nejake audiny, neviem. ja si na aute nejak nepotrpim, tak ked partner by velmi chcel nech vybavi. a co stoji taka limuzina? on pozeral audiny za 70-80 eur bez sofera ale to sa mi zdalo nejak malo to sa este urcite nabali.
Odpovedať
bola si v tom novom salone glamour of angeles na hlavnej nad hiltonom v kosiciach? ja som tam uz nestihla ist a potom ma to trosku mrzelo. ake tam maju saty nevies nahodou?
Odpovedať
No iba teraz som si precitala, tak ze ta limuzina co stoji v Saci na parkovisku stoji cca 11tis Sk, na 5hodin. tak ze riadna palka! na auto si ani ja nepotrpim. Tak to som nevedela, ze budete mat svadbu vonku-to je super, aj priatel strasne chcel, ale ja som sa bala pocasia. BUdete to mat kraaaasne.... rukavicky chcem aj ja, v princess co mi ukazovali sa mi nepacili, boli take obnosene...
Odpovedať
ahoj :) tak to je teda dobra palka za limuzinu, chodime okolo nej casto tak aspon budem vediet. mne je jedno ake auto budeme mat takze tak :) v ceremoni maju velmi pekne rukavicky len stoja 15 eur. a pozerala som tie co si mi poslala tipy tak mozno kupim tam. este neviem. v roznave na namesti je jeden obchod lada sa myslim vola, a sme tam prave kupili ivory kravatu a koselu pre partnera a maju tam krasnu bizu za 20 eur nausnice aj nahrdelnik.
Odpovedať
nepracoval som este vobec ako dj hram velmi dobre podla mojich priatelou pred tym sa to nedalo pocuvat uznavam si ale zlepsil som sa fakt o vela hram zadarmo y aparaturi mam mixak chybaju mi akurat repraky zatial ak chces aby som ti prisiel zahrat ci nasvadbu alebo nejaku zabavu kludne sa ozvi vypocujes si ma a uvidis cislo na mna 0910406977 hram zadarmo len treba zabezpecit repraky
Odpovedať
hudbu vyberas aku len chces
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte..Chcela by som sa spytat či ste nemali obrad v Betliari?Lebo mala by som aj ja zaujem len nemam kontakt..Vedeli by ste poradit..Dakujem..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, viete mi poradit madarsky hovoriaceho starejsieho v okoli RV, KE, RS? Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?