Máte niekto dátum svadby 9. 9. 2017?
@dena2343 aha prepac vy vlastne mate 9.9. a ty chces zmenit na 2.9. tak by som zistila ci maju dodavatelia volne ak to viete zmenit este
12. jan 2017- Sponzor fóra
@dena2343 my mame 2.9.... bookuj rychlo aj foto, video, DJ.. to moze byt uz dost poobsadzovane
12. jan 2017@dena2343 no len aby si este zohnala ine veci, lebo tento datum je pekny a mnoho dobrych agentur a veci ohladom svadby budu uz obsadene tak sa rozhodni co najskor
12. jan 2017@dena2343 ahoj asi sme sa videli v inej skupine
zaujalo ma, ze som sa tiez rozhodovala medzi 2.9. a 9.9.
19. jan 2017@lejduska no vidis to, sme na tom podobne. Nakoniec som teda ostala pri 9.9. A zrejme aj ty 😂😂😂
19. jan 2017@dena2343 ano ano. 2 mam narodky tak som to posunula na neskor 😃😃😃
19. jan 2017ahojte
my mame tiez 9.9., zvolili sme si ho tak nejak intuitivne a nahodou a az potom mi trklo, ze to je taky pekny datum. Ja mam stres presne z toho, ze kopec dodavatelov bude vybookovanych na ten datum, a planovat sme zacali az teraz v januari-februari. Ale beriem to pozitivne, ze aspon si ten datum bude buduci manzel lahko pamatat
12. mar 2017@meri_an ahoj, som rada ze je nas viac. A co teda vsetko ste stihli vybavit? Ja som si tiez uvedomila aky je to pekny datum az ked sme ho mali na pevno
19. mar 2017@hana9917 agenturu dj? mate ? tak to je super. agentura sa vam bude starat o vsetko? ci ? ale uz mame priestor, sa vytesujem. inak nic. pomooooc
3. apr 2017@tina992017 mame agentura sa nam stara o vyzdobu priestorov auta pierka kvety kytice pre mamy pre mna pierko pre manzela a ty mas len priestor?
4. apr 2017- Sponzor fóra
@hana9917 bohuzial hej :/ nemam cas total busy... daj tip na agenturu pls. ani saty som este nebola pozriet nic ...
6. apr 2017Ahojte, tiež máme 9.9. a už máme takmer všetko:
-oblek so všetkým
- šaty : svadobné, popolnočné, na redový
- koláče, torta vybavené,
- alkohol nakúpený
- kostol, sála rezervované
- catering, DJ, foto aj kameraman rezervovaný
- obrúčky prídu budúci týždeň, svadobné poháre detto
- dnes očakávam že mi prídu pierka
- pozvánky nachystané (ešte nerozoslané)
- kytica sa už vyrába (mám látkovú)
- darčeky k redovému vyrobené
V podstate už máme všetko poriešenéuž len sa zobrať
O výzdobu sa mi stará catering. Budúci mesiac začíname s náukou. Svadobné menu máme zahlásiť 2 mesiace pred svadbou
18. máj 2017@ivka_ke co sú darčeky k redovému ??? som asi mimo ...
25. aug 2017@tina992017 no u nás je zvykom ze ked na redovom dotancujes s nevestou, nieco dostanes (kedysi sa davalo vypit a kolac) ... teraz je zvykom dat nieco na pamiatku - niekto dava magnetku s podakoivanim, ja mam napr mini flaštičky s alkoholom so svadobnou etiketkou (samovýroba) a tiež som piekla a zdobila medovničky - take srdiečka asi 6x6 cm
25. aug 2017
Rozhodovala som sa medzi 2.9 a 9.9 no môj drahý chce 9.9. Nejako nie som stotoznena s týmto dátumom. Už máme sálu zajednanu no termín 2.9 je stále voľný