Miesto na svadobnú hostinu v Bánovciach nad Bebravou a okolí

Profilova fotka
Ahojte nevestičky :-) . Hľadám pekné miesto na svadobnú hostinu v Bánovciach alebo okolí .aké sú vaše skúsenosti?
Odpovedať
@newesticka12 ahoj, nerozmyslala si nad salou v Krasnej Vsi?
Odpovedať
Profilova fotka
newesticka12 záleži aké máš predstavy, či chceš klasiku čo vypadá ako za socíku, ale zase lacnejšie alebo niečo, čo už je na úrovni alebo krásnu romantickú svadbu, síce o cca 10 eur na osobu drahšiu, ale zato rozprávkovú ;-) Takže ja mám obehané a moj názor je, že: KRÁSNA VES max. 80 ľudí, vypadá to tam ako v kult. dome, tie podlahy a obyč. drevenné stoličky, výzdobu si robíš sama, može sa doniesť vl. alko aj nealko, slané, zákusky. PENZION HARMONIA v Ostraticiach max. 60 ľudí, pekné, útulné, cca 12 miest na prespanie, majú k dispozicií navleky na stoličky za príplatok, dajú vám aj kontakt na agentúru ktorá vám to može vyzdobiť, prípadne si od nich kúpiť výzdoby. Milý personál, nie je to tam drahe, Moze sa doniesť na pitie len pálenka, ale ostatné alko aj nealko dávajú v litrovkách a za rozumnú cenu. Tu je ich stranka www.harmonia-penzion.sk/ REŠTAURACIA FATIMA v Trenčíne- určite moj favorit. Nádherne miesto, hneď pod hradom, výhľad na Trenčín aj na hrad z krásnej velkej terasy-pojme cca 25O ľudi, vo vnutri krásna reštika s barom, tam sa aj tancuje, ale za pekneho pocasia sa moze aj vonku, je tam aj zimna zahrada, vo vnútri krásna sieň na hl. jedlo, tie krystáľové lustre- no nádhera, to netreba už ani zdobiť :-) postarajú sa úple o všetko, čo nemáte, zoženú. Príjemný prístup, dostupné ceny. A platí sa až po svadbe. Tu je ich stránka www.restaurantfatima.sk Mám aj obehaný DALLAS, ARKADIU-drahsie ako na Fatime. Dufam, ze som ti trochu pomohla vo výbere. Držím palce nech si vyberieš to pravé, hlavne aby TY si bola spokojná ;-) Potom napíš kde to budete mať
Odpovedať
Profilova fotka
janka27lienka -Ďakujem strašne moc za dobré rady ja som to pôvodne chcela na Dalase ale viem si t predstaviť aj krajšie.O reštaurácii Fatima som už počula a je to tam skutočne krásne len som sa bála že to bude prehnane drahé. Chcem mať nádhernú romantickú svadbu.Veď je to len raz za život..Popozerám si tie stránky a určite dám vedieť kde to budeme mať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@newesticka12 Ako si pokročila s prípravami? Už ste si vybrali miesto pre Vašu hostinu? A aký dátum budete mať? Či ešte nemáte presne určený a uvidíte podľa toho kde čo bude voľné? My už sme platili zálohu, tak to bude iste isto 23.6. 2012. Už mám kúpene svad. šaty, zajednaných kameramana, fotografku, starješího s DJ-om. Pomaly ale iste sa nám to blíži a ešte nám čo to chýba, my to máme o to zložitejšie, že žijeme v ČR, ja na materskej, muž robí, ja si vlastne beriem čecha, ale on je slovák- to je komplikované :-) Takže ešte nejaký papier navyše zoháňať...ach jo. Držim palce s prípravami, nech sa nám darí ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janka27lienka No pokročila som s prípravami.Máme konečne zajednaného fotografa a v podstate aj kameramana :-) Vybrala som si reštauráciu Fatima ale musíme si ísť ešte zajednať termín aby som to mala isté.Aj vy to máte tam ci inde? Svadbu máme 9.6.2012.Šaty už som si vybrala ale skúšať si ich pôjdem až o dva týždne ale už presne viem ktoré tak sa teším.No máte to trosku komplikované ale veď je ešte dosť času a za ten krásny deň to stojí.Aj ja držím palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@newesticka12 ano, aj my tam budeme mat, dva tyz. po vas :) No dufam, ze nam pocasie bude priat a ze bude dobra zabava. ;-) Jooj, cim blizsie sa to blizi, tym som nervoznejsia :-| neviem, co budem robit den pred svadbou a hlavne, dufam, ze prezijem svadobny pochod, lebo ja som taka citlivka, ja ked ho pocujem, mne sa chce plakat a nie to este, ze ja tadial budem kracat :) A hrat mi ho bude asi moj dedko 81 rocny. Uff :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj :-N Prosím ťa koľko ste platili zálohu v tej Fatime????My tam ideme asi cez víkend tak chcem vedieť čo nás čaká x-) Aj ja som nervozna jak blázon a dúfam že na nič nezabudnem.... Deň pred svadbou asi zomriem aká budem nervozna.No to budeš mať dojímavé keď ti to bude hrať dedko .
Odpovedať
Profilova fotka
@newesticka12 ahoj. Nevsimla som si, ze si mi pisala, az teraz :-| musis davat pred meno @ aby sa mi ukazalo, ze mi niekto pise ;-) Uz ste tam asi boli, tak vies kolko sa plati zaloha... inac skoro nic nove...po zaplateni faktur som si mesiac dala klud, nic som nezhanala, teraz zacinam zas pokukovat po vyzdobe, co by sa mi hodilo na dvere a do kostola a videla som take pekne manzet. gombiky, tak asi ich objednam :-) Aj nad pesnickou pre prvý mladom. tanec už premýšlam a vyberám, jooj nviem sa furt rozhodnut :-| Aj oznamko a obrucky uz by sme mali pomaly zacat vyberat. Noo, uz sa nam to blizi, treba este tolko veci vybavit... :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@janka27lienka Ahoj no nakoniec tam ideme až zajtra lebo sa nám skôr nedalo :-( takže ešte neviem koľko sa platí.....My sme akurát v nedeľu kúpili oblek pre ženícha tak som šťastná lebo je nádherný :-D A obrúčky už tiež máme tak mám radosť...konečne a to pohlo a o 2 týždne idem skúšať šaty do Bratislavy.Tak drž palce aby boli dobré x-) No už sa nám to blíži tak sa teším ale mám aj stres z toho :-S Držím ti palčeky a myslím na teba aby sa ti všetko podarilo zohnať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@newesticka12 ahoj. Ano ako pise arnica, zaloha na svadbu v letnych mes. je 300 e. v zimnych 150. Ale to ti potom odpocitaju z celkoveho uctu. To nie je platba za prenajom saly alebo tak, to je rezrvacia terminu ;-) Tak sa aj ty drž, prajem vela stastia pri skusani siat a drzim palce! 8-) Kde ste kupovali oblek a obrucky? My este nemame :-( pa
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@janka27lienka No my sme kupovali oblek v trenčíne v maxe a som mimoriadne spokojná lebo je presne podľa predstáv a dnes som sa rozhodla ze si dám šaty ušiť tak už som si ich bola aj objednať tak sa strašne moc teším.Obrúčky sme si dávali robiť jednému pánovi on je z Hornej Súče a stáli oveľa menej ako v zlatníctve a on dodáva pre zlatníctva takže sú nádherné.Ak chceš pošlem ti na toho pána kontakt :-) papapap
Odpovedať
@newesticka12 ahoj mohla by si aj mne poslať ten kontakt na pána z Hornej Súče. ďakujem
Odpovedať
@newesticka12 Ahoj, mohla by si prosim ja mne posunut kontakt na toho pana?:)
Odpovedať
Profilova fotka
@litzy999 @kristinkaaa Kontakt vám pošlem dnes večer.Má ho priateľ v starom mobile a kedže sme sa sťahovali nemohli sme ho doteraz nájsť .Hneď ako príde z práce pošlem vám to :-)
Odpovedať
@newesticka12 ahoj, mohla by si ten kontakt poslat aj mne? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nat123 samozrejme pošlem :-)
Odpovedať
@newesticka12 Ďakujem :) čakám:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@newesticka12 mohla by si prosim aj mne poslat ten kontakt....dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@newesticka12 Ahoj, mohla by si mi poslať prosím ťa kontakt na pána čo robí obrúčky za dobrý peniaz? my máme svadbu vo februári a obiehame zlatníctva a z cien sa nám panenky otáčajú :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@newesticka12 Ahoj, poslala by si mi prosim kontakt na toho pana zlatnika. Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte baby ak tu ešte ste :) Prosím kto vám robil výzdobu a na svadbu? A poraďte mi mi prosím vás
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?