Nevesty júl 2017

Profilova fotka
Ahoj, dievčatá, koľko nás tu je?
Odpovedať
Profilova fotka
15.júl :-)
Odpovedať
8. júl 8-)
Odpovedať
@lucinkka29 jééj aj my máme 08.07.2017 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
15.7. :-) :-) ;-)
Odpovedať
podľa mňa veľa :) a aj v mojom okolí mám pocit, že sa kopec ľudí berie jún-júl 2017 :-D no a ten náš je 1.7.2017 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lesanka123 Tak to máme spoločný dátum, aj my sa berieme 1. 7. 2017
Odpovedať
Profilova fotka
1.7.2017 je krásny dátum. :-) Aj my sme ho chceli, ale nemala voľné už ani kapela ani hotel. Tak sme to museli presunúť až na 5.8.2017 :-(
Odpovedať
@snubenka75 no dosť je v tomto termíne svadieb :-) ale super, aspoň to môžme tu na MS spolu prežívať, už nech je náš rok :-) sa neviem dočkať :-D
Odpovedať
@binona práve kvôli tomu ako to vyzerá sme si ho vybrali :-D vo výbere bol aj 17.jún 2017. ale ten náš nakoniec vyhral :-) no v podstate to je úplne jedno kedy to je. pre vás bude určite 5.8. ten najkrajší deň :-)
Odpovedať
1.7.2017 :) chceli sme 17.6.2017 ale nemali uz volne:)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme termín 17.06.2017...ale poviem katastrofa čosi zohnať...už 2 týždne oslovujem fotografov a vždy rovnaká odpoveď termín obsadený :-|
Odpovedať
My 7.7.2017 :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1.7.2017 :)
Odpovedať
15.7.2017 :-)
Odpovedať
8. júla ;-)
Odpovedať
@marcela1992 aj my máme tento deň :) 15.7.2017
Odpovedať
1.7.2017 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
8.7.2017 :-)
Odpovedať
1.7.2017 :)
Odpovedať
Profilova fotka
8.7.17 :)
Odpovedať
7.7.2017 :-)
Odpovedať
1.7.2017 :)
Odpovedať
Ahoj spolubojovníčky:D alebo skôr by sa hodil výraz ,,spolučakateľky nedočkavé":D haha Ako ste na tom z prípravami na svadbu? Už máte tie najdôležitejšie veci vybavené?:) Ja sa musím priznať, že mňa chytá hystéria a panika:D zdá sa mi to neskutočne málo času:D a dokonca už začínam mať sny o svadbe, alebo skôr by som ich nazvala -,,nočné mory" :D haha aj vy ste už mali svoj prvý sen o svadbe?? ;-)
Odpovedať
@mey8 my mame miesto hostiny, Dja, fotografku, vizazistku (licenie+vlasy), navrhnute oznamko. Ostatne veci su len v rovine uvazovania a zatial to nejak aktivne neriesim. Myslim ze casu este dost:) Ani stale nevieme kde bude sobas a aky:D
Odpovedať
Profilova fotka
@lesanka123 @zzabka88 mame spoločny datum..tiež u nas vyhral 1.7.2017 :-)
Odpovedať
@leeshka Tak to pekne:) najmä, že máte tie najpodstatnejšie veci vybavené:) My tiež nevieme kde bude obrad, a o koľkej...a dokonca nemáme ani dišpenz :D ešte bude veselo:D a kameramana mať nebudete? Normálne si ma upokojila, lebo ani ja nemám viac, akurát som nedávno dokončila pierka:) oznámenie vo ,,výrobe" a inak stresy či pôjdem nahá:D najmä keď som zbadala @lesanka123 ...to je čistá šikovnica:) napreduje :)
Odpovedať
@mey8 joooj :-D zlatušik si :-D ani som to neplánovala, že už budem mať šaty aj topánky :-D najviac som sa toho bála a išlo to samo :-D hah :-D a to som pôvodne chcela šaty začať skúšať niekedy v decembri :-D horšie je že nemám a v podstate nemôžem už pár týždňov zohnať žiadnu dobrú kaderníčku a pri oznamku nemám ani predstavu, čiže @leeshka obdivujem že máte tieto veci :D a mey a Pierka?? :-D och na tie tiež ešte nič nemám..čiže je to asi také dosť individuálne :-D @melonka_ajuska anoo :-) už sa teším ako budeme pridávať svadobné albumy :-)
Odpovedať
@mey8 nie, kameraman nebude, myslim ze to je zbytocne, kukat to asi nebudeme, akurat co povieme asi kamosovi nech nam natoci obrad a potom urcite daky kamosi co-to potocia pocas zabavy, take videa nam postacia:) pierka este ani nemam predstavu a oznamenia som uz navrhla len tym ze neviem miesto a cas tak su stale len v PC:) saty som povodne uvazovala ist pozerat az po novom roku ale tak asi pojdem skor dakedy v novembri alebo tak nech aspon viem co mi sedi co nie;)
Odpovedať
@lesanka123 keď to išlo samo, tak si volila ♥ a to je to najsprávnejšie:) takže december?? Ja by som chcela niekedy v marci, apríli :D haha uvidíme:) No my máme oznámka len vo výrobe...v hlave :D haha a pieročka? no my ich máme trošku iné, a skrátenie štetcov, vyvŕtanie dierok, napichnutie na zicherku - bolo časovo náročnejšie:D takže som rada, že to mám z krku:D a sústreďujem svoju pozornosť na iné:) čomu sa venuješ v tejto dobe ty?
Odpovedať
ja hlavne zháňam kaderníčku :-D nech je tá nevesta dokonalá :-D :-D :-D a teším sa z každej vecičky na ktorú natrafím a kúpim ju :-) ja tiež strašne veľa veci chcem vyrábať len na to nejako nemám stále čas..takže ťa obduvujem, že tak na tom makáš ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?