♥Nevesty okolie TO,BN,PE,TN v roku 2015♥

Profilova fotka
Nevestičky pridajte sa, možno si vieme navzájom pomôcť a poradiť! :) Každá tvorivá ochotná duša sa ráta.... Teším sa! Už sme sa tu našli dve...tak hľadáme ďalšie šikulky :) možno si vieme pomôcť aj s výzdobou alebo inými typmi! Tešííííííím sa na Vásss
Odpovedať
Ahojte ! :-) tak sa pridávam :-) Ja som z BN a na silvestra po polnoci,na naše výročie sme sa zasnúbili :-) ináč máme krásne dátumčeky na soboty :-) 6.6 , 8.8, 10.10 ,12.12 neviem sa rozhodnúť ;-) poradíte?
Odpovedať
Ahojte :) My máme 8.8.2015 v TN :)
Odpovedať
Profilova fotka
@niky21 skvelé tak už sme 3 :) a gratulujem k uspešnému začiatku roka....no ja keby som sa mala ted rozhodovať dala by som si svadbu v zime! lebo vraj aj co sa týka fotografovania najkrajsie fotky vraj vniknu práve pri tomto svetle a v atmosfére zimy :) alebo potom 6.6...aj moji rodiacia tak mali a su uz stastne spolu 27 rokv..takze overený dátum :D.... ja mám dátum 4.7.2015 ziadna symbolika....ale od zásnub to je do roka a do dňa...aj vies v akom štýle by sa mala niesť približne tvoja svadba? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkaferko jééj ja sa teším uz sme 4 :) ja budem mat tiez pri TN... to by bolo skvelé ze by sme si navzájom pomôcť a štýl svadby už más premyslený? :)
Odpovedať
@megyyy nooo ešte ani neviem :) máme sálu vo Fatime, máme farára a kostol na Juhu, máme starejšieho, a to je asi všetko :) akurát riešim cukrárku, zákusky a torty, a neviem o nikom. ani šaty ešte nemám :) a ty ako?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkaferko no ja tiež ešte nemám šaty ani zakusky ani tortu..len približné predstavy.... velmi som to chcela mat v nejakej krásnej stodole....ale tu v blízkosti nic schopné nieje resp nasla som jednu ale nieje tam ziadna kuchyna, alebo restika...takze problem by bol s jedlom.....a kedze nás bude do 120 ludí,,,tak som hladala nejaké velké najmenej komunizmom poznačené sály :/ ....Takže bude to v Trenčianských Stankovciach... https://www.google.sk/search?q=bohemi... a toto je štýl v akej by sa mohla svadba niesť...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte... :) aj ja mam tento rok svadbu 29.8. v Trenčíne a oslavu mam v piano clube... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@fcielkamaya aj už vieš približný koncept? štýl? tému?:)
Odpovedať
Profilova fotka
Vôbec :D ale tak mam predstavu vo výzdobe ako by to malo vyzerať... mám už fotografa, kameramana, starejšiho, kapelu a Dj... inak ešte vôbec nič... vy ste ako na tom?
Odpovedať
Ahojte ja mám 11.9, tiež sme pozerali vhodné miesto pre cca 100 ľudí. No zarezervovali sme KD v Mníchovej Lehote. takže mám sálu, catering, foto, DJ, kapela, cukrára. a premýšlam o téme, farbe a detailoch :-)
Odpovedať
Ďakujeme :-) Kočky to už máte toľko vybaveného? Ja ešte ani dátum. Snúbenec by chcel 8.8 2015 ale ja sa bojím toho tepla,alebo búrky z tepla :-D Mne sa pozdáva september. Čo myslíte ? Ja by som chcela klasickú svadbu , nič extra ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj dievcata, tak aj my chystame svadbu, ale este nic nemame, dokonca ani datum a tesi ma ze nie som sama niky21 ;-) ale planujeme september a bude to niekde v okoli NM - PN,
Odpovedať
Článok sa načítava...
26.9. Partizánske :) zatiaľ máme kostol, hostinu, foto a kamera a DJ :)
Odpovedať
a uz mate saty alebo aspon predstavu? ja mam pocit ze sa mi ziadne nehodia :D :D :D asi ziadna svadba nebude :D inak ak ste uz nejake skusali, co si tak najviac vsimate na nich? dajte tipy :)
Odpovedať
Ahojte, som trencanka a mame svadbu 4.jula. Nemame toho vela, ale nejak nas to nehneva. Mam rezervovane saty, mame salu, fotografa. Do 2tyzdnov planujeme vybrat kameramana a ist na faru. Velmi sa na nasu svadbu tesime:)
Odpovedať
Profilova fotka
holky túto tému som založila, na základe toho že som chcela spoznať nevesty z okolia a aby sme si "možno" navzájom pomohli,,teda samozrejme je to dobrovolné :) Takto som tu uz nasla jednu nevestičku z Pe s podobným štýlom čo sa výzdoby týka...(nejde o konkretnu vyzdobu ale skor nieco univerzálne)....ako su svietničky alebo nejaké pekné veci do sladkého baru alebo dekorácii alebo pomoc pri výzdobe....proste ja pomožem nezištne tebe a ty zas pak mne :) No a kedze sme už dve bolo by skvelé nájsť este aspon 2 takéto ochotné holky :) ja som výtvarníčka ....(napr. nemam problem ZADARA namalovať svadobný strom alebo hoc čo, čo je v mojích silách ....nestratím sa ani v grafike ci v kvetonových dekoráciach,alebo venček na odčepčenie... )...takže aby sa vedelo o čo tu vlastne šlo :) POMOCT SI NAVZAJOM @nevesticka_mary @zuzkaferko @monka635 @lenulka747 @zuzkaferko
Odpovedať
Ja som na tvorive dielne ako napr. pierka, svietniky alebo aj jednoduche swarovski sperky alebo bizu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 ja tiež svietničky, výzdoba, pierka... baby, potrebujem ale poradiť nejakú cukrárku - pre zákusky a slané z okolia PE?
Odpovedať
@salsape na Krásnom Andrea Jakubíková alebo Maťavkovci Chynorany ... bližšie info v IP :)
Odpovedať
Profilova fotka
@monka635 daj, prosím, bližšie info. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@salsape Ahoj, odporucam ti cukrar.vyrobu Alena Majercikova v PE, skus ochutnat zakusky v predajni ,,na ostrove,, v PE. Vynikajuce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
kde presne "na ostrove" ich nájdem? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem presne adresu teraz, ale ked pojdes smerom od kina na luhy peso, su tam 2 vysoke cinzaky spojene a vedla nizka budova, kde je zelovoc, predajna vin, kedysi nabytok, kadernictvo, textil..tak tam..maju reklamu na dverach..t.c. na majitelku ak pomoze: 0911996234
Odpovedať
ja mam 29.8.2015
Odpovedať
My mame 26.9. V kostole na Juhu a potom hostinu v dubnici..takze mame farara aj miesto,zakusky hudbu aj fotografa..mam zajednane saty ale som zufala z vyzdoby..chcela by som mint aale neviem ci som si nenalozlila moc ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@perlycka jej, to máte týždeň pred nami. a kde máte...?
Odpovedať
@mayrush ahojky prosim ta myslis na Juhu v TN? Lebo my mame 8.8. ma Juhu. Chcela by som sa len spytat par veci ohladom kostola, lebo nejako sa nevieme stretnut s fararom a od dnes ma volno :(
Odpovedať
Profilova fotka
my mame 10.10.2015 v Bojniciach - ja som z Topolcian :)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme až 2016 :) Ale som z TO
Odpovedať
My máme svadbu v Trenčíne 31.10.2015. Obrad farský kostol pod hradom, hostina: reštaurácia Fatima :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?