Nevesty - Sninčanky. Ste tu? Podeľte sa so skúsenosťami

Ahojte Sninčanky, kde ste??? Bola by som rada, keby sme sa tu stretavali a davali si vzajomne typy, odporucania, rady a pod. Teda zacinam ja - kto pozna nejakeho dobreho dj, ktory hrava na svadbach??? Ja nepoznam ziadneho, poradte, dajte typ!! Dakujem!!!
Odpovedať
1
2
89
Ahoj! No ja poznám iba p. Vassa. Robí učiteľa na strojárskom učilišti. (ked este robi). Bola som na svadbách, kde pustal hudbu on a bolo to naozaj super. ahoj.
Odpovedať
shania, myslis mladeho vassa?
Odpovedať
Dakujem Shania, pana Vassa mi vrele odporucala aj spoluziacka, nemala vsak na nho kontakt. Ale uz ho zohnala - dnes mi volala. Inak vola sa Tono Vass, a ci je mlady, alebo stary, nemam potuchy ;-)
Odpovedať
Ano, ano, presne. Vola sa Tono Vass. No mlady, to je čo mlady? Ma asi 35-40 rokov, čo ja viem? Jeho otec hra v kostole - je kantorom.
Odpovedať
AHojte, uz ho mam zajednaneho. :-) Strasne mily a prijemny po telefone. Cize dalsiu vec zo zoznamu priprav si mozem odfajknut. Dalsia na rade - kameraman... nuz, baby, radte ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aohojky Adusha. Ja som tiez zo Sniny a svadbu mam tesne za sebou. Preco chces dj. My sme mali zivu hudbu a boli super. Tono Vass je pan, ktory ma okolo 35 rokov, je brat ktoreho spominate tiez robil dj ale velmi davno, a este stale uci na strojarine.
Odpovedať
Ad: kelemka Dj chcem preto, lebo s nim skôr zmenežujem vyber skladieb. Posledne dva roky som bola na nejakych svadbach, kde hrala kapela a nevelmi sa mi to pacilo. Ludovky zvladali akotak, ale moderne veci neboli velmi moderne. Kapely maju okrem ludoviek v repertoari vacsinou evergreeny typu ...pre jej modre oci stale nespavam..., nalej mi vina malvina, jede jede masinka, michal david a pod. My nie sme velmi ludovkove typy a na svadbe budu vacsinou mladi ludia. No a djovi budem moct dat aj moje cd s mojou oblubenou muzickou, ktoru na svadbe budem chciet urcite pocut a on tie veci urcite nema. Kapela by mi ich tazko zahrala, to by museli trenovat dopredu ;-) Niektore shity, ktore sa hravaju po svadbach ja urcite zarazim, v hudbe som dost narocna. keby to slo, tak si na svadbu pozvem dj tibora h.... ale jeho styl by nie vsetci rozdychali... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Adusha. To je tvoj nazor ja ti ho neberie. Ja som len chcela vediet. Mas pravdu kapely maju svoj otrepany repertuar, ale mne zahrali perfektne a vsetci sa super zabavali dokonca aj kamarati mojho manzela, co sme vobec nepredpokladali ze sa tak zabavia alebo oni pocuvaju iba punk, ... Mas uz aj saty, alebo aspon predstavu ake chces?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, nám hrala kapela Flash a bolo nám to úplne jedno aké hrajú pesničky. V tom zhone sme si to ani nevšimli,až ked sme pozerali kazetu. Tak z toho by som si takú veľkú hlavu nerobila. Záleži len na Vás, či chcete kapelu alebo DJ.V kapele je vačšinou 6 členov a DJ je len sám.Jedine v tom je rozdiel.Svadbu nám točil pán Džubera.Veľmi milý pán,mal príjemne vystupovanie aj prístup.Kazetu sme mali do dvoch týždnov.Spolu nám dal dve kazety a jedno DVD, a stálo to 5500,-.Fotiť sme sa boli v Kodaku.Boli sme bez rodičov,len my dvaja.Všetko bolo perfektné, až na moju svadobnú kyticu,ktorá nebola presne podľa obrázka,ktorí som jej dala.Ani sa nečudujem,lebo z toho čo som jej povedala nespravila vôbec nič.Ato preto,lebo si to nikam nezapisala, a spravila to podľa seba.Ale to nevadí, ja som si to všetko všimla až na druhý deň.boli to len maličkosti,ale boli.Ide o kvetinárstvo nedaleko vlakovej stanici. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kazofus.Takze ti tam robili aj kyticu na auto. My sme si tiez dali spravit kyticu na auto. V albume som si vsimla ze su rovnake. Mne ju robili v kine a aj svadobnu a boli obidve uplne perketne a este lepsie naaranzovane ako som chcela. Bola som uplne spokojna a nebolo to ani drahe apon nie pre mna.
Odpovedať
Profilova fotka
Nešlo ani tak o kyticu na auto,ale o svadobnú. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ale bola pekna, aspon mne sa pacila. Je pravda, ze ak ti ju nespravia podla predlohy tak to nie je ono.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahoj,nemozte mi niekto popisat nieco o restauraciach v Snine? rozmyslam na caravelou
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Luhace. Ja som mala svadbu v Caravelle a boli sme maximalne spokojny. Jedlo bolo bohovke a aj obsluha, su tam velke porcie, takze baby ktore nezjedia vela tak im stacia aj polovicne porcie, ja osobne som mala problem aj s polovicnou. Niekedy na buduci tyzden by som si chcela spravit aj foto album, ale zalezi od toho kedy mu pride CD s fotkami, lebo ja som v zahranici.Mozes si pozriet aku mali vyzdobu, bola velmi pekna a ja som nechala na nich , nebolo to nic extra ale ja som ani nechcela. Vsetci svadobcania boli s nimi spokojny. Svadobka vo Vihotlate je sice pekna ale pocula som ze jedlo nie je dobre. Jedlo je pre svadobcanom velmi dobre, je fakt velmi dolezite aby sa najedli dobre a aj musi byt nieco na tanieri. Ja odporucim kazdemu Caravellu, ale je uz na nich ako sa rozhodnu.
Odpovedať
AHoj Kelemka, saty este nemam, zatial len prezeram online. Mam aku taku predstavu, ale ta mi bude viacmenej nanic, ak mi vysnivane saty nesadnu. Dolezite je to, aby mi sedeli a hodili sa k postave. Do salonov sa chystam v oktobri, ale vraj v januari pride nova kolekcia 2007, tak neviem... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoja Adusha. Ja si dva tyzdne pred svadbou vybrala nove, lebo tie moje sa mi uz nepacili.
Odpovedať
Ahoj Kelemka. Presne toho sa bojim. Predsa len vyberiem si saty v oktobri a ktovie ci mi v maji nepadnu do oka ine a ooovela krajsie. Prosim ta, akeho si mala kameramana a fotografa? A kde ste sa boli fotit? ked bude slniecko este si to viem predstavit, ale ak bude prsat, neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Adusha. Saty si mozes zmenit, kedy chces. Kameramana som mala Srenkela a fotit sme sa boli u Kepica. Ja som Kepicovi povedala, ze chcem viac druhov fotiek a aj nas tak fotil. On vas nafoti a pozadie si upravuje cez PC. Mozes sa s dohodnut.
Odpovedať
Ahoj Kelemka, a nie si ty nahodou Lucka? :-) Nasi Vam boli na svadbe :-D ,no ak si to ty,tak sme sa super stretli...mamka hovorila ze bolo pekfektne... som teda chcela nazory,ci aj niekto iny bol tak spokojny,ako som pocula....sa tesim teda na fotky :-) a potom sa ta este povypytujem,ak mozem
Odpovedať
Profilova fotka
Luhase som nahodou Lucia, pytat sa mozes
Odpovedať
Luci,prosim ta myslis si ze by som si stihla vsetko naplanovat za necele 2 mesiace,lebo ja som v skole v Brne a fakt neviem...najprv som myslela ze sa zoberieme v Brne a potom urobime oslavu tu...alebo neviem,ci sa to da planovat tu,ked ja som prec...ani neviem ci by bol v tej caravelle volny termin,ked sa restiky objednavaju aj rok dopredu...fakt neviem ako sa rozhodnut
Odpovedať
Profilova fotka
Tak cam gratulujem. Skus tam zavolat ale myslim,ze by malo byt nieco volne, a co tak na rychlo. Za dva mesiace by si to mala stihnut, hlavne aby si mala restiku a kameramana to je najhlavnejsie aostatne zbuchas za par dni.
Odpovedať
mimochodom GRATULUJEM,a ako sa citis ako manzelka?
Odpovedať
aaaale tak sme sa rozhodli,a sme obaja v poslednom rocniku....teraz by to bolo super,potom pridu starosti v skole a hned po skole by sme chceli ist von, vela hosti nemame, no skusim tam zajt sa opytat a uvidim..
Odpovedať
Profilova fotka
Uplne v pohode a konecne mam kratke priezvisko.Ma nasej svadbe bolo perfektne tri dni som nemohlo chodit, lebo ma strasne boleli nohy z tancovania. My sme boli do siestej rana. Vasi odisli okolo stvrtej a nam bolo malo tak sme tancovali. A hlavna je aj hudba na svadbe, ta nasa bola super a chceli ma opit ako neveste ale nepadarilo sa im. Ak chces mozem ti potom zohnat cisla na nich, fakt nebudes lutovat.
Odpovedať
Profilova fotka
A tvoj priatel je zo Sniny? A kam chcete ist?
Odpovedať
Profilova fotka
Budes tu aj zajtra, lebo pojdem o chvilu spinkat, lebo rano ideme so skoly, mame volno a ideme studovat. O ktorej chodis na net a na tuto stranku.Mohli by sme popisat.
Odpovedať
hej, ved oni nikdy na svadbe neboli dlhsie ako do jednej,a prisli v takej dobrej nalade a vytancovani..tak verim ze to bolo nieco extra,lebo rozpravali,ze bolo perfektne... ja musim este vsetko dohodnut a rozobrat,a uvidim..chcela som svadbu v brne,iba so svedkami a rodicmi,oslavu pre rodinu az neskor... a nakoniec sa bojim,ze budem lutovat....a potom sa bojim,ze nezvladnem planovat to tu vsetko,ked sme prec no nic,ja pohutam,pojdem sa povypytovat a potom este napisem,aby som sa ta este povypytovala a tesim sa na fotky :-)
Odpovedať
neviem presne povedat kedy tu zasa budem...ale ak chces tak ti tu necham odkaz a ty kludne napis az ked budes moct..a dakujem, pekny vecer
Odpovedať
Profilova fotka
Nikedy na buduci tyzden mi mam posle CD s fotkami a spravim si album tak potom mrknes. Fakt si dobre rozmysli aby si to nelutovali.
Odpovedať
1
2
89
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?