Nevesty z Trnavy, pridajte sa

13. dec 201688750
  • baby, dobrú tému ste si začali 😃 😃 😃

• ahojte nevesticky,
    neviete mi prosim poradit kde mozem zohnat svadobne kosele aj pre vacsich chlapov? 😉

• ljenocka, vynikajucu, ze?? 😃

• Sponzor fóra
  • cau broni, skusala si kosele v MaAX-e?

tato tema vzdy "pobavi", ze domi? 😦

• hanka.. to teda ano!! 😃

• ljenocka Raz vidieť tú ženu a máš predstavu o tom ako vyzerá zubatá keď si príde pre človeka 😃

• istotne na nase ponaucenia na farskom urade nikdy v zivote nezabudneme!
     😃

• a este aj fuflala (šušlala) chudatko babka... 😐

• jemine...to co tam bolo? a vy ste sa ako vsetci pri tom tvarili, ze vas to strasne zaujima, alebo ako to prebiehalo? lebo moj by sa asi zdvihol a bez slova vypochodoval prec....ten by na to nemal zaludok... 😐

• ozaj baby, vy ktorych sa to tyka... nezabudnite sa vyspovedat pred sobasom aj z toho ze napr. beriete antikoncepciu!! lebo to je takmer smrtelny hriech! 😃

• hanka.... prezili iba silne zaludky... ked som tam bola ja - tri pary odisli podstatne skor prec.. 😃

• dominika neviem ako ty, ale my všetci to robíme až po svadbe 😃 😃 😃 Teraz sú len ručičky a sem tam pusa, to je všetko. zabudla si 😃

• a luci pozor, len ak chces splodit dieta,nie jaby ta napadlo to robit v neplodne dni, ty hriesnica!!!! 😃 😃 😃

• dominika
    to je vždy vďačná téma u žien 🙂

• hanka ja keď to idem robiť tak sa 3x pomodlím, že ak nepočneme dieťa tak nech mi to ten hore odpustí 😃

• Sponzor fóra
  • hanka
    neskusala som zatial som bola iba v blisse kedze bude mat odtial drahy oblek
    ale zrovna mi volali ze take velke kosele nemaju 😬
    skusim skocit do maxu... a kde presne ich predavaju na poschodi?

• bronike: kde mas obrat? ja mam ten isty termin ako ty 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• nelly, pracovat na baby chcem zacat v lete, alebo na jesen 😉

• @nelly  3
    v jaslovskych bohunicach aj hostinu na kastieli
    uz sa to blizi, co ?😉

• broni, ano hore vedla tej restiky-pizzerky...

• evelyna, aj sesternica tak rodila a bola velmi spokojna, ked pocula kricat tie chudence zeny, tak sa len usmievala popod fuzy 😉

• ano, ani mi nehovor 🙂 este nemam ani popolnocne saty 😐 bambulkatt tak drzim palce 🙂 my sa uz snazime a zatial nic 😞

• hani, dakujem za radu
    dufam, ze tam pochodime 😉

• hej? sak este nie ste manzelia, to nemozete sa snazit, ze ti hanba nie je! 😃
    ja som este na tabletkach, vlastne posl. 7 rokov, ta som zvedava ako rychlo, resp. pomaly to pojde

• lucia, jaaaj, zabudla om.. prekecla som sa.. ja uz som svoju policku aj nahu videla... 😃 😃

• nelly3
    neboj sa urcite nejake zozenies
    ja som si ich tiez zadovazila minuly tyzden 😉

• Dievčence musím vás opustiť. štátnice 😠 sa blížia a moja hlava je prázdna. želám krásny a slnečný 😎 deň

• broni, drzim palce... 😉

• hrozna vec tento internet, sa ani neucim kvoli tomu 😒 cakaju ma fascinujuce podnikove financie a nepriame dane. 😞 majte sa idem sa "zabavat"

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov