Nevesty z Trnavy, pridajte sa

Profilova fotka
ahojte trnava a okolie, nemali ste niektora skusenost s phoenixom na kapitulskej?
Odpovedať
Profilova fotka
zatial nie, ale je to tam krasne a velkolepe, interiery su super prerobene tam by mohla byt super svadba
Odpovedať
ahojik, dve kamosky tam mali svadbu a boli velmi spokojneee, ale vraj je to tam drahsie, i ked podla mna sa v Trnave vsetci dohodli, lebo menu stoji vsade okolo 750,-sk na osobu. Ale na nete to vyzera super.
Odpovedať
Profilova fotka
silvika, skus smolenicky zamok, neviem, ci mas na to ceny, ale je to tam krasne a posobi to romanticky, maju aj svadobne apartmany :-)
Odpovedať
bodka kde vsade su ceny 750,-sk na osobu, mne sa to zda trochu zovseobecnene, aspon co ja som obehla...
Odpovedať
Profilova fotka
v diskusiach sledujem, ze sa tu nazbieralo dost trnavacok napiste, ako ste na tom s pripravami, planmi a tak
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my mame svadbu za 5 tyzdnov, rozhodli sme sa 4 mesiace pred terminom, takze celkom pohoda... v podstate mame vsetko uz bud vybavene, kupene, alebo objednane...akurat mam teraz plnsi kalendar ako obvykle :-) Myslim, ze tie 4 mesiace su tak akurat vsetko v pohode naplanovat a zabezpecit. Hostina bude na Kopanke, to sme si zajednali ako prve, kedze budeme mat 80 ludi. Ale vobec netusim, kolko tam stoji menu :-D Akurat je tam vyhoda, ze alko, nealko, zakusky a slane pecivo si mozeme priniest. Mame s nimi velmi dobre skusenosti, mal tam svadbu aj draheho brat a mamina 50-ku..
Odpovedať
aj mne sa zdá tých 750 Sk/osobu zovšeobecnené, my to máme v hoteli Inka budúcu sobotu a platíme 620/osobu
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez hladali nieco v TT, ale nakoniec sme sa rozhodli pre Modranku. Vyzera to tam super a aj skusenosti su dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, to je super, ze to tu ozilo! Chcela som sa spytat, ci nemate nejakeho typa, kde zohnat pekne servitky (kremove, marhulove) Vsetci pisu o BA, niezeby to bol problem, ale zijem mimo SR a ked pridem domov, nelietam po Slovensku... Tuna marhulova moc neleti, vsetky mozne ine farby... :-( a taktiez nejake tie papierove obrusy (poslala by som mamu na prieskum) Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
tiez som zhanala marhulove servitky v Trnave beznadejne. Nakoniec sme dostali typ na Hlohovec a bolo tam fakt z coho vyberat. Marhulkove servitky, marhulkove obrusy, marhulkove sviecky, marhulkove kvety .......
Odpovedať
Profilova fotka
papierove obrusy maju 100% v tescu, ale servitky neviem a celkom slusny vyber vselijakych obruskov maju v papiernictve na pesej zone oproti csob ja pracujem v ba tak to mam aspon vyhodu, ze po praci (alebo cez obed ;-) ) mozem vybehnut kupit
Odpovedať
Profilova fotka
nescafee a kde v hlohovci? Sissik, dik za typa, poslem nasich, obcas mi je ich luto, ja vsetko vybavujem cez telefon a nasi behaju :-( Este som sa chcela spytat, ci mate predstavu, kolko stoja klasicke latkove obrusy, nieco obycajne, bez vzoru. Ja som nieco nasla tu, ale kus za 45 euro, myslim, ze na ten jeden den sa da zohnat aj nieco lacnejsie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
mela a tam, kde budete mat svadbu, nemaju na vyber dekoracie z roznych farieb? lebo my si mozeme vybrat z bordovej, modrej a zltej...a su v tom obrusy, obrusky a sviecky.
Odpovedať
Profilova fotka
mivi, ja mam svadbu v smoleniciach, vyzdobu mi ale robi agentura, ja som len nieco chcela na vyzdobu u nas doma. Svet nepadne, ak taku farbu nezozeniem, ale ved vies....
Odpovedať
Profilova fotka
aha...jasne, kazda chceme mat ten svoj den tak ako sme si to vysnivali a pokial tam ma byt vela veci inak, len kvoli tomu, ze nezozenies, nevybavis a pod., je to cele na figu.. Tak ma napada, ked chces obrusy, nerozmyslala si nad moznostou kupit nejaku peknu latku a dat si ich usit? pokial teda maju byt jednoduche..
Odpovedať
Profilova fotka
Obrusy som chcela mat doma kremove s tym, ze na ne dam nejaky marhulkovy tyl alebo prehodime tie marhulove papierove. Servitky mam tie velke kremove, do nich som chcela vlozit marhulkove. S tym sitim, je to celkom fajne napad, skor asi zozeniem latku... Dik za typa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
obycajne biele obrusy idu na trhoch od 300sk, ale to som bola na trhu dost davno :-) inak v case po vyplatach byvaju v trnave v roh na trojicnom namesti trhy a tam sa daju obrusy tiez kupit
Odpovedať
Profilova fotka
diky, trhy su tiez dobry napad. Este ma napadlo, kde si davate robit nechty? Ja mam typa na jednu holku na druzbe, ale skusenost nemam... ake su u nas na to vlastne ceny? Kolko dni vopred pojdete?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, práve sme sa rozhodli s priateľom, že sa na konci apríla alebo na začiatku mája vezmeme. Tak by som Vás poprosila pár rád. Má niektorá z Vás skúsenosti so sobášom v Krupej? Vraj je tam kaštieľ a je to tam krajšie ako v TT na MNV. A či neviete o nejakej šičke svadobných šiat v TT alebo okolí. A koľko také šaty asi výjdu. Zatiaľ Vám veľmi pekne ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
A ešte ma tak napadlo: čo je lepšie, DJ alebo živá skupina? máte nejaké typy. Díky Vám moc
Odpovedať
Profilova fotka
millka, o konkrétnej krajčírke neviem, ale dajú sa ušiť aj v každom svadobnom salóne priamo pre teba. akurát každý špás niečo stojí. ja som nad tým tiež rozmýšľala, bola som v svadobnom salóne Bliss, kde by mi šaty ušili za cca 17000,- a aj to s tým, že by som ich tam musela nechať...Ak sa vydávaš až v apríli budúceho roku, radšej si obehaj celé okolie. mela - ja si budem dávať robiť nechty na družbe v hoteli Inka, je tam nechtové štúdio, sestra si tam dávala robiť na jednu svadbu nechty, myslím že v stredu pred svadbou, bola veľmi spokojná, mala len tie nalepovacie, čo vydržia cca 2 týždne a stáli ju myslím do 500 korún.
Odpovedať
Profilova fotka
v dolnej krupej vraj kastiel opravovali, skus sa pozriet do albumu od michaly, ci tam ona nemala nahodou aj hostinu aj obrad - tak sa mi zda, za ano v tt siju satz priamo v salone bliss, a vraj je dobra aj p. Manekova, kolko vyjdu netusim a ci je lepsi dj alebo ziva hudba nemam ponatie, kebz sme robili velku svadbu, tak by sme brali zivu ludovu hudbu aj dj
Odpovedať
Profilova fotka
Milka, Krupá je absolútne super. http://www.mojasvadba.sk/album/album.... (pár foto). Akékoľvek info ti pošlem. Bliss šije za špičkové ceny - ja som nechcela veriť, keď som platila, čakala som pred sumou, čo povedali minimálne jednotku. A šije kvalitne. nechty - vraj je veľmi dobrá v dreame, ale ja som to nepotrebovala, mám svoje "pazúry" celkom fajn. servítky - tesco - posledná spodná polička v regály, kde majú papierové obrusy a veci na párty. Tam je to belené po 100 ks, dobrej kvality a rôzne farby. mela - skús miesto obrusov klasické biele plachty. To sa začuduješ. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte trnavacky, nechcem vas strasit, ale nasla som link na 15 dnovu predpoved pocasia ten tyzden pred 3.9. nevyzera vobec dobre :-( mrknite sa http://wwwa.accuweather.com/world-for... dufam, ze to tak nebude
Odpovedať
Profilova fotka
podobna predpoved je aj na weather.com, ale dlhodobe predpovede nie su velmi presne vsak aj u nas hlasili pekne v pondelok a utorok tento tyzden a dnes vo stvrtok sa ako tak vycasilo, teda sa to posunulo o 3 dni ale pocasie si aj tak nevyberieme, nie? treba mat zalozny plan a byt v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ja mam svadbu na kolibe, neviem ake to bude, nemate nejake skusenosti s kolibou?
Odpovedať
Profilova fotka
no majitel koliby dal zastrelit cloveka, tak tam radsej nechodime :-o
Odpovedať
Profilova fotka
:-o
Odpovedať
Profilova fotka
ale nie sucasny majitel?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?