Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
SIMASI joooooj bolo skvelooooooooooo ! uzasne , paradne, fantasticky, cely cas nadherne slnieckove pocasicko, boli sme aj pri mori a videla som tulene... par metrov odo mna santili na plazi , uzasny zazitok... poposielam ti fotky na mailik...
a som rada, ze si to uz "odstartovala " takze jasne, ze ti pomozem....
nevie niekto po latinsky? neviete ako sa po latinsky povie domov, alebo byvanie... alebo take nieco? nikde na nete neviem najst prekladovy on-line slovnik... :-S
caute kocky, po par dnoch som tu opat zavitala, mame v praci dost rusno a este aj zariadovanie bytu, takze takmer ziaden volny cas. Nechtuska, tak ty mas rovnaky termin svadby - paraaada
cafte babyyyyy dobre ranecko prajem
inak ja by som v skole bola celkom rada...podla mna ten stres bol ovela mensi ako teraz, ked makam... a musim zivit samu seba :-)
Ahojte,pozeram ,ze niekto uz od skoreho rana pracúva.Ja som len nedavno nastupila do prace.
Inac ked je rec o skole,brala by som skolu,bola velka sranda,ale dnes je to uz ine.Deti su drzejsie a vdaka nim maju potom ucitelia nervy v kybli,a hlavne sa nepripravuju a potom na vysvedceni to je vidiet,placu,ze ich za to rodicia potrestaju. :-|
Ivinka pravdu pravducu mas.Kym sme boli skolopovinne mali sme bezstarostny zivot co sa uz neda povedat. :-p