Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
- Sponzor fóra
ahojte baby... mne sa tu ozyvaju bar jaky típkovia, najnovsie ma niekto pocit, ze nepoznam metody "prirodzenej" antikoncepcie, cistotu tela pred svadbou...atd... pomoooc, preco si vyberaju prave mna?
citali ste teraz temu "nevera"? ten justice ma tam furt spomina, nadava mi, uraza ma, klame o mne a samozrejme toto vsetko hovori, ze robim vlastne jatak velmi som urazila jeho ego... a ako strasne ho vytaca, ze s nim nekomunikujem
... strasne veci sa deju na tejto stranke...
24. apr 2007- Sponzor fóra
tak uz som tu,mali ste pravdu,vsetko v pohode az na nejake slabe prehnutie chlopne-ale to je vraj v norme,akurat mi vravel ze ten spinning by som mohla vynechat.lebo je to vraj jeden z najtazsich sportov co sa tyka vykonnosti a srdciari by to vobec nemali robit
.
a mne by tiez vyhoval ten pondelok po robote24. apr 2007no fajne
vcera som pozerala na satelite, ze do roku 2100 sa ma radikalne zmenit klima...ak dojde ku globalnemu otepleniu o 1 az 2 stupne, tak v nemecku sa uz nebude dat lyzovat, budu silne burky, hurikany, zaplavy...normalne sa priblizime ku tropiskemu podnebiu...a dnes tam maju mat 30 stupnov!!! to mala byt len taka informacna vsuvka25. apr 2007
nie, nebola som, boli sme s mamkou a so sestrou v Košiciach a vrátili sme sa až večer.