Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
Ahoj Vladka, ja som sa vydavala pred dvomi tyzdnami a nam hrala cimbalova hudba Levocan a mali sme aj DJa. Nalada bola skvela a musim povedat, ze ludia sa viacej bavili na cimbalovku, ako na pustane pesnicky :)
Ahoojte nevie mi niekto poradiť dobrú sálu v okolí SNV? Nevieme kde urobiť hostinu či niekde na dedine v kultúraku, alebo v nejakej reštaurácií. Pravdepodobne budeme maťokolo 180 ľudí možno aj viac do 200. A nevieme kde sú vhodné podmienky, aby sme sa netlačili a mali aj doststok miesta na tancovanie. Prosím dajte tipy. :-) :-) :-)
dík za návrhy na cukrárne, ja som myslela, že MPC, ale neviem či tam pečú aj svadobnú tortu a
PUSSI- tak veľa ľudí sa zm,estí do Družby na Tarči - teraz to má Šefčík a on má aj park hotel na čingove, ale nemám šajnu ako zoženieš kontakt, lebo ja som hľadala v zlatých stránkach a družbu som tam nenašla, inak to máte teda riadne veľa ľudí
ahoj krajanky z regionu :)
mozno sa to tu niekde pisalo, ale nemate nejake tipy na dobreho a nie predrazeneho fotografa? nechceli by sme kameru, tak fotky musia stat za to...
diikes
dobrych fotografov je na slovensku vela ;-). ja som mala Pala Bigosa, on myslim pochadza z Huty, takze rad jazdi domov. mne neprisiel nejak drahy, ako lacny nebol, ale fotky podla mna stoja za to. a tiez som nemala kameru, prisla mi zbytocna.
malajana
a posles na IP kontakt? ak by si napisala aj nejake podrobnosti... ja by som chcela vediet, akym stylom robil fotky z noci.. ci boli take zive, nie staticke, ak vies co myslim, a dakujem za odpoved ;)
jj poslem, momentik.
inak foot robil akcne ;-). bolo to zabavne ;-). nebolo to vobec staticke ani nas do nicoho nenutil. sme sa bavili, venovali sami sebe a s toho vznikli krasne fotky. ako nezverejnujem vsetky, lebo mame to ako svadobny darcek pre hosti. kazdopadne aj s hostiny a zabavy mame krasne fotky.
kočky, aké darčeky dávate hosťom? a pierka robíte doma, alebo si objednáte? mna sa zdajú v obchodoch drahé a maximálne by som kúpila veľké pre svedkov a rodičov, ako plánujete vy, alebo ako ste mali?
anelap my sme davali na redovom medovnicky v tvare podkovy s nasimi menami a datumom svadby inak nic. a pierka sme doma robili... tak ako tradicia v nasej rodine kaze. Prislo asi 20 ludi a okrem pitia to aj spravili....
anelap: my sme amli pre hosti kolaciky, ako vysluzku a na rejdove sme davali zo svadobnej torty. inak hostom nic. a pierka mi spravili v kvetinarstve. mala som pre muzskych hosti male, pre maleho druzbu trosku vecsie a potom klasicky iba pre svedka a zenicha.
ahojte, prosim vas neviete mi niekto poradit??? raz mi poslala nejaka pani, ktora ma v spisskej salon, kde ponuka pohare, doplnky a ine veci, len som tu postu asi vymazala a neviem ako sa vola. neviete nahodou niekto o kom hovorim??? ona mi nukala navleky na stolicky asi za 1,20€ alebo 1,50€, dakujem
Ahojte baby :-)
pomaly sa zapajam aj ja ;-) my planujeme svadbu na 31.7.2010 v Levoci :-)
zhanam kontakt na skupinu Jasper z Jamnika - poradte mi prosim
a ešte sa chcem spýtať či mi niektorá z vás nevie poslať na IP telefónne číslo na žienky, ktorépečú koláče v Spišskom Štvrtku - Dikes už dopredu a..........
pekný víkend
Ahojte baby tak ja som tuna prvykrat.Som z okresu Levoca.Na buduci rok v maji planujeme svadbu.Zhanam nejake dobre kvetinarstvo v Sp.Nova Ves kde by mi mohli spravit svadobnu kyticu a pierka pre svedkov a samozrejme aj drahemu.Prosim poradte.Dakujem :-)
ahojky,
ja som mala doporucenu kvetinarku v Smizanoch na namesti. Neviem presne ako sa vola, ale na namesti je tam jedina.
bola som velmi spokojna aj s kyticou pre mna, aj s kyticami pre druzicky.
Dakujem ti velmi pekne za radu.Pomaly ale isto zhanam kontakty na taketo detaily.O jednej som pocula v Smizanoch len neviem ci myslime na rovnaku.Nerobi ta pani aj nahodou dekoracie na svadby ako je dekoracia kostola a saly?