Piešťany a okolie. Kto je tiež odtiaľto?

Profilova fotka
Cauko baby, vsetci sa tu tak krasne k sebe priznavaju.... Ja som z Piestan, sice teraz pracujem v BA a byvam v Pezinku, ale vsimla som si, ze je nas tu viac.. Tak podme spolu skecnut a poohovarat to nase krasne mestecko. Mimochodom dlhsie som tam nebola- varj su tam nejake zmeny v centre.... A co mate na srdiecko Piestanky?
Odpovedať
1
2
16
Ahoj, aj ja som z PN, ale uz 6 rokov zijem v Banskej Bystrici. Tie zmeny v centre, su asi take, ze sa robi nieco s pesou zonou, minuly vikend som tam bola a chystam sa aj teraz v sobotu, tak ak budem mat cas pojdem sa pozriet ako to vyzera. Adasa, ty si mala obrad v Kursalone? Ake to tam bolo?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tesim sa, ze sa niekto ozval :-D Uz som si myslela, ze zostanem sama s tou nulou pri pocte ohlasov... :-) Ano, mali sme svadbu v Kursalone, bolo to pekne. Ta sobasna sien na MNV bola taka ako rozvodovy sud :-( Teda tak si to nejako predstavujem... Tu je to krasne... Mozno nieco uvidis v albume. Je asi na druhej strane Adinka a Jarousek. Inak boli tam basnicky - teta celu dobu pozerala na mna - vraj je na to hakliva, aby ju niekto pocuval... Ak ano, chyti sa a uz nepusti... :-) Aj Ty tam mas mat svadbu?
Odpovedať
Ano, mam tam mat svadbu. Na tie basnicky budem mat na 99% jednu maminu znamu. Je to tam pekne, sestra tam mala stuzkovu, ale v tej velkej miestnosti, sobasi sa asi vedla, nie? Kolko asi trval obrad?
Odpovedať
Profilova fotka
To som bola prekvapena, na matrike hovorili o 15 minutach aj s pripitkom... Mne sa zda, ze to bolo aj cez pol hodinu. Zacinali sme o 14,00 a odchadzali tesne pred tretou. Mali sme dost gratulantov a zabavny pripitok. Ja som zobrala sampus, ze sa da lahko otvorit. Najprv sa toho chytil moj oco. neislo mu to. Potom si to zobral svedok- manzelov brat a tomu to vybuchlo. Trosku oblial aj mna, ale hlavne on bol ako pocik..... a uces mu tiez drzal cely den.. :-D Vsetci sme vysli vysmiati a vesely. Dokonca aj pan poslanec sa smial- vraj to unho nebyva zvykom. Kde mate jedlicko?
Odpovedať
Hostinu mame pri Piešťanoch, neviem, či vieš kde sú Rakovice, je to asi 8- 10 km od Piešťan. Je tam stredná škola aj s internátom, kde budú spať ľudia z BB a tak. Boli sme tam pozriet a je to tam super, obrovská sala, obytná časť je prepojená, takze stare mamy budu moct chodit oddychovat na izby, cez cestu jark, tak asi tak. A gratulacie sa robia vnutri alebo vonku?
Odpovedať
Profilova fotka
Gratulovali nam vo vnutri. Skoncil obrad a v podstate sme sa len otocili o 180 stupnov a bolo. Este sme sa vsak fotili s ludmi vonku. Vies fotky s nevestou :-) Rakovice poznam, zopar znamych tam chodilo do skoly. Od cesty vidno len areal skoly - ako park, viac som nikdy navidela. To je dobry napad. Trosku mi vadilo, ze nikto Ta pred obradom nepouci ako mas stat, ako sa drzat, hudbu hraju klasicku, neviem, my sme rozmyslali aj nad inou hudbou. Len nebolo s kym sa dohodnut. Chceli sme prist niekedy po inom obrade a spytat sa, ale do nedavna sa sobasilo v kine a Kursalon bol zatvoreny. Ak budes v PN behni do Kraska je tam na novo otvorena skvela cajovna. Taka naozajstna, da sa tam aj lezat a relaxovat.... ak si na cajicek - odporucam!!!!!!! :-)
Odpovedať
Nebyvala si na Trajane, podla tych fotiek sa mi tak zda, ta stena s tymi kresbami, ci grafitmi, ci co to tam ma byť. Vy ste to mali kde? Tu čajovnu si pojdem pozriet, len neviem kedy, ked ja nikdy nemam cas. Som rada, ze si mozem pokecat s mamou a sestrou a ani sa nenazdam a musim frčať domov.
Odpovedať
Profilova fotka
V trvalom pobyte mam Trajana- Scherera. Este tam chodime na navstevy... :-) Mama robi na poste a mali sme to v priestoroch v podkrovi na poste. Tam su aj izby ako ubytovanie. Aj kuchynka- chodia tam zamestnanci post na rekreacie. A je tam aj apartman, kde sme mali ubytovanie my- novomanzelia. Vyzdobu sme robili my a vsetko okolo. Vsetko vyvlacene na 4 poschodie vlastnymi rukami. Treba maminu a sestru zobrat na caj! Urcite teraz mate co riesit, pred svadbou je toho dost ;-) Len nezabudni oddychovat a vychutnavat...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, adasa, ahoj, lusy ja sice z PN nie som, ale mily je. teraz sme v BA uz niekolko rokov, ale myslim, ze casom sa tam mozno aj prestahujeme. v BA je to strasne unavne.. a velmi sa teskam, ze aj svadbit sa budeme v PN. :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Chrobaak, a kde budete mat svadu? :-)
Odpovedať
dobré ránko... Piešťanky.. Tak ja vás poinformujem o momentálnej situácii v Piešťanoch.. síce som z Vrbového, ale o pár mesiacov budem už Piešťanka a a v Piešťanoch už 3 roky pracujem... takže... pýtajce še :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Gaja, no ani to Vrbove nie je marne.... Velmi sa mi tam paci ta synagoga, skoda, ze sa neda ist dnu :-( . Tesis sa byt Piestankou? Ja mam to mesto velmi rada, je mi za nim trosku smutno, ale kedze som asi osem rokov v BA, zda sa mi moc kludne a lezerne.. co ty na to? Ako vyzera centrum?
Odpovedať
Článok sa načítava...
no.. ako keby tam bombu hodili :-D 1. stále rekonštujú slovenskú sporiteľnu 2. od slovenskej sporiteľne, okolo vubky - celá tá ulička je rozkopaná - kanál hlboký aspoň 3 m všade hlina a štrk.. katastrofa... 3. od mosta okolo parku smerom na Winterku spravili nový chodník, akože dlažba, ale vôbec to nie je pekné... 4. len tak pre info, vraj do rekonštrukcie vrazili 50 miliónov
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to som zvedava na vysledok.... Inak, nakoniec tam asi zajtra pojdem. Konecne dam rozmozit fotky u fotografa ( po mesiaci by sa uz asi patrilo.. ;-) ) A skusim si ich dat aj na CD. Kde mate mat obrad a hostinu?
Odpovedať
Obrad máme v kostole vo Vrbovom (v tom novom) a hostinu máme u p. Majerníka v novoprerobenej chirane... je to tam teraz tak krásne bielo - marhuľkovo vymaľované a je tam aj klimatizácia, takže ani keby ako horko bolo, tak my budeme mať v utorok po svadbe nádchu :-D tej synagogy je škoda... z vonka je fantastická, ale vo vnútri nič nieje.. je to tam v podstate prázdne... myslím ale, že je na odpredaj, tak ak máš záujem, môžeš si ju kúpiť 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem, aj napriek tomu, ze sa mi paci synagoga, nie som zidovka :-D Takze ta ich povestna sikovnost a peniazky- to sa ma zatial netyka.. :-) Na jeden Vrbovsky jarmok mam veselu spomienku.... zmeskali sme posledny autobus -kvoli biliardu, a s dvoma kamosmi z kupelov o barlach, sme cupitali peso do PN. Vtedy mi ich bolo velmi luto, dnes sa iba usmievam. Fotit sa chystate v parku v PN?
Odpovedať
to ešte nevieme...asi na kúpeľnom.. ale neviem.. páči sa mi aj nádvorie kúrie M. Beňovského vo vrbovom.. tak uvidím... a v atelieri.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Celkom Ta obdivujem, ze sa budete tak presuvat.... Nie je to sice daleko a autom za chvilku, ale musis to mat o to lepsie zorganizovane. My sme boli len 12, tak tie styri auta neboli problem. Zabavu sme mali na poste, takze cesta z Kursalonu trvala maximalne 5 minut. Pracujes niekde priamo v centre?
Odpovedať
v dome KOSS na druhom poschodí.. teda to je taká vysoká zelená budova hneď pri sporiteľni na Nitrianskej... oproti máme parkovisko - akože centrálne či aké... no to štrkové.. a za ním je teraz trhovisko.. ieš asi kde? no v podstate v meste :-D
Odpovedať
Profilova fotka
To teda viem, neviem ako dlho a dobre poznas PN, ale kedysi tam niesto toho parkoviska bol dom. Dolu bola lacna obuv a pohostinstvo a hore sme okrem inych byvali my... :-) Ten dom zburali 13.1. asi 91. Vystahovali nas na Trajana. To bol zivot - vsetko blizko - to este bola aj autobusova stanica tam ako je Diego.Pripadam si ako pamatnicka, ale mam uz 29, takze nieco som uz zazila... Kam sa chodis bavit v PN?
Odpovedať
to si pamätám, tak matne.. ale viem,že autobusy parkovali pri diegu.. tam boli záchody hneď kúsok.. teraz je tam nová stavba, je tam RAPA a nejaký bar a nejaké kupeľnové zariadenia či čo... a oproti Diegu býva moja teta v tých starých bytoch... Ja budem tiež bývať na trajane, resp . na M. Bela
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam stale trvaly pobyt na Scherera, aj moj manzel. Iba teraz byvame v podnajme v Pezinku. Mile mestecko- hlavne v lete- same kaviarnicky a vinarne. Neviem, ako u vas v praci, ale ja tu mam teraz velku zimu. Sedim v takej bundicke a fuka na mna ohrievac, aj tak mam skrehnute prsty. Vedla mna prerabaju priestory, buchaju, vrtaju a rozbijaju. Radost pracovat... :-D Esteze dnes je volnejsi den a tak si spestrujem pracu pisanim 8-)
Odpovedať
na scherera mám kamarátku a bývalého priateľa :-D
Odpovedať
inak aj ja tu mám fest zima.. som pozerala na meteo, že piešťany 12 stupňov, ale myslím, že je ešte menej.. alebo žeby 6 stupňv na azčiatku a 6 stupňov na konci piešťan? no to je dokopy 12 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Taak, uz som zasa pri pocitaci. pracujem v sklade liekov, kde sme traja. Kolega ma dovolenku, tak som bola vykladat kamion... :-D Pracuju aj veduci :-) Snad som aspon nejake to kilo stratila pri tejto praci... Uz aby boli styri hodiny, vyrazim domov a potom skontrolovat tie PN. len skoda, ze nebude teplunky vikend na taranie sa po meste...
Odpovedať
adasa, zober si gumáky do mesta.. samé blato a štrk a keď prší... romantika ako... :-D ja tiež o štvrtej padám domov, ale do Vrbového. Naší murujú jadro, tak každá trocha menejľavá ruky sa doma zíde... :-D ja si to u našich nacvičím a potom na našom bytíku už pojdem ako superman :-D adasa, dokedy si v PN???
Odpovedať
Profilova fotka
Vies, ze ani neviem, bud do soboty, alebo do nedele. Doma mame net zadara, tak drahy bude na nom makat ako divy minimalne jednu noc.. :-D. Ked mu bude malo, tak aj zo soboty do nedele... Ja budem asi kecat s mamou. Chcem nasich vytiahnut na veceru- oni maju 14.6. tridsiate vyrocie svadby!!! Pozerala som restauraciu Tematin v Moravanoch... Nebola si tam nahodou?
Odpovedať
nebola... ale môžem ti odporučiť penzion Löwe. Tam je pekne.. veľmi pekne... dole je reštaurácia a super tam varia..
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to si uz druha. Aj kamoska z PN mi to odporucila. Tak asi skusim ten. Do Moravan mozeme ist nabuduce... Ked cestujem do Vrboveho musis ist na stanicu? To je celkom slusna prechadzka.
Odpovedať
nie, na juh... teda k Okresnému úradu.. ale aj to je takých dobrých 15 minút.. takže prechádzka každé ráno za 12 minút do práce a poobede 15 na juh (poobede už sa tak neponáhľam)
Odpovedať
1
2
16
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?