Slovenské aprílove nevesty 2010. Sú tu také?
- Sponzor fóra
tinka ja mam svadbu 24/4/2010 na Slovensku a potom mame velku party v Anglicku. A my uz mame oznamenia urobene. Robili sme si ich sami...dam to albumu fotku a su uplne super, elegantne a uz ich posielame teraz ludom. V Anglicku sa to posiela min. pol roka dopredu, lebo ludia si rezervuvaju dovolenky na buduci rok....tak clovek nikdy nevie. Na Slovensko sa chystam v Novembri...a to je jediny mesiac kedy sa chystame domov pred svadbou (ktora bude v Aprili)
Moc by som to neriskovala na 3 tyzdne pred svadbou atd. Vela ludi uz moze mat plany.....
Vela stastia16. okt 2009tinka - čo som zisťovala tak sa dáva tak mesiac dopredu, ale v poslednej dobe aj 2 mesiace a to sa mi zdá lepšie, predsa aspoň si ľudia zarezervujú voľno
keterin - ja dávam na redovom asi také srdiečka na paličke a na nich budú napísané neše mená a dátum svadby, alebo drevené lienky - uvidíme16. okt 2009- Sponzor fóra
ahojte tak ja to uz mam uspesne za sebou. kazdej odporucam ist na saty na ukrajinu. jedinou nevyhodou je to cakanie. cestou tam 3.5 hod a cestou spat 6hod. som sa uhresila kolko sa do mna voslo. saty som kupovala v salone lebo na trhu nebol taky vyber a hlavne mi vadil ten sposob skusania, niekde ani kabinky nemali. saty ma stali 155 eur. dokopy aj s doplnkami som platila 260 eur a mala som aj dost velku zlavy. takze som tam dokopy kupila saty, zavoj, spodnicku, rukavisky, podvazok, vankusik na obrucky, nausnice, kamienky do vlasov a kabatik. saty som si kupila take co som si ani nepredstavovala ze si take kupim mala som uplne inu predstavu, no tieto mi sedeli. v podstate je to jedno, citim sa v nich ok tak hlavne ze uz to mam za sebou. zajtra ak budem stihat tak nieco pofotim a dam to do albumu.
18. okt 2009ja neviem to je strasny system, ja som bola potom aj za policajtom a aj za colnikom ze to nie je mozne tolko cakat tak potom sa to trosku pohlo. prva smena to odsralka a potom nestihali. jeden autobus prisiel na trh i 13,3 a do tretej otvorene. maximalne zbytocne. neviem to to vysvetlit ale ak sa budes pytat na stanici tak tam hned pokope su tri salony. no jeden tak na boku, tak tam maju maximalny vyber. odpurucam ti ost priamo tam. stve ma ze sme mali malo casu lebo urcite by som si bola kupila aj nejake mikiny tricka teplaky a tak sme nic nestihli. na konci pri salone som si narychlo kupila za posledne zmenene peniaze bez skusania tricko a teplaky no oboje mohli byt mensie, nevadi. ak pojdem tak na aute a rozhodne cez tyzden aj oni vraveli ze cez tyzden mrtvo tam je
18. okt 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
i ja ale mamca povedala ze mam dat co ja chcem
ale asi urobim to co somvravela lebo sa mi nechce stale tym zaoberat,,,
a oznamka kedy budete riesit?