ahojte, viem, že tema apríl 2010 tu uz je, len tam sú skúr ceské nevesty a niežeby som proti ním niečo mala, ale predsa len sa neda s nimi podelit o predsvadobne a iné prípravy nakolko majú iné zvyky atd. tak ak tu niekto taký je, budem rada, ozvyte sa
:-) dik drobec. Pocuj tie pohare su dobre drahe...ze??? To sa bezne pohybuju okolo 45 eur hore??? Nie som na Slovensku uz dlhsi cas tak neviem ako sa to tam pohybuje cenova relacia.
Kolko stoja celenky (korunky) do vlasov???
no ked ti mam pravdu povediac tak su ale mne sa vobec nepaci a tieto mi hned padli do oka..no korunky rozne ja mam tiez jednu na predaj lebo mam teraz dve tak nejako sa podarilo:-))
ja byvam v Uk a tu maju korunky kraaasne....ale tiez dost drahe...najlacnejsie...som videla okolo 25 libier. tiez uz maj jednu, ale rozmyslam ze ju vratim a kupim inu. Pohare...tu maju...ale nie az tak moc...lebo tu to nie je zvykom si pohare moc kupovat ako na Slovensku. Tak pozriem doma niekde. :-)
no tak ja uz pracujem na menovkach uz ich mam urobene uz len mena vytlacit aa prave teraz idem robot stuzky (pierka) tak uvidime. ozaj a dnes som kupila potencionalny darcek na redovu tak som zvedava ako sa zatvari svokra lebo mojej mame sa to pacilo
Maruska55:
my sme kupili pohare v john lewis,nie su specialne svadobne,ani gravirovane,ale su pekne a elegantne a maju velky vyber.Zalezi od toho co hladas.my sme boli obaja pre jednoduche a elegantne,ziadne cacky macky:_))))
hej hej super to vyzera ale nie take kvietocky ako mas ty v albume, moje su take...no proste viac sa mi pacia, ak chces poslem ti to do mms alebo to vecer dam na net. ja mam bilo cervene a vstrede biely kvietocek. aj na menovkach mam taky ale mensi
no kvietky su biele, takze aj tebe by sa hodili. velku by si mala bielu malu zelenu a v strede biely kvietok. tie co mas v albume to nie su tvoje??? to mas len fotku???
no ak mozem byt uprimna taku zelenu by som nedavala, to mi pride ako maturitna stuzka, urcite nejaku inu zelenu a ten kvietocek sompozerala v galanterke a je dost drahy jeden kus az okolo 4,5sk co je dost . neber to tak ze ti teraz vnucujem ten moj kvietok ale on vyzera ako mala slnecnica, no musi prist peter a poslem to sem