Slovenské aprílove nevesty 2010. Sú tu také?

26. máj 201011080
  • takja som to tlacila na biely vykres a tak som to lepila nba ten bordovy

• som si musela zmenit menolebo na to stare ma nechce prihlasit

• caute baby,tak my sme si boli dneska vyzdvihnut obucky a su nadherene..velmi sa z nich tesim.ozaj,budete si aj nieco do nich gravirovat?my rozmyslame nad datum sobasa.a co vy?

alenkam;my si robime oznamka sami,budeme mat s fotkami na prednej strane a tlacit si ich nechame v sevte v ba.maju kvalitne tlaciarne a velky vyber papiera.planujem tlacit cez vianocne sviatky(lebo zijeme mimo sk) a vtedy budeme doma,tak ak by sa podarilo a vytlacili by nam ich rychlo,tak budeme rozdavat v januari.

• Sponzor fóra
  • no i ja tak chcem len som nevedela ze ci to pojde no super martin pride tento tyzden a potom ked odide tak sa do toho pustim,ale tiez len nasu stranu lebo svokra ma cas...

• lykda82: dakujem za tip, v sevte v BA mi robi buduca clenka rodiny, takze to mozno skusim cez nu nejako potom tlacit.. 🙂 len ten namet musime zohnat...

• my sme dali gravirovat meno a datum svadby

• ja tiez by som tam chcela meno a datum svadby

• uz si pozerala na tie obrúcky? si ich chcela vidiet tak len preto sa pýtam

• ano ano su pekne🙂

• tiež sa pridávam k apr. nevestám, termín máme 17.4. 2010 😃

• no tak vitaj a ako si na tom s pripravami

• dnes som bola pre oznamka, tak dalsia vec z krku...

vcera som sa bola len tak pre zaujimavost pytat v evadekor na kyticku a som bola zaskocena tou cenou, budem si musiet obehat kvetinarstva lebo tolko za kvety je az moc. nkeby som povedala ze chcem taku a taku kyticku tak mi ju urobia mozno aj za 20€ ale uz ked povies ze svadobnu hned chcu 100€ 😒

• akoze ja som sa bola este skor a za vyzdobu nehorazne peniaze takze ja tam ani nejdem...a tu u nas na solivare je jedno kvetinarstvo a robia tam krasne kytice a za super ceny...kamoska sa teraz vydavala a taku vasciu proste krasna a len 1800 korun..

• no budem to musiet obehat

• pocuj a chcela som sa spytat ten farebny papier tiez si mala vykres?

• Sponzor fóra
  • ano

• nop super lebo budem tento tyzden robit menovky🙂)a pierka stale nemam lebo nemozem zohnat taku zelenu aku chcem..

• ja som tiez nezohnala taku ako som chcela tak som kupila taku ako mali ale v polsku mali od vymysla sveta

• hmmm.ta ked ja neviem kedy sa dostanem do polska a chcela by som to mat z krku...

• ahojte ako ste na tom s oznameniami?

• tak ja ich budem davat robit asi az v januari lebo skor asi ani nemam preco...a ty?

• ja mozno uz aj teraz ale ani nemam dobru inspiraciu. Ved ked budem mat teraz tak aspon budem mat o jednu starost menej. A skade objednavas oznamenia?

• tak tu od nas z presova a my mame uz vybrate ktore sme chceli hned

• a mozes mi poslat mailovu adresu?

• poslem ti ich stranku...

• oki vdaka

• Ahojte, viete mi niekto odborucit dobreho DJ-a? A napísať koľko ma asi bude stáť? Ďakujem 5a

• ahojte tak ja uz oznamenia mam a dala som za ne 36€ (105 oznameni a 45 pozvaniek k stolu)

• co?to myslis vazne a kde si davala robit...mne vychadza okolo 70 eur,a to mam 110 oznameni a 50 pozvanok

• no to mi robil jeden znamy v talciarni v prešove, mam to bez dph, oznamko gyslo na 30 centov a karticka na 10

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov