Slovenské aprílove nevesty 2010. Sú tu také?
Drobec:mate zaujimave oznamko,dobre ste vybrali.Musim uz aj ja popridavat do albumu fotky.
Evitaozerala som album,tak uz vim,ake topanocky to hladas,nestracaj nadej,urcite sa nieco najde
Ja som praveze chcela sandalky,mam aj svadobne,aj na prezutie,ja sa najpohodlnejsie v takych citim.
Ako inak pokracujete baby s pripravami?25. feb 2010- Sponzor fóra
ahojteeeee ubehala som sa po obuvacha ko taky sasko ale konecne som nasla topanky.. absolutne mimo mojej predstavy,aale su ako papucky.. neodolala som..super sa nosia... aj ked sa k satam nehodia na 100= kaslem na to, hlavne ze budu pohodlne a potom sa daju nosit aj normalne..
a vy ako pokracujete?
26. feb 2010ahoj Lji
co sa siat tyka bojim sa ako mi ich upravia, lebo su velmi velke a mam male prsia takze nejako to musime vyplnit... ale dakujem za pochvalu
ja ti musim pochvalit obrucky.. krasne jemnunke... super ste vybrali
februar nam usiel ako voda a poriadne priblizil nas datum.. az teraz asi zacnu poriadne stresy27. feb 2010plánuješ stresovať? ja sa tomu snažím vyhnúť ale neviem ako...
Ale aj ja mám pocit že február prešiel nejak príliš rýchlo... čo ti ešte chýba alebo čo musíš ešte vybaviť, spraviť, pripraviť??
prsia sa dajú stále nahradiť/doplniťja som celá velká a brucho mi teraz rastie stále-ale tomu sa samozrejme teším
27. feb 2010jeeejj ty cakas babatko? tak to je ta prijemnesia verzia rastuceho bruska
blahozelaaaaaaaaaaaaam........ ja priberam v poslednom case aj bez babatka
po porode vascina maminiek lahko zhodi a ja mam pocit, ze sa to na mna este viac lepi ... no ale tak to chce volu, ktoru ja nemam.. a n ie a nie sa k tomu dokopat... a potom si nadavam
ci planujem stresovat? no neplanujem.. ono sa to nejak same deje .. sny o prisernej kytici a ze idem neskoro na sobass... a podobne
este potrebujem doriesit zasadaci poriadok, lebo mi majitelka povedala ako by bolo najlepsie mat v restauracii stoly a mne to nejak nevychadza napchat do zasadacieho, a este potrebujem kupit syncekovi oblek, alebo pozicat neviem este uvidima ko sa to oplati, lebo taky oblek na neho stoji okolo 60eur a zda sa mi to vela, na to ze ho bude mat na sebe mozno 4 hodiny apotom sa prezlecie... a este dake detaily skusku ucesu, maku up a popolnocnu koselu drahemu..a samozrejme este stuzky na auta... to by snad malo byt vse..a le bojim sa ze ma este kopa veci napadnelebo vzdy ked si myslim, ze uz len par malickosti, potom zistim, ze toho treba este kopu..... nedas do albuu svoje saty?
27. feb 2010ja ešte šatičky nemám. trošku som urobila hlúposť a trošku risk. ale to je zložité. proste čakám kedy mi napíše pani zo salónu a pôjdem na prvú skúšku.ja osobne mám z tohto jediného najväčšie stresy
to budem skúsať aj popolnočné šaty tak som zvedavá...
aj si robíš nejaké plány alebo niečo? ja sa chcem konečne dokopať k tomu že spíšem všetko dokopy. čo mám, čo potrebujeme a tak...taký kompletný zoznam...
sny o príšernej kytici??tak to ma nejak ani netankovalo
a či prídem neskoro... no ani to nie
skôr také že sa niečo pokazí, že budem musieť riešiť nezodpovednosť druhých, riešenie trápnych situácií a také
27. feb 2010asi cakas na novu kolekciu ze? v marci by mala chodit do salonov ak sa nemylim.. je to trsoku risk, ale podla mna stoji za to, lebo budes mat jedinecne, neokukane saty... drzim palce, aby si si vybrala aco najlepsie
ten zoznam co sa nan chystas jamam,a le moc mi nepomaha, lebo do neho len dopisujem a dopuisujem..a potom stresujem ze kolko toho este treba
a riesenie situacii ako ty spominas to je zas ina kapitola stresu, samozrejme, ze otrasnakytica je oproti tomu detajl.. takze radsej strasna kytica ako by nieco nemalo prebehnut podla planu27. feb 2010- Sponzor fóra
lydka chcela by som ruže ale ešte sa chcem spýtať tej kvetinárky či sa mi to bude hodiť, lebo bola ústretová a vedela aj dobre poradiť.
evitka mňa vyjde kytica okolo 70-80 eur. bude taká predĺžená a padavá. som rada že taká cena lebo keď sme sa boli ptať inde tak ich ceny boli okolo 100eur a len obyčajná...
tvoja je velmi pekná a určite nelutuj sumu ked vies ze si s nou uctíš maminu....3. mar 2010ahoj lji.. kukla osm si tvoj albumik
tak ty uz mas za sebou ajs skusku ucesu..
pekny si si vybrala
mna caka skuska v piatok. teda dufam
lebo uz mala byt,ae vzdy mi do tho nieco prisli,a lebo na vymenu kadernicke
a kyticku... drobec mi na to dala novy pohlad, takze uz si to asi nerozmyslim.. mamina si ju zasluzi3. mar 2010lji:ruze budu urcite krasne,preto aj take cena,ved s to jedny z tych drahsich kvetov,ale urcite to bude za to stat a kvetinarka nieco pekne poradi.
Evita:ta tvoja kyticka vyzera uzasne,ja ruze moc nemusim,ale je fakt uzasna.
Tak vy uz skusky ucesu rieiste?tak dajte aspon inspiracie,ja pojdem na skusku az 4 dni pred svadbou,no co uz,tak to vyslo,ale kadernicka ma uz pozna roky a verim jej,takze urcite to zvladne.ja by som chcela byt ucena nahladko,nejaky uzol,a spod neho pojde zavoj.Vy ako budete mat vlasy?ma niektora z vas dlhy zavoj?3. mar 2010takze len pre orientaciu aby ste vedeli ja sa casto pohybujem po velkoskladoch, nakupovala som si tam aj veci na vyzdobu, do skolky veci atd a jedna ruza stoji cca 20sk takze si preratajte kolko na nas zarobia, aj kvety na kyticu si budem kupovat sama a kamoska mi ju urobi, pocitam, ze ma vyjde na 30eur maximalne. ale tiey mi v obchode povedali ze okolo 50-100eur
3. mar 2010keterin.... to je super, ze mas taku moznost,
lydka.. ja uces preto risim tak skoro, lebo kadernicka, je vlastne moja spoluziacka zo ZS... a je dost tazke sklbit ked sa da mne a ke.d jej.. uz nam to dvakrat nevyslo, najskor bol moj drobec chory a potom ona mala chaos v praci, ze nevedela co skor.
ked ju potrebujem pride ku mne a vtedy sa to nejak nedarilo, teraz sa konecne da, tak poskusame len tak a potom tesne pred svadbou aj s korunkou, pripadne zavojom, uvidime ci si dam aj ten4. mar 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
hej hej tam ale tu zelenu som si tam ja vyziadala
))