Slovenské aprílove nevesty 2010. Sú tu také?

26. máj 201011080
  • hej hej odtial..

• no ja mam nakoniec od kolegzne uz niekolkorocny, su to saty v celku original nevestovske, joj aj ty sa tak zle citis, ja si pripadam jak tucibomba

• joj no hrozne sa v nom citim neviem preco ale nejako to vydrzime,ale tiez nemam v nom dobyr pocit..

• Sponzor fóra
  • ako tak citam, asi ma ten kroj nebude mrziet ..

• nejak sa nám to blíži kočky... len teraz neviem či mám radosť, či roztržitosť, či prekvapenie, či strach.... 😃

• no blizi,blizi,mame to len za par.Zelam vsetkym 10.aprila nevestam krasnu svadbu,uzite si kazdu minutku.

• ako prezivate posledne dni???

• baby nam sa vsetko kasle.. co sa hosti tyka kopa nemoze ze su chori a tak. maly je zly ako cert zubky stolicky mu idu... ja som vyhadzana ako pubertak..dufam, ze uz sa nic nedokazi... aze aspon pekne bude

• no tak to je fakt na nevy teraz na poslednu chvilu

• akoze baby nam sa odhlasilo teraz asi desat alebo dvanast ludi mam z toho nervy lebo vsetko uz pomaly nachystane..

• sak aspon usetrite 😃

• tiez pravda🙂)))

• nam podobne,na poslednu chvilu mi zrusil vizazista,drahy bol posledne dva tyzdne chory,tiez nam odpadlo par ludi,zmenil sa zasadaci a teraz sa nevieme dohodnut,kazdemu sa nieco nepaci...no uz neriesim a snazim sa nerozculovat a tesit sa,ved sme to tak dlho planovali,ze si nenecham skazit nas velky den.
    Drzte sa zelam vam krasny svadobny den.

• ja kazdy den myslim na vas, ktore sa v sobotu vydavate a drzim vam silno palce nech to vyjde podla vasich predstav

• baby tak zajtra budem na vas tiez velmi velmi mysliet a potom poviete ake ste mali pocity🙂))a vsetko..

• Sponzor fóra
  • no ja som si bola dnes vybrat kroj v cipisku, nebudem mat nakoniec ten co mam doma. v tom co som si rezervovala sa citim ovela lepsie, je to zemplinsky kroj, zelenocierny. cerveny uz bol rezervovany 😐 , drobec aj tvoj som videla. dala nam ta pani k tomu gratis pre partnera vestu, koselu, klobuk a aj pre simona, aj ked si myslim ze do polnoci nevydrzi. mohla som to mat sice zadarmo ale v tomto sa lepsie citim tak tych 33 eur ozelejem

• kocky co mame zajtra drzim palcel.. nech je vsetko ako ma byt.. mpripadne lepsie a kocky co mate neskor,myslite na nas..🙂

• dievčatá, všetkým, ktoré máte zajtra svadbu držím palce, nech vám všetko vyjde podľa plánu...teda, nech to máte 100x krajšie ako ste si vysnívali...!!! 🙂

• vsetkym, ktore sa dnes vydavate prajem nech to vyjde podla predstav, a cakame na detaily

• kocky, mate dnes super pocko, nech vam vydrziiii 😵 😵 😵 😵 😵 peknu svadbicku 🙂 🙂 🙂 🙂

• ahojte 🙂 mali sme skvelú svadbu 🙂 teda mne sa veľmipáčilo. hrozne vela vecí sa pokazilo, ale ked si to človek nezačne pripúšťať a bude sa baviť a hladať len to dobré tak je to superné 😃 jediný problém je že si to stále neviem uvedomiť-je to skvelý pocit byť vydatá 🙂 a ešte že ma neskutočne bolia stále nohy.. pri odchode zo svadby som nevedela vstať na nohy 😃

• ahojte som tu prvýkrát i keď už dlhšiu dobu navštevujem túto stránku. Máme svadbu 24.apríla a mám aj strach aj sa teším 🙂 Dúfam že už máme všetko zariadené a vybavené a stále mám obavy, aby sa na niečo nezabudlo. Hádam nám bude počasie priať.
    Všetkým čo mali svadbu min. víkend veľmi blahoželám, budte moc šťastné.

• lji blahozelam a co sa napr. pokazilo??? daj nejake fotky aspon amaterske

• lji blahozelam k svadbe :o)

• lji tak blahozelam aj ja 🙂
    no no nejake foto by bodlo...ale ja si myslim ze na kazdej svadbe sa najde nieco co nevyjde tak ako chceme,ale mas pravdu netreba si to pripustat...

• ahojte kočky tak ako vam to dopadlo? nam az na male detaily uplne supeeeeer.. fotky budu zhruba o tyzden, tak potom urobim albuumik... vy kedy budete mat foto? a bambulky co mate po nas, budem drzat palce🙂

• evita123: dakujeme mooooc....tesim sa na fotky

• ahojte, všetkým mladomanželom z 10.4.2010 prajem veľa lásky !!! ..a už sa teším na fotky a bližšie komentáre 🙂

• Ahojte baby, dlho - predlho som nebola v tejto téme (akosi nie je času), ale sledujem čo a ako 😎 My máme svadbu 24. apríla - čiže sa to už blíži...doteraz som bola pokojná, ale chytá ma stres a panika - mám pocit, že vôbec nestíham 😞 Navyše ešte nemám topánky, takže prežívam riadny adrenalín 😃 Dúfam, že všetko dopadne super a keď náhodou nie, už neriešim...nám sa vyskytlo aj úmrtie v rodine, infarkt a problémy okolo oznamiek - takže som obrnená a hodlám si svoj deň naplno užiť a nik ani nič mi ho nemôže pokaziť - ja sa veru nedám!!! 😉 a všetkým čo mali svadbu teraz 10-ho prajem veľa šťastia a lásky...

• ahojte nevesticky,tak my to uz mame za sebou a koncne dnska mam aj cas trosku napisat,tak snad aj fotecky skoro pridam.Svadba bola uzasna,taka o akej sme snivali a asi aj lepsia,splnila nase ocakavania a predstavy.Treaz bsa to uz lahko hovori,aj u na sbolo zhonu a stresov hlavne par dni pred svadbou,ale svadobny den sme si uz naplno uzivali.
    A ako ostatne nevesticky z 10.04.?
    Zuzulik5😛repac,ze sme s anestihli stretnut,bolo toho velmi vela,neboj,vsetko dobre dopadne,este mat5e casu doriesit posledne veci.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov