Slovenské aprílove nevesty 2010. Sú tu také?

26. máj 201011080
  • kočky, co mate dnes, ...slniecko vam praje 🙂

• Evita123:aka bola svadba?
    A vsetkym dnesnym nevestickam zelam nadhernu svadbu.

• lydka, zhodujem sa s tebou.. ako si t napisala, kazdu chvilocku sme si uzili, bol to prekrasny,, rozpravkovy den.. az mi je luto, ze tak rychlo usiel...bol.i male detaily, ktore byt nemuseli ako napriklad padajuci zavoj.. ale to su fakt drobnosti 🙂 🙂

• Sponzor fóra
  • Evita123:tak to sa tesim,ze aj vam svadba dopadla na vybornu 🙂 🙂 🙂
    Ako pises podstatne je to,ze sme si uzili kazdu minutu a budeme na to vzdy s laskou spominat.jsne,ze aj u nas bolo par detailov,ktore nemuseli byt,ale to je vsade a v svadobny den to uz netreba riesit,hlavne ked islo len malickosti.Tak sa tesim uz na fotecky,.My by sme mali mat tak do dvoch tyzdnov.

• ja sa uz tiez fotiek neviem dockat, mali by byt v pondelok, alebo utorok, tak snad to nepotrva dhsie 🙂

• tak budem pozerat,som zvedava 🙂 zatial s amaj pekne a uzivaj si manzelsky zivot:_))

• aj ty lydka.. a vela stastia vam dodatocne zelam 🙂

• Ako nevesticky pokracujete s pripravami, akosi ste sa umlcali ?

• Uz sa nam to blizi, za chvilku je svadbicka... aj sa tesim a aj mam trosku strach, ale ten uz mam od minuleho tyzdna, tak hadam to bude v pohode

• Keterin prajem ti k zajtrajsiemu dnu aby vsetko vyslo podla tvojich predstav,aby si si ho skvelo uzila 😉 vela stastia 😉

• kočky, dnes mate krasne... 🙂 uzi te si svoj den plnymi uskami 🙂

• Dievcata,no ako ste prezili svoj svadobny den?pocasie ste mali krasne,tak verim,ze vam vsetko vyslo podla vasich predstav.

• ahojte baby..tak nam to vyslo naozaj skvele samozrejme ze sa nasli nejake drobnosti ale to vsade no uzili sme si to perfektne a ano aj to pocasie bolo super cize aj fotenie...no naozaj supeeeeeeeeer😃DDDDD

• super 🙂 tešsime sa s vami 🙂 vsetko naj zelam....akos iuzivas prve dni manzelstva? a foto kedy buduuuu ? 😃

• baby no kde ste sa stratili?

• Sponzor fóra
  • Drobec,evita pekne fotecky mate,ja pridam buduci tyzden.
    tak ako sa vam paci manzelsky zivot? 🙂 🙂 🙂

• no tak u mna sa ani nic nezmenilo,len priezvisko🙂)ale je to take zaujimave ked niekde poviem ,,moj manzel"..🙂))ale je to super🙂

• caute kocky...tak uz som pridala aspon par fotiek.....ale to su len amaterske fotky,...profesionalne sa mi nedaju nacitat....co je skoda..lebo su nadherne....pa
    p.s. ked bude viac casu..tak hodim viac fotiek

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Vaša svadba je výnimočná udalosť a my sme tu, aby sme ju oživili.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov