Svadba 10.10.2009. Nájde sa tu niekto taký?

Profilova fotka
Ahojte kocky, tak co, najde sa tu niekto, kto sa bude vydavat v tomto datume? som zvedava kolke sa nazbierame :) mozno povymiename nejake napady, rady a triky ako spijemnit tu nasu vytuzenu svadbu :) tak piste:)
Odpovedať
1
2
18
jeeej kto sa ide vydavat na moje narodky?? :-))
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj kathyi, :-) jasne, ze sa tu niekto s danym datumom svadby najde ;-) A urcite nas je tu viac, nielen my dve x-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Ahojte, tak aj ja som tu. Uz davno som zvazovala otvorit temu s tymto datumom, ale potom som to nechala, kedze aj tak tu nie som az tak casto a vidite, predsa sme tu niektore. Tak prajem prijemne pripravy, nezda sa to ale ono sa ten cas krati. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte kocky :-) brufinka: aka nedela? 10.10.2009 je predsa sobota :-) standy: veru uz sa nam to krati, aj ked zatial pomaly, ale isto :-) Takmer sme sa vydavali nielen v ten isty termin, ale aj v tom istom meste ;-) Kedze moj snubenec je z LM, tak sme uvazovali aj nad svadbou v tomto meste, ale nakoniec sme sa rozhodli pre BB, kedze ja pochadzam z BB. Ale v LM je krasne x-)
Odpovedať
Ahojte, aj ja si beriem môjho budúceho 10.10.:) Svadbu budeme mať v Poprade a hrooozne sa na to teším, ale sa aj toho trochu bojím, že čo potom:) Neviem si to totiž vôbec predstaviť, ale len tá predstava, že už budem navždy niekoho a že nebudem už sama, už len to ma hreje pri srdiečku:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babule, tak som rada, ze sa konecne pripojil k tomuto datumu. Uz som sa bala, ze mi nik nenapise, a ked som videla kolko odpovedi maju ine prispevky, aj ma to trochu zamrzelo :) Brufinka, ja som mala na mysli 10.10.2009, a to je sobota :) Jeeeeej, matulienocka, ja mam v LM maminu, a tiez sme chvilku zvazovali, ze by sme mali svadbu tam, ale nakoniec bude v BA. Jancach, myslim ze ked sa milujete natolko ze ste sa rozhodli vziat sa, tak sa nemas coho bat. samozrejme, vzdy je tam ista davka strachu, ze co bude o 20-30 rokov, ale tym sa predsa teraz trapit nemusime. kocky a ako ste na tom s pripravami? pretoze ja sa akurat chystam obvolat knaza a zahlasit si datum v kostole, no nic viac este nemam prichystane(i ked napadov uz mam v hlave miliony :)...) tak sa teda tesim, ze sa nam to pomaly zaplna :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj kathyi, no vidis, ze predsa sme tu niekolke. Co sa priprav tyka, mne to vzdy pride take cudne ked sa niekto pyta: "a kedy treba zacat s pripravami?" (nemyslim tym teraz tvoju otazku Kathyi), ja len, ze si myslim, ze je to vzdy individualne. :-) A teraz ti odpoviem, ja uz mam restiku, letenky pre hosti, a uz mam rozbehnute objednat hotel a autobus, a termin som uz zahlasila davnejsie, lenze ho musim ist potvrdit, lebo si ho ani len nezapisali, pan farar mi povedal, ze staci to nahlasit 3 mesiace od svadby (ale ja pojdem skor, pre istotu). Teraz na vysvetlenie, ja zijem v zahranici, takze ono je to odlisne ako pripravovat svadbu v mieste kde zijes. Ja od mojej svadby pojdem domov 2 krat, tak si to predstav. Takze to mam rozdelene na 2 krat - vsetko co musim poriesit. Ale urcite to zvladnem, lebo to mam uz skoro vsetko premyslene. A co ostatne, ako ste na tom? :-)
Odpovedať
Ahojte, no tak mi máme zatiaľ iba sálu a pracuje sa na hudbe a kameramanovi a fotografovi. Toho by sme mali mať v jednom (myslím kameraman a fotograf v jednom). Uvidíme, či bude mať voľné na náš termín. Šaty som zatiaľ nebola pozerať, ale chystám sa vo februári. Tak zatiaľ toľko máme, nie je sa kde ponáhľať, takže tak. Keď budeme mať vybavené toto, tak je to ok. A ešte teraz pracujeme na oznámku. Už máme hrubú verziu, teraz to len vylepšiť a vytlačiť, keďže si to robíme doma:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj jancah, zdravim ta, :-)
Odpovedať
ahojky:)
Odpovedať
Profilova fotka
Pre: jancah Inac, to co si pisala, ze si nevies predstavit, ze uz budes patrit iba jemu, neboj ak sa mate radi, vsetko vam bude klapat a hlavne to bude kazdym dnom krajsie, uvidis. Ak sa budete respektovat jeden druheho, nebudes mat ten pocit. Ja zijem s priatelom v jednej domacnosti uz vyse 4 rokov, takze viem o com ti tu pisem, a som stastna a kazdym dnom viac. A tiez tym ze ho mam a citim, ze ma ma rad, nerozmyslam nad tym ze uz budem cely zivot jeho, ved preto som s nim, ze to chcem. To ti potom tak nepride, uvidis. Chcem sa ta spytat, kolko ste spolu? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme spolu dva roky. Ale aj ked nás odhovárali že aby sme sa ešte nebrali, že je to ešte dosť skoro, my si to nemyslíme, máme sa veľmi radi, a deň čo deň je to krajšie a krajšie, ako hovoríš. Viem že dva roky je dosť krátka doba na to, aby sme sa vzali, ale chceme byť spolu, tak sme sa takto rozhodli:) Už aj žijeme spolu, necelý rok tomu bude:)
Odpovedať
Profilova fotka
Nemyslim si ze je to kratka, doba. A hlavne, nezalezi na dobe a na tom kolko rokov ste spolu, zalezi na vas dvoch. A myslim, ze ked uz aj zijete spolu, tak sa dost poznate (lebo tak sa ta dvojica spozna najlepsie). Teraz, ma napadlo, v Poprade mame dost dobre svadobne salony.
Odpovedať
Ano tiež si myslím, že spolužitím zistíš či k sebe patríte alebo nie. Tam sa zistí aký ten druhý v skutočnosti je. Teda aspoň podľa mňa. Máme dosť dobré salóny áno, ale vravím, že som ešte v žiadnom nebola, ale chystám sa. Ty už máš šaty?
Odpovedať
Profilova fotka
Este nie, pojdem na Slovensko asi v aprili, takze to pojdem pozriet, budem musiet :-)
Odpovedať
Aha vlastne jasné, si v zahraničí:) A kde presne si? v Anglicku?
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, ako ty, ale ja som prave v obdobi, ze sa mi paci vsetko. Alebo sa mi stava, ze jeden den sa mi nieco paci a na druhy uz zase daco ine. Teraz sa mi to stava s oznamkami, tiez si ich chcem spravit doma.
Odpovedať
Profilova fotka
Zijem v Spanielsku. ;-)
Odpovedať
No my sme na tom dnes pracovali a už ho máme hotové, je veľmi pekné, dám si ho do albumu, len tam nebudú naše mená ani nič iné naše, bude pôvodné, len sme si ho prerobili:) tak sa mrkni:)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozriem, ja chcem dost jednoduche a ziadne trapenie. A navyse idem robit, jedno pre slovensku stranu a potom pre spanielsku. Idem pozriet
Odpovedať
Ako dlho žiješ v Španielsku, tá krajina je moja srdcovka. Aj keď som tam nikdy nebola, dúfam, že sa tam niekedy dostanem:) Dám tam predsa len už naše, prerobené:)
Odpovedať
Profilova fotka
Uz som ho videla, zaujalo ma, ale nie je to nieco co nas vystihuje, ale mne osobne sa velmi paci. Tak som sa tam docitala, ze vam zrusili salu, ale uz si to poriesila, nie? A tiez som si mrkla ake saty sa ti pacia. (ja co som vlozila sem do albumu su, vlastne co sa mi pacia, ale nie na mne, budem to musiet zmenit, a vkladala som to tam v roku 2007, takze to tam potom radsej zmenim).
Odpovedať
Profilova fotka
Budes mat rozluckovu so slobodou, alebo nie?
Odpovedať
Hej, mala som také nervy, ked som sa to dozvedela, ale je to v pohode, máme teraz zabezpečené dve sály a vo februári si ich pôjdeme pozrieť a určiť, že ktorá to bude. Áno páčia sa mi takéto, ale vôbec neviem či mi budú sedieť. Ja predpokladám, že si vyberiem úplne iné:)
Odpovedať
Neviem, ale keď sa kolegyne dozvedia, že sa vydávam, tak určite budú chcieť niekam ísť, ale ja sama neviem ako to dopadne, keď budú chcieť ísť, tak pôjdeme, keď nie, tak nie.
Odpovedať
Profilova fotka
To s tymi satami, je fakt. Ja chcem vyskusat rozne tipy, lebo je pravda, ze tie co sa mi budu paci, mozno v nich budem hrozna a tie co si myslim, ze su hrozne, budem v nich nadherna. A tiez chcem aby ma niekto fotil, lebo niekedy aj fotka robi vela. (takze sa chcem aj vidiet na fotkach, vopred) :-)
Odpovedať
tiež si beriem foťák do salónu, aby ma fotili z každej strany:) aj to si dám do albumu (myslím svadobného), že ako to prebiehalo pred svadbou:)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem, ci si videla moj album, ale tu su rozluckove poriadne. Ja som nieco take na Slovensku nezazila. Proste si to baby uziju(nemyslim alkohol a opit sa alebo flirtovat) mam na mysli, ako to vedia baby pripravit a zariadit a premysliet rozne detaily. Chalani su v tomto ini. Inac je to super, som zvedava, co bude cakat mna. Pretoze je to vzdy prekvapko. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pojdes do salonu sama? Alebo zoberies nejaku kamosku?
Odpovedať
1
2
18
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?