Svadba 11.08.2012. Je tu ešte niekto?

AHojte dievčatá.... sú tu nejaké bláznivé páry ktoré majú už takto dopredu určený termín svadby????.... rok 2012 ponúka vela krásnych dátumov... ako 16.6. ... 7.7. ... 18.8. --..... no u nás vyhral 11.8.2012 nakolko v tento krásny den sa budú na svadbe oslavovať aj moje meninky...... :) a co vy ???? co vas viedlo k tomuto krásnemu číslu?????
Odpovedať
1
2
9
ahoj...s partnerom sme si tiež už určili datum svadby na buduci rok a chceli by sme to 18.08.2012..mne sa velmi pači preto lebo su tam dve dvojky,dve nulky,dve osmičky,a dve jedničky...vyzera to magicky :-)
Odpovedať
:) hej je to krasny.... my sme sa aj svokri pytáli že ktorý nám odporúca a odsuhlasila nam ten nas.. a este povedala ze aj 7.7... moze byt ale tie zvysne dva ne... ale aj tak na take hovadinky ako numerologia moc neverim..... ved snad nerozhodne o vasom vztahu nejake cislo nie????A
Odpovedať
no podla zverokruhu sme už davno nemali byť spolu lebo ja som baran a on rak a to nejde dokopy a už nejaka ta numerologia my až tak nevadi.hmm uvidime ..ja som chcela aj datum 7.7 ale priatel moc nechce lebo on sa narodil v tom mesiaci.no zatial to je tak ako to je a snad sa nič nezmeni.
Odpovedať
a uz ste sa s priatelom aj zasnubili???... kolko ste uz spolu????:...
Odpovedať
@wiwa2 no ano zasnubili sme sa na silvestra a sme spolu už osem rokov ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! aj ja a môj priateľ plánujeme svadbu na 11.08.2012.Už sme si stihli rezervovať aj miestnosť.Nehľadali sme žiadny špeciálny dátum,jednoducho to tak vyšlo.Práve vtedy má meniny aj moja sestra,ktorá ide za hlavnú družičku.
Odpovedať
Ahojte. My plánujeme na rok 2012, ale presný termín nemáme určený. Rozhodujeme sa, či to bude jar alebo jeseň. Nevieme sa rozhýbať :-o
Odpovedať
ja sa akurat obavam aby nebooli prehnane horucavy.... ale tak clovek v dnesnom svete nikdy nevie... ... chceme miestnost s klimatizaciou, takže by to mohlo byt ok!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby , aj sme parik , co planujeme svadbičku na rok 2012 , presne 5.5.2012
Odpovedať
ahojte ja som tiez premýšľala nad termínom 5.05.2012 no bojím sa že ešte bude chladno a upršané počasie nakoľko je to blízko pri apríli ...a ten je vačšinou upršaný...neviem sa rozhodnuť ale určite tiež chcem máj...(no na druhej strane je jasne že počasie si nikdy nevyberieš buď alebo...) :(
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoojte my plánujeme svadbu na 16.6,2012.. :) už máme pre istotu hudbu, kameraman, fotografku salu , a kostol sa rieši :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@mia123456 este som zabudla že už máme aj starejšieho :)
Odpovedať
@wiwa2 ahoj... aj my s priatelom uvazujeme nad tymto terminom kedze on ma v tento den narodeniny tak by velmi chcel svadbu v tento den.. sice mne osobne sa svadby v samom strede lete nepacia.. ale vsetko ukaze cas:-)
Odpovedať
@mia123456 fúúha to uz tak skoro????... no my este take veci moc neriesime.... az tak po lete sme rozmyslali... od kial si ze sa vam to tak rychlo tam rozchytava ?? : )
Odpovedať
@ankajocka :))) my sme si ho tiez vybrali vdaka mojim meninkam :))))
Odpovedať
@mia123456 ty si pripravy zobrala riadne "zostra" :-) ja maximalne co tak rok a viac vopred tak premyslanie nad satami a vyzdobou a i to sa mi zda niekedy vela :-N
Odpovedať
@ankajocka No museli sme to zobrat z ostra pretože žijeme v zahraničí a odtial sa to tazsie vybavuje.Tak sme boli teraz doma na tyzden no a povybavovali sme si tieto veci. Inak by sme sa ani my tak neponahlali casu je este dost. :) Teraz okukavam saty topanky , vyzdoby atd cez net :) je toho fakt hrozne vela tak vsetko treba riesit postupne :)takze v& uz mate presny termin???
Odpovedať
@mia123456 na nete zozenies teraz uz asi vsetko:-N :-) a aku vyzdobu si predstavujes? presny termin nemame este.. s datumom 11.8. som sa akosi zmierila ale pravdepodobne to nakoniec zmenime kedze v sale ktora sa nam paci pytaju priplatok 100€ zasvadbu pocas letnej sezony |-| este sa snazi obkukavat ine saly ale akosi sa nedari..
Odpovedať
Jéj to už treba až tak planovať? My sa tiež chystáme asi toho 16.6 tiež to je krásny dátum, ale rezervácie alebo ešte nič také :-) to aby sme sa začali hýbať keď vas tu vidím
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, my plánujeme svadbu 4.8.2012.Zdá sa nám to zaujímavé ako to ide postupne 4,8,12.... uvidíme či nám bude priať počasie :-) Pomaličky sa už bavíme o tom ako bude vyzerať výzdoba, čo všetko treba kúpiť, kto všetko pôjde na svadbu a podobne.....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
My mame tiež 18.8.2012 :) a už aj niečo zhánate?Lebo ja neviem ci to nie je moc priskoro.Ale zase to potom nechcem všetko naraz, lebo toho budem moc.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím Vás kočky :) aj my sme si vybrali dátum 11.8.2012 a veľmi sa už tešíme ;-) rezervovanú máme sálu aj skupinu :) zatiaľ teda ...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby aj my sme si vybrali 11.8. 2012 a tesim sa taktiez , zatial , plánujem výzdobu a skupinu si neviem najst chcem ROLLAND ale potrebujem taku aby hrali stredoslovenske aj vychodnarske- rusnacke takze sa tesim co vyberiem na polskych stránkach som nasla velmi dobry obchod su tam ovela lacnejsie organzy sviecky ..... atd hodim link http://www.slubnezakupy.pl/sklep,127,...
Odpovedať
Profilova fotka
@luciabc Aj my sme si vybrali tento dátum 4.8.2012 a už máme rezervaný kostol.....
Odpovedať
Profilova fotka
@lulukya1 je tu aj mistnost 4.8.2012
Odpovedať
Ahojte inspiraciu najdete na fcb. Svadobny salon lady ma bohatu ponuku.
Odpovedať
Caute baby... pekne nas tu pribuda ako sledujem :))))....nam sa už podarilo zarezervovat salu a pokracujeme dalej :)
Odpovedať
Ahojte babenky, aj my máme termín 11. august a už teraz sa nemôžeme dočkať!!! uvidíte, že to prebehne strašne rýchlo.... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby! Aj my plánujeme svadbu na 11.8.2012 Snáď sa nám podarí všetko vybaviť na ten termín!
Odpovedať
1
2
9
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?