Svadba 13. septembra 2008. Je tu ešte nejaká?
- z
- 26
- Sponzor fóra
ahoj anaxi...mas dlhe meno..no ja uz par rokov mucim rozmarin nech rastie aby bolo na pierka len tak..vetvicku a bielu maslicku ..len mam dilemu ci zapinaci spendlik alebo normalny..no aby sa neporanili..a vidis neviem ci sa u nas davuju vsetkym alebo nie..musim vysondovat..
Kde vsade si bola na saty a mas predstavu co by si chcela?..28. mar 2008anax.
ej ty betarka
...no myslim, ze je to celkom dobre ked to hladas takto..bude sa ti lahsie vyberat. Ked je clovek zamertany na jedno..potom nic ine nechce a to je tezky..ako aj so mnou.
. Ale si tmavovlaska a pristali by ti biele. Ja som chcela najskor maslove..ale musela som uznat biele su na mne krajsie
.
31. mar 2008- Sponzor fóra
anax..toje super..mne kamosky..ze partner..niee ze smolu prinasa..ked vidi pred svadbou. Tak museli ony ..
Hadam si vyberies ak mas na to cely den..obehnes ich viac a uvidis.
Andrema:
Joj to je blbe..ze s tym nesuhlasia..preco..nepaci sa im zat..ci co? Na svadbu sa musis tesit..a byt happy31. mar 2008Ahojte dievcence,nemam stale zavedeny doma net,tak len ked som u nasich..a teraz citam ze uz mate skoro vsetko povybavovane.no mala by som zacat nieco robit aj ja,len ked mi kazdy vravi ze mam casu dost.Este k tomu som stale sama doma s malym drobcom,moc sa mi vybavovat neda.Myslite ze zozeniem nejake saty na moju postavi XXL aj v juni?Mam len miesto,Dja a matriku.
1. apr 2008Ivella: neviem mna vsetci strasili, ze vsetko si dopredu zarezervuj pol roka inak nemusis najst co chces..
tak som nabehla a mileho nahnala nech a tiez snazi... S tymi satami je to tazke. Mne ked sa nejake pacili dost casto mi povedali, ze maju len vacsie ..teda nie na mna. Idealne by bolo keby mali z kazdeho modelu viac velkosti..ale to je malo kde.
Mozno by bolo lepsie dat si usit..som pocula, ze to vyjde tak v cene pozicania a potom mozes predat
Anax: tak to si vravis ze kamoska? Tak ked bude prilezitost pekne sa s nim porozpravaj nech si nemysli, ze na neho kasles ...no
urcite by sa rad aj on porozpraval o zivote..
2. apr 2008
- z
- 26
Nenašli ste čo ste hľadali?
Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Zdravim vsetky nevesty,je tu prosim nejaka s mojim datumom,popripade septembrova,este najlepsie trencanka???