Svadba 14.7.2012 v Nitre

Profilova fotka
ahojte su tu nejake nevesty ktore maju taky isty termin??? co mate uz vybavene???
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj my mame tiež tento termín... a vybaveného mame zatial len farára, miestnosť a DJ-a. A ty co mas uz ty vybavene???
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj no mi nemame este nic vybavene lebo na mestskom s robia trochu problemy :-( ale chystame sa na agrac buduci tyzden a ty nejdes?? tak dufam ze tam popozerame co by sme chceli lebo ja mam vyzdobu zabezbecenu aj kyticu a pierko lebo moja svagrina je kvetinarka tak s tym nebudeme mat problem :-) a mame taku mensiu svadbu takze doma na zahrade :-) uz len zohnat ostatne toho az tak vela uz neni aspon dufam
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ahoj som fotograf, vas termin mam zatial volny https://www.mojasvadba.sk/katalog/fir...
Odpovedať
Ahoj my máme tiež tento termín :-) Vybavené máme zatiaľ len tie najpodstatnejšie veci, DJ, kameraman, fotograf, kostol, farárka, sálu a mám už zajednané svadobné šaty. Ostatné veci chcem začať vybavovať až teraz v marci....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj ak by si potrebovala fotografa a kameramana viem ti odporucit, napis mi potom spravu. :D pekny vecer.
Odpovedať
Profilova fotka
@marciatko ahoj no ako pokracuju pripravy??? my uz mame skoro vsetko aj fotografa som konecne minuly mesiac doklepla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@doda3103 Ahoj, aj my mame tento termin. A pozeram, ze ked si sem pisala vtedy som este namala ani prsten :D V podstate uz je vybavene vsetko okrem kytice.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj no tak my mame zatiaľ len farára, miestnosť, DJ-ja, koláče a včera som bola v PL si dat ucit šaty.... a ty si ako na tom????
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?