Svadba 16. mája 2009. Je tu ešte niekto taký?

22. jún 20091550

Ahojte. Je tu nejaká kočka s týmto termínom, že by sme spolu poklábosili?

• To sa vážne nikto nemá plánovanú svadbu v tomto termíne? Tak nič, snáď neskôr sa nejaké kočky pridajú.

• Ahoj, ja mám svadbu v ten deň 🙂

• je nas viac,ale debaty su napr. na teme maj2009 alebo len nazov 2009.a ja mam vlastne uz o tyzden neskor,lebo v polke maja posledne roky vzdy prsalo a az potom sa vycasilo ako na leto 🙂

• Sponzor fóra
  • ja dufam ze bude pekne 🙂

• Ahojte aj ja mám ten istý termín, ale obávam sa že nebude veľmi pekné počasie, i ked može ešte prekvapiť 🙂

• Ja dúfam, že prekvapi, chcem mať pekné počasie na svadbe
     🙂

• no to aj ja ale som trochu taký malý pesimista...čo všetko už máš?

• No máme už sálu, fotografa a kameramana, aj skupinu a ty?

• čaute baby, ja som ani nevedela, že je tu téma s týmto termínom

• Náhodou som ju našla 🙂 Už sa to kráti

• možno nás bude viac, ale stále mám pocit, že báb s termínom 2. máj a 9. máj je oveľa viac

• No ja mám tiež sálu skupinu, od piatku už aj kameramana( i ked nie toho čo som chcela),šaty a boli sme už aj na matrike aj u kňaza...konečne sme sa rozhýbali lebo o svadbe hovoríme už dlho ale s prípravami...sme nejak dlhšie otáľali...

• Ja si idem zajtra pozrieť svadobné šaty, už som raz bola ale ešte som si nič nerezervovala 🙂

• my už máme skoro všetko z tých vecí, ktoré si zabezpečujeme samy. Ale chýbajú nám ešte veci na stoly, ako alkohol, menovky, vinety

• andzi-nestraš!!!
    som potom v strese,že nič nemám a nestíham 😃

• Sponzor fóra
  • lentilkabj: lenže to je tak, že my teraz máme aj iné povinnosti ako svadobné, takže preto sme si švihli

• andzi,práve že aj my 😐
    ste šikovní 😵

• andzi tak to ste na tom fakt dobre...
    arcttica: ja som si šaty kupila, ale predtým som obehla kopec salonov a musim povedať že v každom som našla aspon jedny ktoré sa mi páčili a sedeli mi ale ked som si bola šaty kupovať, tak to bolo na 1. pohlad proste som ich videla, obliekla a už som nechcela vyzliecť a teraz mi už visia doma v skrini.

• januska: aj ja mám svoje šaty a je to super pocit že sú moje a nové, nemusím čakať kým si ich budem môcť 2 dni pred svadbou vyzdvihnúť zo salona

• baby, povedzte mi, prečo je nás tak málo s týmto dátumom? Fakt vtedy zvykne pršať? Minulý rok viem, že nepršalo.

• a kde ste kupovali šaty?? uz som uvažovala aj nad touto možnosťou

• ja ich mám z USA

• No tak až tam asi nepojdem 🙂

• arcticca: ja som si ich odtiaľ objednala

• ja som si kupila z Poľska

• januska555: z polska z trhu alebo normolne niekde z obchodu??
    andzi: objednávala si cez net?

• arcttica: áno, ale cez overeného predajcu

• ahojte aj ja s a k vam priadavam zatial som debatila trosku len s andzi aj to uz davno a tiez sme dumali, preco nikto nema 16ho maja
    ja myslim ze je to preto ze predtym su dva colne piatky a to predsta vela pomoze

• ahoj mici, ako ste pokročili v prípravách? Baby tu niečo strašili, že v polke mája každý rok vždy prší. Ja chcem, aby bolo pekné počasie.

• urcite bude pekne tomu ver!! 🙂 ja ich nepocuvam, nevediem ziadne statistiky ale ked sa ja v tridsiatke konecne budem vydavat, tak prsat isto nebude
    mame uz zakladne veci, slo to pomerne lahko
    je kostol, este treba licenciu, je matrika, je dj, je sala, pomaly kupujem vyzdobu, mame komplet oblek saty aj boty obaja, mne chybaju popolnocne ale tosa spravi a uz som si dohodla aj kadernicku, kamarat kupuje A5 a ponukol sa ze naz zvezie tak aj to sa poriesilo, druhy kamarat ma kvetinarstvo tomu som dala fotku kytice, panie mi pozicaju navleky a ja pomaly kupujem veci ny vzdobu
    treba este upresnit menu, vyrobit oznamka a menovky a najst kto napecie kolace ale kedze moja polovicka je z dediny problem nebude
    ale sa nam to pekne skratilo, co, od novembra kedy som tu naposledy riesila s ribike 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
    Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
    0903 591 415
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov