Svadba 18.09.2010

Keďže tento dátum je veľmi frekventovaný, a bol tu aj návrh tejto témy tak šup sem, ktoré máme tento spoločný termín ;-)
Odpovedať
1
2
41
tak sa hlasim :-N
Odpovedať
téééda, doteraz som všade čítala a videla milión ľudí s týmto termínov, tak kde ste? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aloha baby.. aj my mame 18. 9. 2010 v Žilineeeeeeeeee :-D
Odpovedať
teda aj ja sa pridavam s týmto terminom ;-) a svadbu budeme mať v okrese Prešov a hostinu v okrese Svidnik :-N
Odpovedať
a chcem sa spytať budete si robiť skusky učesu a mejkapu ak ano tak asi kolko pred svadbou?ja som rozmyslala že tak asi mesiac pred
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak aj ja sa pridavam, tiez v spominanom termine, a v Ziline 8-)
Odpovedať
luudka23: ja určite idem na skúšku účesu aj make-up cca 2 týždne pred :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne povedala kadernicka a vizazistka v jednom, ze skuska ucesu bude den pred svadbou. Trochu som nad tym uvazovala, ze ci mi potom neznici vlasy, ked mi ich bude cesat znova v sobotu. Aky mate na to nazor?
Odpovedať
Profilova fotka
Babusky a co vsetko uz mate vybavene?
Odpovedať
:-) ahojte :-) tak my sme sa 6.2. zasnubili a dnes uz je v nasich rodinach blazninec :-D :-D nasi rodicia sa idu poblaznit :-D moji ani tak nie ako snubencovi.. :-D zevraj prasa treba vychovat, limuzinu zajednat :-D no urcite :-D my uz mame vsetko premyslene ;-) a nedame si nase sny prekazit ;-) vieme, ze to rodicia myslia dobre, ale........................ wrrr ]-( :-D ;-) zatial nemame vybavene nic, ale zajtra idem s mami okuknut jednu restiku ;-) :-p oficialne zasnuby nas cakaju v nedelu, na sv.Valentina, v penzione Lowe v Piestanoch, obed+wellness+zasnubna torticka x-) :-p
Odpovedať
lienocka23: myslím, si že vlasy to zvládnu ;-) v tom by som ja osobne problém nevidela, ale ja som taká streswoomen :-D takže deň pred svadbou by sa mi to zdalo trošku neskoro, ale samozrejme, že je to na tebe.
Odpovedať
lienocka23: my máme zarezervované: misto na hostinu, miesto na obrad, fotografa, kameramana, dj, šaty pre nevestu, make-up + účes (bude to robiť jedna osoba), objednané obrúčky, svadobné poháre, svadobný krížik...dúfam, že som na nič nezabudla :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj my mame tento termin,bude to v nitre...
Odpovedať
ahojte, my sme dnes s mami restiky okukali ;-) jednu co som chcela-je uz obsadena, tak sme nakukli do takej, v ktorej si ASI splnim sen x-) maju ju volnu, aj nam ju drzia, ale uvidime, ci sa pre nieco ine nerozhodneme :-N ;-) kostol sme zajednali, ale obrady o 15 a 16 uz boli obsadene, tak sme to dali na 14.OO h., co sa mamine paci, lebo ona nechcela "obedovat" o 16tej ;-) takto to bude o hodku skor :-D ;-)
Odpovedať
Ahojte....my mame jedine tak skupinu nic viac.... 8-) a na ostatnom sa pracuje....okrem zasnub lebo NEBUDU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpovedať
miska, podla mna osobne zasnuby nie su podstatne.. ale potesili a aj zajtra s rodicmi potesia :-N x-) idem dnes kuk na tu vystavu, berem so sebou brata :-D drahy by nevladal tolko chodit a pozerat so mnou.. :-D ;-)
Odpovedať
lulu, videla som ta na vystave v nitre ;-) :-) aj si si nejake satky vybrala?ci uz mas vybrate??ja som skusala v anna garden,ale to len tak narychlo-na vystave x-) vidim, ze to bude u mna problem(ako u vsetkych :-D ) vybrat si z tolkych krasnych siat :-| x-) no idem sa ja chystat, vyrazame na zasnubny obed v PN x-) :-p
Odpovedať
caute baby, ja som vcera bola na svadobnom veltrhu - nic som si nevybrala, ale som aspon pozbierala kontakty. Bola som aj minuly rok, toho roku sa mi zdalo, ze tam bolo viacej vystavovatelov takych tych dekoracnych veci ako su vankusiky, vyvazky atd.. ale uprimne by som si z toho nic nevybrala. my sme sa sli pozriet na obleky a na spolocenske saty a obrucky. Obrucky sme si vybrali :), ale este nekupili. Dali nam zlavu do konca februara, tak uvidime, ci ich nakoniec kupime.
Odpovedať
Profilova fotka
mariynka,no bola som so spolužiačkou pozrieť,no čakala som viac,že si kupim nejake drobnosti a nič :-| Nie este som si nevybrala žiadne šatky,jedny sa mi pačili,ale ked som videla ze si ich skusa tak sto dievčat a už asi desat ich ma rezervovane,tak ich nechcem.No budem hladať dalej,ale asi si kupim radsej šatky. V anna gardem som aj ja skusala,ale nepačili sa mi,to len tak nasilu,bo ma kamaratka nahovorila. Prajem pekny den...
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
kocky, ja som takaaaaaaaa stastnaaaaaaa ze sa to ani opisat neda x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) nasla som vybornu fotografku za vynikajucu cenu x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) x-) aj kameramana a DJ x-) x-) x-) a to vsetko za jeden den :-D ;-) ja som total spokojna a stastna :-N :-D ;-) huraaaaaaaaaaaa
Odpovedať
mariynka: noooo to si dobrá toto všetko za jeden deň. Tak sa pochvál aj konkrétnymi menami ;-)
Odpovedať
mirka, fotografka dita f. ;-) a DJ a kameramanka tusim z Risnoviec, nie som si ista, drahy zajednaval ;-) uz ste si aj ratali rozpocet svadby?ja vcera, informativne :-N =-)
Odpovedať
Áno, na začiatku sme si trošku rátali :-N =-)
Odpovedať
kocky, riesim vyzdobu, chcela som fialovu, ale ako si vsimam, momentalne ju maju vsetci a uz mi pripada dost "otrepana" a v tej restike,kde budeme mat svadbu my, aj troske "pohrebna" :-| :-| tak rozmyslam aku, kedze popolnocne saty chcem cervene abo bordove, mala by byt taka aj vyzdoba, ale maju len krvavo cervenu a to sa mi nepaci, bo to vyzera ako v bordeli :-N :-N ;-) tak zvazujme, jemna marhulkova a nakombinovat tam nieco bordove, co poviete???poradteeeee :-) :-) :-)
Odpovedať
mirka, teraz pozeram, ze to budete mat v Echu :-) snubencovi sa tam zenil bratranec, ti mozem napisat, mne sa tam svadba veeeelmi pacila :-) ;-)
Odpovedať
maryinka - podla mna marhulova s bordovou k sebe nejdu. ak chces bordovu - sla by ti k nej biela alebo zlata (tmava zlata). marhulkova sa hodi k bielej ale aj k champagne - zavisi od odtiena. mozes ju kombinovat s peknou zelenou, jasnou zlatou alebo striebornou. v kazdom pripade velmi to zavisi od toho ktora farba bude pre teba ta hlavna. Ja osobne by som sa tmavym odtienom vyhybala - preto pre mna fialova, cervena, bordova, hneda, cierna, tmavo zelena urcite niee - ale to je osobny nazor. Vyzdoba urcite nemusi sediet s farbou popolnocnych siat.
Odpovedať
luci, zatial to mam premyslene tak, ze vsetko by bolo marhulkove a len sviecky a ASI menovky by boli cerveno-bordove.. ;-)
Odpovedať
no, zmena planu, vyzdoba bude len marhulkova ;-) ak sa podari, budu aj popolnocky marhulove, ak nie, tak nevadi.. :-N ;-) vcera sme zajednali vlacik-na prepravu svadobanov :-) a nejako sa nam aj pocet svadobanov meni :-N ;-)
Odpovedať
mariynka: veľmi si ma potešila, že sa Ti v Echu páčilo ;-) Noo marhuľková výzdoba znie veľmi dobre :-)
Odpovedať
1
2
41
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?