Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • dobré autíčka ste si vybrali,až na to,že ja autá vôbec nepoznám a neviem si tie vaše ani predstaviť 😃 😃
    nové mám to,že som si dnes vybrala krásnu bižu a zajtra si ju idem kúpiť,sa tešíííím 😵

• ty máš nové čooo??? 🤔 😃

• ja nemam nove nic :-/ tusim 😃 a aku bizu? a kde si ju objavila?

• Sponzor fóra
  • zajtra ju dám do albumu,uvidíš 😃
    objavila som ju v Galante
    Maji,v sobotu nám dojde stolár namontovať kuchyňu,taká som nervózna jak pes,lebo som ju ešte vôbec nevidela 😛

• no konecne, ja len cakam, kedy dojde kuchyna 😃 no som aj ja zvedava, ale bude urcite super

• tak sa toho bojím,vôbec si ju neviem predstaviť 😐
    dúfam,že ju dobre spravil,lebo sa mi zdal nejaký pribrzdený 😛
    dnes sme kúpili spotrebiče,zajtra si ideme pre ne 😵 ,už sa teším,keď dojdeš s lentilkou na fafčo 😃

• 😃 no musime dojst co najskor okritizovat vyber 😃

• čakám,čakám 😃

• kedy sa stahujete?

• no,my sme to chceli stihnúť do svadby 😃 😃 😃 ,ale bude to ešte v bojových podmienkach 😛

• nooo, takze uz o chvilku? 🙂

• o chvíľku,ale prvé týždne budeme bývať jak cigáni 😛 😃

• ale co, hlavne je ze uz vo svojom

• my tak teraz byvame. az v sobotu sa snad dokonci kupelna konecne. uz mi to na mozog lezie 😞

• to je už ochvíľu,už to nejak dobojujete a zas sa budete sprchovať vo svojom 😃
    ooočko,aj ja teraz idem pod sprchu,tak sa odmlčím,čaves zatiaľ

• Sponzor fóra
  • 😃 papa zatim

• baby ste tu? Potrebujem poradiť

• nazdo andzi, o com, skus, ci poradim

• ahoj skipi: však už som taká domotaná, že neviem...už mi z tej svadby preskakuje.

• a z coho alebo z koho ti preskakuje

• z toho, že si chcem dať na seba asi všetko, čo existuje a potom budem vyzerať ako vianočný stromček, mama ma odhovára aby som si nedávala závoj, ale včera som zistila, že ho všetky budete mať.

• andzi tak to ta ukludnim / ja nebudem mat zavoj... a ak myslis bizu, tak presne toto som riesila dnes s maminou, takze to spravime tak,ze na skuske siat,tej finalnej tam zobereme vsetku bizu a budeme skusat, co bude ok a coho uz bude vela...

• andzi, inak velmi podobny naramok ako mas v albume budem mat aj ja 🙂

• skipi: no nakoniec ten náramok mať nebudem, 😃 😃 😃 ty budeš mať štras?

• heeej, budem mat stras, aj nausice a nahrdelnik mam tiez taky,ale to neviem, ci uz nebude moc, lebo ja mam na satach kamienky, takze aby som fakt nebola jak diskogula 🙂 vsak skusim uvidim
    a ty preco nebudes mat ten naramok? ci vobec nebudes mat stras

• hej, vôbec nebudem mať štras, lebo budem mať takú korunku akú mám v albume a k tomu sa štras nehodí. Ale však ten náramok možno neskôr využijem aj ku spoločenským šatám, či nie?

• tu korunku, co ma baba s peknym ucesom? velmi pekna...a to hej tam sa stras nehodi...
    podla mna ten naramok sa da nosit aj normalne, ze ja sa ho chystam nosit aj do roboty..

• hej, tú korunku budem mať. Ty budeš mať čo vo vlasoch?

• ta korunka je velmi pekna...
    ja mam zatial kupene vlasenky s kamienkami,, ale uvidim ci ich pouzijem..

• dobre ranko, konecne mame piatooooooook 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Dokumentárna svadobná fotografia
    Mirec
    Celé Slovensko
    Kamerovanie a fotografovanie vašich dôležitých životných okamihov ako sú svadby, stužkové, portréty Vás a vašej rodiny,

Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov