Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
ahojte domika, aj ja sa teším, lebo už mi robota brutálne lezie na nervy
Odpovedať
Profilova fotka
andzi, ani nespominaj robotu, najviac sa tesim, ze sa sem nemusim aspon dva dni trepat a budem mat klud od prace, ale zase ma cakaju dalsie povinnosti ohladom svadby :-)
Odpovedať
domika: čo plánuješ riešiť cez víkend ohľadne svadby?
Odpovedať
Profilova fotka
no ideme vyzdvihnut draheho koselu, serpu a motylika a ja si idem vyskusat saty aj s topankami, aby som tam nemusela ist znova buduci tyzden, dalej ideme doriesit menu a mala by som ist aj na skusku ucesu a licenia ale to nie je na 100% iste, a este ine veci :-S
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaaaj a zabudla som,este sa chystam na nakupy do Dm-ky, idem si kupit tu rembrant zubnu pastu na bielenie zubov a kupit nejku pjekne spodnu bielizen :-D
Odpovedať
Ja už Rembrandt používam, ale nemôžem povedať, že by to bol zázrak. Ja idem zajtra na skúšku líčenia a pôjdem asi aj za kaderníčkou, ak stihnem.
Odpovedať
Profilova fotka
no kazdy ma iny nazor, niekto hovori, ze si ju nevie vynachvalit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a mozem sa spytat ze ako dlho uz pouzivas tu pastu???
Odpovedať
cafte, je tu niekto??
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky skipi, poslusne hlasim ze ja som tu :-D
Odpovedať
nado domi - ciam,ze ty mas teda perny vikend pred sebou... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
skipi, to hej, sa normalne netesim, ale sak co uz narobime, vybavime to teraz a nemusime potom :-) a ty co mas nove?
Odpovedať
ale to musi byt...a potom budes rada,ze to mas za sebou...a na skusanie satiek by som sa tesila... :-) my ideme zajtra gratulovat byvalej spoluziacke z gympla na svadbu... a potom este stale nemame roznosene vsetky oznamka, takze aj my zajtra budeme tak trosku povinne svadobne makat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
sak na skusanie saticiek sa moc moc tesakujem :-D , to sa bat nemusis, len to ostatne, ale sak prezijeme a nema ta tvoja spoluziacka svadbu na mestskom urade v ruzinove???
Odpovedať
tak teda, ved uz som kukala,ze by si sa na satky netesila ;-) nie ma to v Dóme , ale o 13,30, takze mam silneho tucha,ze asi bude aj omsa :-(
Odpovedať
Profilova fotka
nemboj, to by som si nedovolila x-) x-) aha, ok, lebo aj moja svagrinka ide niekam zajtra do ba gratulovat, tak len tak sa pytam :-) no vyzera to na tu omsu, sak ale nemusis ist na obrad staci ked prides az potom ci ty chces celu svadbu vidiet?
Odpovedať
Článok sa načítava...
domika: tú pastu používam 2 dni, takže možno aj preto ešte nevidím výsledky. Asi to je individuálne, lebo každý má prirodzene inú farbu zubnej skloviny. ahoj skipi, to musí byť krásny sobáš v Dóme sv. Martina, hmm, ale náš počet hostí by tam asi bol stratený. Koľko bude mať spolužiačka hostí?
Odpovedať
Profilova fotka
andzi - urcite je to preto, ale neboj vysledok sa dostavi :-)
Odpovedať
domi, ale ked, mne sa strasne paci, ked si nevestu vediet ocino k oltaru..takze to chcem vidiet a potom je trapne odist, ze caute dojdem, ked tato nuda skonci :-) andzi, v Dome je to velmi pekna svadba, aj sept.som tam bola spoluziacke z vysokej... ale tato neviem kolko bude mat ludi, az v takom blizkom kontakte s nou nie som..
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - sak jasne, sak aj ja sa na to tesim, jak ma oco povedie k oltaru :-D a chapem aj to ostatne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skipi si este tu?
Odpovedať
domi, teraz som tu....
Odpovedať
Profilova fotka
cauteeeee kocky...poslusne hlasim,ze som uz na SVK a veeelmi sa vytesujem z krasneho pocasia.Ale zaroven sa obavam,ake pocko bude bud.sobotu...vraj ma zacat prsat,tak neviem :-| .Unavena som uz teraz,a to sme este len vcera prileteli...poriadny osial sa zacne v pondelok,tak si neviem predstavit,ako budem vyzerat v piatok :-D .
Odpovedať
lentilka: neboj nič, všetko zvládneš, veď už treba len dotiahnuť detaily. Ja budem pred svadbou ešte v pondelok a utorok v práci, takže mám o 2 dni príprav menej ako ty, ale zvládnuť to musím.
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - neboooj, pocasie bude urcite super, aj nam este v piatok prsalo a bolo zima, ale v sobotu uz svietilo slniecko, tak drzim palce a vsetko zvladas, neboj, my sme prisli az v pondelok poobede na svk a stihali sme vsetko, bol to chaos, zniceni sme boli uplne hrozne, ale takmer vsetko vyslo, takze sa vooobec nemusis bat
Odpovedať
Profilova fotka
neboj lenti - vsetko dobre dopadne,ty budes nadherna nevesta,pocasie krasne slnecne..este si to uzivaj takto o tyzden uz budes pani :-)
Odpovedať
baby, nemáte niekto slovenský preklad pesničky od Stinga Fragile? Chcela by som ju ako podmaz ale neviem či je jej text vhodný.
Odpovedať
Už som to našla...no taká smutná pesnička je to, o ľudskej zraniteľnosti...
Odpovedať
Profilova fotka
čaute baby, pozerali ste hokej?? :-|
Odpovedať
ahoj lenti: ja hej, naši sú už dávno za zenitom. Nuž čo, voľakto musí byť aj posledný.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?