jikus - este dnes idem volat kameramanovi a fotografovi a este nejake drobnosti na vyzdobu dokupit a pak uz len satky vyzdvihnut, kolace, ist vyzdobit salu,....ale dolezite veci by uz boli vybavene :-)
čaute baby, už stresujete?
Domika- ty si budeš sama zdobiť sálu? Ja rozmýšľam, či vôbec stihnem si ísť vyzdobiť sama kostol a to chcem dať len návleky na 4 stoličky a mašle na lavice. Sálu by som si netrúfla, lebo neviem kedy by som ju išla vyzdobiť.
Jika - vôbec na tebe nebolo vidieť, že by si v šatách trpela. Žiarila si.
andzi - ani ja by som nestihala vyzdobovat salu, vyzdoboval nam ju hotel a ja som len potom v sobotu vyslala dve kamosky, nech usporiadaju na stol darceky s menovkami a nech rozhadzu trocha kamienkov po stoloch
skipi: aj ja už stresujem ale v zásade sa už veľmi teším, hoci cez víkend som sa nervačila kvôli svokrovcom, ale už som v pohode. Čo si na svadbu neurobím a nevybehám sama, tak to mať nebudem.
andzi suhlasim s tebou, ze co si neurobis sam....ale zasa vies, co uz mas....
domi a teda aj ja ta obdivujem,ze si trufas zdobit miestnost..to budes robit den skor alebo v sobotu???
nikto tu nie je ale ja musim zakricat do celeho sveta : Jitka,tie fotky súúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúúúúúúúúúúžaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasnééééééééééééééééééééééééééé :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) !!!