Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ooocko dakujem, dufam, ze to tak bude. Aaaale co, ved to nie je najdolezitejsia vec :-)
Odpovedať
Profilova fotka
miska - no ja rozmyslam nad tunisom alebo tureckom, lebo teraz je to dost lacne tam ist, a asi niekedy v septembri alebo kedy to bude mozne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak som zvedava, kde si budeme nakoniec uzivat medove tyzdne ;-) budeme musiet po svadbe dosetrit a niekam si ist oddychnut :-D
Odpovedať
Profilova fotka
miska - no my svadobnu cestu mat nebudeme, bo nemame uz dovolenku a ani cas :-( ale od kamosov sme dostali taky romanticky vikend na nejakom hrade s masazami, sviecockami a tak, takze to bude nasa svadobna cesta ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
misi - to aj ja, ale je v podstate jedno kde to bude, hlavne nech sme spolu a nech si vegetime a nic nemusime riesit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Jikus a tu na slovensku to budete mat? Ci v nemecku domi jasne, hlavne ze si s nasimi uz manzelmi uzijeme pohodicku a veget 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
jaaaj, ja by som uz isla na dovolenku niekam. ale musime pockat az do jesene
Odpovedať
Profilova fotka
miska - v Nemecku ooo - tak kuba uz je jasna?
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, ooo, idete na Kubu? To je super (zavidim, v dobrom samoska)
Odpovedať
Profilova fotka
este nieje jasna, nevieme ako vyjdeme s peniazmi na stavbu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sa nam to nejak skomplikovalo aj s bytom, lebo sme museli kupelnu spravit, lebo nam prdla trubka, tak sme ju mali komplet rozbitu :-|
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej musim potvrdit, ooockovci zili trosku v stiesnenych podmienkach po minule dni, ale kriza je zazehnana a teraz maju krasnu kupelku :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ooo - to je mi moc luto, ale snad sa este nieco naskrabe ;-) alebo si spravite nejaku taku len oddychovku tento rok a kuba bude po dostavani
Odpovedať
Profilova fotka
dominika, prd. kriza stale trva. este to len schne :-|
Odpovedať
Profilova fotka
jika - nooo, objavila som turecko. kraaaaasa to je. kuk obrazky :-) http://images.google.sk/images?hl=sk&...
Odpovedať
Profilova fotka
:-( tak to je neprijemne. Tiez sme prezili bojove podmienky, ale dufam, ze co najskor sa vam to podari dat do poriadku. A potom sup na nejaku super dovcu (aj ked by to nemala byt Kuba)
Odpovedať
Profilova fotka
miska - kuba musi byt x-) bez toho sa ani umret nemoze :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ooo - naaaaadherne, hned by som brala :-D
Odpovedať
caute baby...ste sa ale rozpisali :-) MISKA vitaj konecne medzi nami, takto verejne ;-) aj ja sa tesim,ze si sa medzi nas pridala jika- tie fotky su krasne, az mi behal mraz po rukach... supis... ooocko - kuba moze byt
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - si ma ty nastartovala s tou kubou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ooo, tak potom je to jasne :-D Kuba bude, aj keby co bolo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Skipi ahoj :-)
Odpovedať
ooocko - tak to sa v podstate tesim :-) cau Miska :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ajoj skipi, inak vcera si sa jako vyparila ]-( :-p :-p
Odpovedať
jaaaj, nooo, lebo som riesila prekrytie konstrukcie na stane v kamile... som myslala ze je to v cene, ze tie tramy nebude vidiet, ale nie je, a co za to chcu skoro som odpadla, takze robim research po agenturach, ktora da dobru cenu...ide ma z toho picnut
Odpovedať
Profilova fotka
no tak toto je vazny dovod, mas odpustene ;-) sak aj ja teraz zhanam nieco na zakrytie takej strasnej steny, ktora je v tej nasej sale, ale myslim, ze v tom nebude problem, len kolko penazkov to bude stat, ale sak co uz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj skipi - dakujeme, sme sa snazili :-D aj po murikoch som liezla v svadobnych satach :-D fotografka na nas len kricala, aby sme boli opatrni :-D vazne sme si to vychutnali, bola sranda, dokazali by sme sa fotit este i dalsie dve hodky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jika - to bude asi tym ze clovek sa tak uvolni, ze ani cas nehra taku dolezitu ulohu aku by mal ;-) ja som zvedava ako bude prebiehat to nase fotenie :-D
Odpovedať
domi a cim zakryvas stenu? daj tip, ci nepouzijeme :-) jika, ale asi verim,ze ked uz ste takto v meste tak uz je to asi iba o vas dvoch a je to prijemne...
Odpovedať
Babky, musim ist na obhliadku, ked sa vratim, sa napojim :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?