ale aspon vies moju predstavu,ucel to splnilo..je to velmi jednoduche a ani menovky nemusia byt do acka,len karticka :-) aj ked som teraz hriesnica :-D :-N
ale luci prestan, co zase prehanas a peknu predstavu inak mas, ja mam trosku inu a ani nechci vediet aku lebo to este sama presne neviem, kazdy den to menim :-|
skipi - dala som tam obrazok ale mam to stiahnute niekde odtialto a bol tam kontakt na tu firmu...janocka mi napisala do ip,ze nech si to zmazem..
a janka vas vsetky pozdravuje :-) , do for uz neprispieva
a ja tiez padam lebo mi padla a musim vyzdvihnut polovicku..majte sa krasne,budem tu najskor v sobotu vecer lebo ideme na chalupu
Lenti - krasny den naplneny laskou vsetkych okolo :-) uzite si to a neboj, vsetko bude super a ty nadherna nevesta
ahojteeeeee
lenti - asi tu budem az v sobotu vecer, tak ti v sobotu zelam naaaadherny dnik, plny slniecka, usmevov, pohody a lasky ;-) budes urcite nadherna nevesticka, drzim pästicky, aby vyslo vsetko tak ako ma
takze lentilocka moja najdrahsia :-D nech ti tvoj svadobny den vyde podla tvojich predstav, nech vam svieti slniecko a vsetucko nech klapne ako ma :-) :-) ;-)
babulenky moje najzlatsie :-) ...dakujeeeeeeeem vam veeeeeeelmi pekne za mile a povzbudive slova :-) ,ste naozaj zlate ;-) ...dufam,ze vsetko dopadne tak,ako ma,aj slniecko nam bude svietit :-) ...ak sa mi podari,napisem aj zajtra,ako sa citim,ci mam uz tie naozajstne stresy :-D
oocko-bolo treba este poupratovat,mam tu vsade narozhadzovane veci...vsetko v kufroch,po stolickach :-D ...no a mala by som mat rozlucku so slobodou,ale len taku easy...ale sa mi na nu vobec nechce ist :-|
Leni, neviem, ci sa zajtra sem dostanem, lebo aj kamoska sa mi vydava v sobotu / takze este raz hlavne vela dobrej nalady, pokoja a stasticka, aby ste boli spolu naveky stastni a vsetko vyslo vo Vas den podla vasich predstav... budem na teba mysliet..drzte sa a potom podavaj spravicky...drzim palceky a uzivaj si to najviac na svete :-D
Ahojte, čo porábate: Mňa už chytajú riadne stresy, doma máme nervy, maľujeme, upratujeme, no hotový blázinec.
Lenka, zajtra na teba všetky myslíme!!!! :-)