domcurik-dakujeeeeeeeeem :-)
ale rano vyzeralo,ze bude uplne otrasne...som bola na nervy...zamracene,ked sme sa fotili,strasne fukalo,moj vysnivany kvet vo vlasoch mi aj hned ufuklo,dalsi,ktory bol v zalohe tiez dlho nevydrzal...no otras...pocasie vobec neprialo...som zvedava na fotose,ci budu dobre aj za takeho pocasia...potom na chvilku vyslo,ale uz sme nemali cas na fotenie :-(
luci-dakujeeeeeeeeeeeeem :-)
babule-ved aj ja som uz mala strasne nutkanie za vami prist,ale vobec sa nedalo :-( ...mnali sme same behacky...ale dufam,ze vsetko uz mame zasebou :-D
luci-bola hrozna zima,nasi mi este rano utekali do TN pre bolerko...ale som si povedala,ze vydrzim aj keby co bolo a nebudem sa v nom fotit :-D ...ved sa vydavam prvy krat :-D :-D :-D ....ale dalo sa to vydrzat...v TN sme neboli,lebo sme vobec nestihali...fotili sme sa od 11:30 do 14:30 a to nam bolo este malo a potom este asi hodinu v hoteli...jaaaaj...keby bolo viac casu,snad sa fotime cely den :-D :-D :-D
no ahooooj Lentilka!!!!! Gratulujem a do spoločného života vám obom prajem veľa lásky, pohody, šťastia, zdravých detí a všetkého, po čom vaše srdcia túžia.
Aj ja som na teba v sobotu myslela okolo 15.00 , 16.00 najviac, ked si mala obrad.
ja sa na to fotenie tesim ako male babo :-D pozeram,ze vy ste ho mali fakt dlhe :-)
ooo - zase ja mam svadbu az o mesiac (teda,ze som napisala az :-D skor uz) takze po vsetkych radach budem hviezdit.....snad :-N
ooo - len ktory by to tak bral?
ja som niekde inak tusim v albume citala,ze nejaky par sa fotil este raz cca po pol roku lebo s povodnymi fotkami neboli spokojni