Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Andzi a Domi :-) uff Andzi, co teraz so satockami? Ale to je asi ich udel, aby boli aj vlacene, ci to Tebe vadi?
Odpovedať
Profilova fotka
no ja s bolerkom ani nepocitam, fuuu, ja sa budem modlit, nech je teplucko
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj domcurik :-) ako pokracujes? chyta ta uz nervozita? miska - ja hlavne nechcem dazd..obrad vonku v dazdi asi nie je dobry napad ]-( a keby bolo tak 20-25 tak budem skakat meter dvadsat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj luci - no zatial nijak este dnes riesim pracu ale od zajtra uz plne riesim len svadbu :-D :-D a nervozita ziadna, jedine tak z rodicov lebo ti su uplne na nervy z toho :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Domi a ako sa to prejavuje u rodicov? Boze, dufam, ze moja mamina to zvladne v pohode
Odpovedať
Profilova fotka
miska - no proste mi musime mat tip top vsetko oco uz v plnom prude vsetko maluje upratuje , zahradu dava dokopy, sadi kope a tak, proste des :-S pritom ludia budu u nas iba na dvore a to aj tak len chvilku
Odpovedať
Profilova fotka
fuuha, tak toto u nas nastastie nehrozi, byvame v panelaku ;-) ale teda nezavidim.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to mas stastie potom :-D :-D :-p ale sak da sa, ja ich neriesim radsej
Odpovedať
ahojte domika ja to mám skoro to isté, naši kvôli tomu kúpili plastové dvere a museli sme búrať, navyše si s priateľom ideme prerábať dom a zistili sme , že musíme vymeniť radiátory, budeme to robiť v lete...tak dúfam, že stihneme...máme veľa búrať a malovanie je už to najmenej...
Odpovedať
Profilova fotka
dominikav - super, ze som v tom neni sama ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale ved to Domi, este aj ich riešiť, tak sa zblaznis, nech sa ocino realizuje
Odpovedať
Profilova fotka
sak jasne, ja si to nepripustam, nastastie teraz som este v robote ale zitra som uz doma :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
domika: my tiež bývame v rodinnom dome a u mojich rodičov sa to tiež tak prejavuje, mama je nervózna, minulý týždeň sme maľovali, teraz upratuje kompletne všetko, je nevrózna a otec tiež. :-) To sú rodičia, predsa u nás je to ich prvá svadba.
Odpovedať
Profilova fotka
andzi - sak aj u nas je to tak, prva svadba a ocko vydava svoju jedinu dcerenku x-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej, domi..to je zlate ako to vasi prezivaju...ja mam iba maminu a ta bude urcite vsetko organizovat, nastastie mame koordinatorku takze asi bude len ked pridu hostia k nam, odtial pojde mikrobus...ale matkova mamina je velmi emotivna - place pri kazdej prilezitosti, ked sme oznamovali zasnubenie tak sa rozplakala a ja som nevedela ci dobre alebo zle :-D ale rozumieme si skvele a mozem si len klopat akych mam svokrovcov :-) takze u nas to budu urcite velke place a stres...snad to prezijeme v poho :-D
Odpovedať
to isté...
Odpovedať
Profilova fotka
luci - no je to zlate, ale niekedy je to az moc zle, ale sak prezijeme to nejako, prizili ini prezijeme my :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no,hej ale na druhej strane este par dni a bude po humbuku :-D a vy budete mat vymalovane,upratane, zahradu v poriadku..no kolko plusov ma ta svadba :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luci - no povedz co by som bez teba robila??? x-) x-) ty si ten stres obratila na daco pozitivne, kujeeeeeem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domi - no to je predsa jasne, sedela by si pod stolom a obhryzala si nechty a klepala sa....takto si vyrovnany cloviecik :-D ale to iste cakam potom pred svadbou aj ja..ked budem stresovat,ze nieco neklape ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
luci - jafneeeeeeeee sme dohodnute ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
vyboune domi :-) tesim sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
luci - snad nezabudem na ten moj slub dovtedy :-N :-N :-N =-)
Odpovedať
Profilova fotka
neboj sa, ja sa pripomeniem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
supej, tak to ti dvojnasobne kujeeeeeeeeeeem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj,chcela som sa spytat..tusim to tu pisala jika, ze nevyuzila bezramienkovu podprsenku do siat..alebo s tym mala nejake problemy..som zmatena,neviem si predstavit ist bez podprdy :-o
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som mala ist najprv bez podprdy, ale ta pani v salone, taka druha mi hovorila, ze nech si kludne dam, taku korzetovu bez ramienok, ze ta mi urcite vadit nebude, takze podprda bude ;-)
Odpovedať
lucinka: ak budeš mať tie šaty čo ja, tak podľa mňa do nich podprdu netreba, ten korzet na šatách je tak silný a hrubý, že podprdu by som do nich už nezniesla.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kupila novu,specialne na svadbu takze si tiez davam..som si v nej poskakala v kabinke.. :-D nie je sice nejaka pekna ale podstatne bolo aby pekne drzala a formovala prsia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no presne zavisi to od typu siat, ale ja si mozem dat aj dve podprdy a aj tak to nebude mat bohvieaky nadych :-D :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?