ale prosim ta..tak si daj papierove vreckovky ale myslim,ze drahy je s tebou urcite spokojny po vsetkych strankach...treba sa vystriet,vystrcit prsia a ako hovorili kedysi v Ally McBeal sustredit sa na to,co je na tebe najviac sexi :-D
andzi - so satami este nie, to som mala staru a trcala mi..ale mala iny princip zapinania ramienok..musim pozriet co je to za znacka ale kupila som ju u nas v Centro Nitra...je uplne hladka bez cipky..no pozriem doma a v pripade potreby podam podrobnejsi opis :-)
zienky uz sa opat hlasim, mam za sebou obed, kelovu polievku a balkansky salat, mnaam :-)
Ja tiez idem pod saty bez podprdy, vobec ju tam nepotrebujem, tak to ani silit nebudem. Mam kupene len pekne nohavicky :-D
to ja som hravala, ale pred dvoma rokmi a odvtedy nic :-( skoda
babulky, tak pre info, som vas zahltila ziadostou o priatelstvo na FB, dufam, ze neva :-)
ahojte,aj ja som naspat z obeda..a bol vcelku plodny..kupila som si este dvojo nohaviciek a zeleny nahrdelnik k mojej dnesnej koseli :-D
apropo golf - mna to velmi bavilo az na to,ze som potom pol roka marodila s rukou..mala som ju presilenu, zapalenu nejake slachove puzdro ci co..co dokopy s mojimi vyrastkami na zapasti a artrozou bola velka sranda...hlavne ked som ani pero nudrzala ]-(