Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skipi-a ďakujéém :-D
Odpovedať
fuuuha, super...uz sa tesim na fotose...mali ste pekne pocko, muselo byt vsetko super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
počko bolo nádherné,fotili sme sa v Trnave v meste,tak dúfam,že budú krásne x-) teraz frčím na poprávku,treba sa po takej dlhej noci popraviť :-D
Odpovedať
:-D a potom pis :-D
Odpovedať
Profilova fotka
OK :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lentilocka moja-gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem :-) :-) :-) :-) ...bola si naaaaaaaaaaaaadhernaaaaaaaaaaaaaaa :-) :-) :-)
Odpovedať
ahoj lentilka, aj ja ti prajem všetko najlepšie, teda tebe aj manželovi. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - vsetko len to naj naj naj
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - vsetko naj,naj vam obom..nech ste stastni do konca zivota :-) krasna si bola :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babky, takze bolo fantasticky, vsetkym sa pacilo a my sme si nas den riadne uziliiiiiiiiiiiiiiii :-D :-D ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
domcur - vitaj medzi nami mladymi panickami ;-) a hroooozne moc blahozelam a vsetko naj a hlavne vela lasky vo vasom spolocnom zivote
Odpovedať
Profilova fotka
domcurik-blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam :-) :-) :-) ...bola si kraaaaasnaaaaaaaaaaaaaaa :-) :-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
domi- aj tebe blahozelam, a prajem najkrajsi spolocny zivot :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj domci, vsecko naaaaaaaaaaaaaaaaaaaajsaaaaaaaaaaaaamlepsie do spolocneho zivota...
Odpovedať
Profilova fotka
a ozaj, leni - poslala som link na vas album mojmu fotografovi na inspiraciu.. :-D dufam,ze nevadi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
luci-tak to je pre mna pocta,a hlavne pre nasho fotografa :-) :-) :-) ...s dobrym fotografom sa deju zazraky :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
je pravda,ze vela zalezi na fotogafovi ale zase ten vas mal krasny par na fotenie;-)
Odpovedať
Profilova fotka
čaute kočky, ďakujem vám veľmi pekne x-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre ranko nevesticky a vydate panicky :-D ako sa mame po vikende znova v praci? andzi - este si v praci? ako pripravy, teraz si na rade opustit rady slobodnych a rozsirit rady stastne vydatych :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, dobre ranko. No odpadavam z nadhernych fotiek "lentilka1981", Leni, je to naadhera. A ostatne, Lenti a Domi, videla som po jednej fotke od ooocko, krasa. A samozrejme vam blahozelam.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj miska :-) ano,lenti maju nadherne fotky :-) sa uz tesim na lentilocku a domi a ich fotky..velke fesandy boli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
veru, uz som zvedava na foto. Lu ako po dlhsom vikende?
Odpovedať
caute babky - vydate aj nevydate... ako sa mate??
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Skip :-) u mna fajn, aj ked v robote je toho dnes dost :-S
Odpovedať
ahojte dnes som posledný deň v práci
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej Andzi ;-) tak si to pekne uzivaj. Drzime palceky, nech je den "D" podla predstav a bez stresov, uplna pohodka a usmev na tvari.
Odpovedať
jeeej, andzi - tak to je fajn, uz to mas za par...pomaly nas slobodnych bude v mensine :-) miska - inak aj ja mam toho vela, len obcas sem robim kuk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak som naspat..mala som tu kolegu... chcela som sa spytat uz vydatych paniciek :-D kolko ste mali chodov...my mame prvy po 5, potom okolo 8 bufetove stoly a po polnoci kapustnicu...no a teraz moja mamina chce dat este neskor aj pecene prasa..mne sa to zda ale vela :-o
Odpovedať
Profilova fotka
jeemine Lu, citam, ze vy mate 5 a 8 chodov, uz ma zamrazilo a potom to citam este raz, ze to su hodiny :-) som si vydychla. My to mame tak isto ako vy a uz viac k tomu nepridavame
Odpovedať
Profilova fotka
potom sa uz len kolacmi budu napchavat :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?