ok,budem cakat na dalsiu tvoju inteligentnu myslienku :-D
a este pre vsetky uz nase vydate zienky - aky ste mali prvy tanec? klasiku valcik na krasnom modrom dunaji alebo nieco vlastne?
p.s. samozrejme,ze mozu odpovedat aj vydate zienky cakatelky ale ak su na tom podobne ako ja, tak im to len pomoze :-D
Caute babky, som tu na chvilku, lebo o 1nej idu Matimu trhat zub, tak mu idem robit sofera a potom opatrovatelku :-)
no my budeme mat od shania twain - you are still the one
jeej,krasne ste si vybrali..ja chcem shaniu twain pri odchode z obradu...From this moment :-)
a hrozne sa mi paci Lonestar - Amazed....ten text je skvely..ale tiez uvazujem,ze si spravime trosku show a dame najprv valcik a potom Barry White My first,my last, my everything :-D
cafte babky:)
my sme mali ako prvy tanec eva cassidy - songbird a do toho sme vsunuli na ozivenie ten twist z pulp fiktion a potom na poslednych 10 sekund este raz nas prvy sladacik :-D
no,mne sa to hrozne pacil a polovicka s tym nemala ziadny zasadny problem takze ak sa podari nacvicit tak mozno bude :-D uz dlho na youtube studujem ten tancek..a ma to aj vystizny text...a rozprudi to zabavu nehovoriac o tom,ze draheho rodina bude urcite paf ;-)
luci - my sme povodne planovali the evolution of dance - tiez na nete - to su vselijake tance na rozne pesnicky, na kazdy sa tancuje asi 10sekund ;-) zacali sme to i trenovat, ale manzelikovi sa stalo nieco s kolenom, tak sme to uz potom nechceli riskovat a vybrali sme taku jednoduchsiu variantu :-D pulp fiktion
jika - to si vlastne pamatam,ze ste nieco vymyslali...no,nam sa snad nestane nic...a ja sa potom asi radsej prezujem lebo moje koleno by to nemuselo prezit v tom zdravi co mu este zostalo :-D
malo to uspech predpokladam..nemas niekde video?
Ahojte zienky, dobre ranko.
Ja hned idem otravovat. Ake zakusky ste vybrali na hostinu (dobosky, kremese, nejake rolady), alebo co? A svadobnu tortu si beriete z cukrarne vtedy, ked aj zakusky?
ahoj miska,
takze zakuskov mame tusim 10 druhov...mame dobosky,puncove,nejake rolady,su tam aj linecke..aj parizske rozky tusim..viac si nepamatam,objednavali sme ich davno...vcera sme boli objednat tortu..najprv sme chceli objednat len hlavnu ale nakoniec sme objednali 3..jednu este od rodiny z vychodu a jednu nam dava robit mamina..zakusky mame z ucilista a tie dostaneme v piatok a ked ich porozdelujeme do krabic tak budeme roznasat...a torty budu tiez v piatok a spolu so zakuskami a alkom a nealkom a vsetkym dalsim potrebnym ich zanesieme do kastiela
Lu, si poklad. Uuuuplne vycerpavajuca odpoved. Dakujem Ti. Super, my teda nemame 10 druhov, len 7, ale tiez velmi podobne. Tak som rada. Lebo som si lamala hlavu, ci sme vybrali dobre. Take vhodne na jedenie na hostine :-)
ale urcite..toho sa nemusis bat..ja viem,ze budeme mat perfektnu tortu takze sa tesim...u tej p. cukrarky si davame robit uz asi 5 tortu a vzdy sa po nej vsetci zalizovali :-D
inak - vcera som kupila pohare aj farbu na sklo...
bre ranko po dlhej dobe :-) ako sa mame? ako pokracuju pripravy?
lucka, citam, ze ti padaju vlasy. sup do lekarne a nakup si nejake pripravky, mne zacali 3 mesiace po vysadeni padat a pomohol mi bioscalin sampon a voda. a papaj vitaminy.
miska - neni zac, to mas za ten tip na pohare :-D
dnes chcem skocit za kvetinarkou a do cokoladovne objednat cokosrdiecka na darceky pre hosti...a keby som objavila topanky k popolnocnym tak sa nenahnevam :-D
tortu sem hodim..to bude nasa svadobna..napln bude karamel, cokolada a nugat...potom dalsiu od rodiny sme dali klasicku knihu ale budu tam nase mena a citat z oznamenia - ta bude grilaz a striacatella a poslena bude urobena z nasej fotky, toho jedleho papiera a ta je tusim oriesok-nutela
uz sa neviem dockat :)