Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
velmi dobre si vybrala :-) ani na modelke nevyzeraju tie saty tak dobre, ako tak prave pozeram :-)
Odpovedať
Profilova fotka
a preco risovi umrelo to pierko? orchidea vela vydrzi.
Odpovedať
Profilova fotka
dakujeeeeeeeeeeeeem draha moja, som rada ze sa vam pacia, lebo ja som z nich bola uplne hotova, ked som ich v pondelok vracala som skoro plakala, som sa ich nechcela vzdat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
si ich mala ukradnut :-p :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hmm, no to bude asi tym cigaretovym pachom a tym alkoholickym dychom :-D
Odpovedať
Profilova fotka
nooo to by nebol dobry napad, maju moju adresu :-N
Odpovedať
Profilova fotka
:-D :-D :-D bolo az take zle?
Odpovedať
domi, velmi pekne saty...a co ti na ne povedala svokra predtym?? ale je pravda,ze na fotkach zo skusok vyzeraju tie saty vzdy inak ako potom vo svadobny den
Odpovedať
Profilova fotka
snad by ta vasi zatajili. nemusia priznat, ze ta maju :-D
Odpovedať
Profilova fotka
neeeeeee, ale hlavne ze moja kyticka vydrzala, inak chytila ju ta moja kamoska co mi nechty robi... tak teraz ma tazku ulohu musi do roka najst chlapa a hned sa aj za nho vydat 8-)
Odpovedať
domi a nevola sa ten podnik Lucia?
Odpovedať
Profilova fotka
:-D ta mili ju chytila? ze gratulujem :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
inac, som kukala jak puk, ked som videla slavku, ona je jak cervik chuda. tie deti nemohla ona porodit :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - no ze v nich vyzeram ako ruska matrioska ]-( :-S ooocko - ty by si to hned vyriesila :-D :-p
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - ano vola sa lucia, preco? ooo - no hej presne ta ...ved ja som to furt hovorila ze je jak vyzla, musim jej povedat ze aj ty si to skonstatovala :-)
Odpovedať
fuha... tak ale aspon sa ti ospravedlnila, to moja ma zvozila, ci tonemyslim vazne v tych satach ako v svadobnych...ale ako ju poznam nikdy sa neospravedlni, ze sa mylila...tak ta tvoje to aspon uznala... ooocko - aj ty si bola na svadbe, ci len gratulovat??
Odpovedať
Profilova fotka
Domi krasne saty si mala, velmi Ti pristali a svokru to teraz akurat moze mrziet
Odpovedať
Profilova fotka
strasne je chuda. :-) a tvoja mamina je iny parketovy lev :-D tu sme len tancovat videli :-D
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - boli sme na chvilku pozriet :-)
Odpovedať
ooocko aj vy ste s tvojim matkom trsali?
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - ee, mi sme sedeli a kukali jak pera z gauca, lebo sme tam nikoho nepoznali :-D
Odpovedať
pera z gauca to je super vyraz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ale musim pochvalit svadobcanov, ze sa velmi dobre zabavali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - sak to , sa mi ani verit nechcelo ze to povedala oocenko - no mama sa nezda, ona rada trsa a pak dva dni zomiera od bolesti noh :-D no jo sa bavili nastastie sak svokra este o pol 5 tancovala
Odpovedať
Profilova fotka
misi - dakujem krasne, sak to ma byt saty ti musia sediet, inak by to nebolo ono ;-)
Odpovedať
tak to je hlavne, ked je dobra zabava :-) aj nevesta so zenichom trsali az do konca, alebo sa ulievali?
Odpovedať
Profilova fotka
najviac ale tam trsala taka nejaka deva :-) biele gate mala a tusim strieborne tielko. taka blondyna. ta sa nezastavila :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to bola risova sesterka, ale aj moja svagrinka trsala az do rana bieleho a pak v nedelu umierala, ale sak tak to ma byt, treba sa dakde vytancovat a svadba je ta najlepsia prilezitost
Odpovedať
Profilova fotka
no nevesta asi okolo 2 -ej rano pomaly umierala strasne ma odrali topky po polnoci, som mala len bose nohy, tak som sa ani vyzut nemohla :-(
Odpovedať
Profilova fotka
ale aj tusim zenicha otlacilo. dobry bol s tou vidlickou, ci co to mal :-D
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?