andzi - noooo, som chcela napisat, ze viac ako 2,5m ale to "m" mi akosi vypadlo :-) ja budem mat tiez vlecku, no vypinatelnu, takze snad sa to bude hodit....
aaaaaaaaale..... bola som na stretku s draheho kamosom co robi pre OVB..... a dost ma shockol.....
a inak mam nove zakladace a samolepiacu nastenku, som dnes bola asi 40min. v SEVTe :-D :-p
hehe, si dobra ooo 00:00 :-D
tak lebo som sa ho pytala ci teda je pravda to, ze sa otvaraju nove pozicie v novych pobockach - administrativne pozicie - a on povedal, ze administrativa je LEN na centrale, v inych pobockach nie, ze tam su vsetko ti poradcovia.... takze presne o 12h idem na to tretie kolo pohovoru a som zvedava co mi chlapik povie.... povedal totiz v utorok, ze si mozme vybrat co by sme chceli robit.... ak to ale budu rozne pozicie pre poradcov, tak dovi, lebo ja toto robit neviem, nechcem, nebudem.... nie som ten typ
no nie bezchbtaci len, ale aj ti, co su presvedceni o tom, ze sa na to hodia, ze to chcu robit.... ja, clovek zakriknuty v cudzom prostredi to robit nemoze.... a ja nemam ani nijaky okruh znamych, ktorym by som radila co s peniazmi, kedze ja sama vsetko rozflakam :-D
no a ja draheho na svadobnu cestu, tak lebo on vzdy plati viac, kedze viac zaraba, no mna to stve, chcem mu to konecne nejako odplatit..... v Kalabrii minul vela, v Parizi neurekom, aj modre z neba by mi zniesol a ja si furt pripadam ako taka socka ]-( ale tak stale naivne dufam, ze budem mat super job a spolu s tym, co dostaneme na svadbe bude na tu svadobnu cestu.... no to by som musela mat fakt ze fasa job
tak vies, pre mna je lakadlo aj papiernictvo a DM drogerie - tam dokazem stravit velmi vela casu a minut velmi vela penazi.... drogeria a cistiace prostriedky, antibakterialne a ine kadejake vechte, to je ono :-D dokonca aj na FB som sa pridala ku skupine Cillit Bang... som ju chcela sama vytvorit, no zistila som, ze uz taka existuje :-D asi je viac takych blaznov ako som ja
no idem ja pomaly do hajan.... davam si budik na 9:11, tak potom vas pridem kuknut a potom pridem az vecer.... a to som zvedava kolko Ip ma bude cakat, lebo posledne 2 dni sa to dako rozbehlo, mi chodia toho kvanta :-N