ooocko tak to je fajn, ze si sa ku kupaniu dopracovala, to my len na vaaanoce :-D :-D :-D
Krasny zvysok dnicka, ja som makala ako das a uz konecne padam, paaa
az o 2-3 tyzdne bude stat, teraz mame len platnu a prvy rad tehal. inac drzim palec a pevne nervy, urcite to budes potrebovat. :-D stavat vam bude firma? aky mate projekt?
Baby, skúsené nevesty, poraďte mi čo všetko si so sebou zobrať v sobotu ako rezervu pre prípad, že by niečo. Ja si beriem pančuchy, náhradné topánky, ihlu, niť, ibalgin, rýchloobväz, podušky do topánok a neviem či ešte niečo, či poradíte....díkes
ooo: staviame svojpomocne
staviame individuálny projekt, nie podľa katalógu, budú to riadne nervy. Je to bungalow, ale nie klasický, bude podkrovný. A vy? Kde vlastne staviate? Priamo v Bratislave?
andzi, my pri trnave a tiez bungalow, ale nie podrkrovny. aj my sme stavali svojpomocne, ak budes potrebovat polozit kanalizaciu alebo hocico, kludne volaj. :-D :-D :-D tento rok sme to vzdali a povedali sme nasmu buducemu susedovi, nech nam vytiahne mury a kamos nam spravy strechu. a potom zase nastupujeme uz len my s matiskom
No nič, baby moje, utekáme ku farárkovi, drahý sa práve vrátil z práce. Som rada, že sa mi podarilo vyriešiť aspoň tú nešťastnú udalosť čo sa nám stala.