ahoj andzi....jeeeeeeej...ty sa mas,dva krat si uzit svadobne saty,uces,licenie....parada :-) ...a kedy budu fotose???...kde ste sa fotili???....a kto vas vlastne fotil???...prepac,zabudla som
oocko-ani nehovor...vcera rano sme si este uzivali krasy tepleho pocasia a o tri hodky sme skoro zmrzli...uz len cakam,kedy ochoriem...jaaaaaj...uz aby sme odtialto vypadli
chceli by sme do konca leta,ale uvidime,ci sa nam podari...ale najskor si samozrejme musime kupit byt....mali sme dva vyhliadnute,ale predali nam ich...nemali sme vobec cas sa tomu teraz venovat,co je skoda,lebo to boli super byty...no ale dufam,ze si nieco podobne najdeme
oocko- :-D ....hej hej...okolie Ba...asi najskor Pk,ale jeden sme mali vo Vinosadoch...co tiez nie je zle...uvidime,kde najdeme podla predstav...bytov je vela,ale su male...a ja taky nechcem
ahojte baby, ja som dnes prvý deň v práci a strašne sa mi nechce pracovať, lebo tu toho mám požehnane.
Lentilka - takže ty sa tiež sťahuješ do Bratislavy. resp. okolia?
Ja som rada, že už ten stres máme za sebou, svadba bola krásna, je to skutočne výnimočný deň, všetko vyšlo podľa plánov. Neboli sme spokojní s hudbou, ale všetko ostatné vyšlo presne podľa predstáv. Tesne pred príchodom drahého k nám začalo mrholiť ale ako sme sadali do auta a potom aj po odchode z kostola už nepršalo a krásne svietili slnko. Večer keď sme sa už bavili začalo liať ako z krhly, ale počas obradu nám nepršalo a to bolo hlavné. Včera keď sme sa boli fotiť bolo krásne slniečkové horúce počasie. Nuž ja sa veru sťažovať nemôžem.
andzi tak super, ze vsetko vyslo ako si chcela...to je hlavne...
inak baby to,ze sa vam nechce robit, nie je tym, ze ste vydate :-) mne sa tiez nechce..dnes idem na finalnu skusku siat tak sa tesim