Domi uz vsetko finisuje a uz by som bola najradsej, aby bol uz piatok 5.6. Uz som na skusku siat na pondelok objednana, Vcera som robila na vino vignety (mame to len rukou pisane mena a datum - fixou na sklo) tak je to take ine :-) zajtra idem objednat zakusky a uz potom len take moje skraslovanie ma caka. Kozmetika, kadernicka, nechty.
potom mi to bude všetko chýbať. Juuuj, no uvidime :-)
Domcur idem dnes uz. Krasny zvysok dnicka zelam a aj všetky babule pozdravujem, čo sa tu ešte ukážu, pa ;-)
bre ranko sa zela :-) ma asi dnes porazi ja som sa naobliekala, ze bude dnes teda prsat a tu v ba svieti slnko ]-( akoze des co vam budem hovorit. a co je inak nove???
ahojky :-) u nas asi nic nove..ba predsa, kupila som si bizu k svadobnym satam..akurat to este musim k satam vyskusat :-) teskam sa lebo zajtra pride bratranec z kanady
u nas je zamracene ale vraj sa ma opekniet a kedze je to uz u vas v BA, Nitra je len otazkou casu :-)
ano v BA,v avione v spleene...aj keby som nemala k svadobnym,ponosim s inymi vecami :-) ja sa na pocasie nehnevam..absolutne,musime byt zadobre lebo 13.juna nesmie prsat ;-)
tam maju krasne veci, myslim ze aj skipi si tam kupila svadobnu bizu a mas pravdu ze ju vyuzijes aj inak, ja napr. tu moju svadobnu bezne nosim aj do prace sa mi moc paci ;-)
jaaaaaaaaj takze ty ides na to pocko takto, dobry napad x-) x-) x-)
som si taktiku vymyslela :-D este musim nausnice kupit..ale asi budem chciet len male perlicky lebo nahrdelnik je vcelku vyrazny a s perlickami..ale inak sa musim pochvalit lebo uz sme nakomplet obleceni :) bala som sa, ze nenajdeme topky k mojim satam a pre matka hnedu koselu...teda,este jednu bielu koselu chceme na prezlecenie (kedze bude teplo a nebude prsat ;-) )
to je supeeeeeeej luci, tak teraz uz len drobnosti doriesit, hlavne ze ste obleceni ;-) sak ale bielu koselu lahko dostat, s farebnymi je to niekedy horsie :-|
hej, teraz este doriesit cokosrdiecka ale to musim pockat na bratranca,ten donesie krabicky...a zavolat dopravu ale stale neviem kolko ludi pojde busom takze chvilu este pockam...no,a trenujem prvy tanec..zatial len ja lebo najprv sa to musim naucit ja aby som mohla ucit polovicku :-D
a tie srdiecka chces davat ako darceky pre hosti? sorry mozno si to uz spominala ale ja som to akosik nezachytila :-N
co budete mat ako prvy tanec? mate nieco specialne? my sme tancovali na she is like wind z hriesneho tanca, a to bolo pre nas tak akurat lebo sme nic necvicili a hybali sme sa z boka na bok :-D
hej, take z cokoladovne..pralinky akurat v tvare srdiecka,budu 3 jedno biela,jedno mliecna a jedno horka cokolada...su aj plnene ale uz neviem ake su tie prichute...na prvy tanec by som chcela klasiku valcik na krasnom modrom dunaji a potom my first,my last,my everything od Barryho Whitea - to je ten tancek z Ally McBeal
no,mam predstavu,ze ten valcik bude preruseny tym Barrym....a to by mohlo rozprudit zabavu lebo moj drahy netancuje ale z velkej lasky ku mne sa nato dal nahovorit :-D boli sme cez vikend u jeho starych rodicov a jeho babka hovori,ze je zvedava ako bude on tancovat lebo vobec netancuje..takze mozno z toho nakoniec nic nebude a dame len valcik :-p
no my sme obaja taky netanecnici, takze nas solovy tanec bol pre oboch utrpenim,ale ako tak sme to zvladli a ani prepadak roka to nebol nastastie( teda aspon dufam :-| ) :-D
on ta teba moc miluje, ked sa takto obetoval :-) x-)
proste to chcem zobrat ako recesiu a budeme mat vela malych deciek takze poviem koordinatorke nech ich k nam potom posle aby tancovali s nami...som zvedava ako to dopadne, tiez nie som bohvieaky tanecnik na choreografie
ale aj ja jeho mooooooc milujem :-D
no jasneeee, tak je to najlepsie ;-)
sak aj my sme mali taky pripad, sem mali tancovat ten nas prvy tanecek a pride za mnou moje krsniatko karolinka a hovori ze dominika pod mame ist tancovat :-D :-D :-D strasne zlate to bolo
ved ako by to inak malo byt ;-)