miska: mám len pár fotiek, na ostatné len čakáme, my sme mali veľmi busy fotografku, ale sme veľmi spokojní
miska: ty to už máš za týždeň, juj, sú to krásne dni tesne pred...v prípade svadby platí tešiť sa je viac ako sa dočkať, tak si tie posledné dni príprav vychutnaj naplno. :-)
cauko andzi, tedaaa tak nech si fotografka svihne, cakame nedockavo na viacej fotosiek
aj u nas uz skoro vsetko, este vyplatit tortu,ale to az v utorok..a potom ze farba na vlasy a taaaak
baby, ak si plánujete po svadbe meniť priezvisko tak sa pripravte pevné nervy!
ja som už dvakrát čakala v rade na občiansky, potom na vodičák, dnes som zaplatila cca 15 EUR len na poplatkoch bankám za zmenu v systéme a za zmenu podpisového vzoru, notárske poplatky za overenie sobášneho listu a nového občianskeho. A to ešte nemám zmenenú DSS, stavebko, zdravotnú poisťovňu, telefón a ďalšie.
ahoj andzi - no ja som mala stastie nakolko nasa znama pracuje na polici a prave na oddeleni OP a pasov, takze som nemusela nikde cakat, vsetko som vybavila mimo uradnych hodin a co sa tyka zmena mena a podp. vzoru v banke som to mala uplne bez poplatkov. aku mas banku? staci ked mi ju len nejako opises, nemusis pisat cely nazov banky ;-)
miska, hej, teda dali nam to na utorok, ale v utorok mam tam tho dost, tak chceme ist zajtra, nech to mame z krku..lebo my sme si tu tortu dali doviest, cize nepojdeme pre nu osobne...
andzi / to fakt, teda tak to sa uz budem psychicky pripravovat teraz, neznasam urady a statia v rade :-D
no ja sa len utešujem tym, ze tam rady nebudú. Banku mam nastastie v poho, kedze som tam pracovala, to mi baby vybavia. Pre zdravotnu poistovnu uz mam vypisanu ziadost a v pondelok to potom odnesiem.
tak ja som optimista, chcem si vodicak aj OP vybavit v pondelo po svadbe... kedze v stredu odlietame, ale ked nevyjde, tak nevyjde, co uz... v tomto to maju chlapi lepsie
hej, hej, ale naposledy,ked som bola menit op kvoli trvalej adrese, tam nebol nikto a dali mi op na pockanie...tak snad to vyjde aj tento krat...a vodicak tiez v tej budove,ze
domi - jasnacka ako miska rano pisala, ze hlavne sami dvaja a relax...
miska, to zvladneme... :-)
dixie - zatial to nemam za sebou, ale pas ak si nepriplatis tak nejak tak dlhsie trva