andzi - ja aj periem rada.... ked neoperiem tyzdenne tak 5 pracok, akoby som ani neprala :-D a vesanie bielizne, to je moje.... ked som byvala este na podnajmoch, tak som vzdy vesala ja, lebo ked to vyvesili ine baby, tak ja som sa na to nemohla pozerat a prevesila som to :-D ja mam na to totiz presny system, ponozky musia byt poparene, pekne vedla seba zastipcovane, nohavicky tiez zastipcovane a stipce zoradene podla farby od zltej, cez cervenu, po modru a zelenu :-)
a aj vysavanie mam rada - vysavam minimalne 3x tyzdenne :-o
caute, caute..... ja neupratujem, som v Bojnciach a tu sa zmozem akurat tak na zapnutie notebooku a tym moja fyzicka aktivita v dome konci :-D keby neprsalo, sla by som von so psicou, no otrasne pocasie je.....
som bola na profesii dake CV som posielala, bo som sa rozhodla, ze netrvam na HPP, ze moze byt aj ŽL, tak som si hladala take pozicie....
domi - ale je v TV co pozerat.... teda pre mna - Panelaaak
ja v poslednom case bude nic nejem alebo potom zerem vsetko co vidim a nechapem, ja som vobec nepribrala, este som dokonca schudla :-D
lenti - nooo, a teraz cakat az do pondelka..... pred rokom som bola zaujata voci tomuto serialu, som to odmietala pozerat.... az som si raz pozrela jednu cast a doteraz som sa neodlepila