andzi - uz su vytiahnute mury, este nejake dorabky a moze sa ist robit strecha.
domi - no ved jasne. ja aj s tym ratam, ze sa nikam nepojde, mozno az na ten tyzden
ooo - sak ale ked si to zoberes to neni az taky vydavok, len na tom ubytku uz usetrite, no dobre vylety a ine spoznavacie veci su drahe ale sak uvidite, ved uvidite london x-) x-) x-)
baby, aj ja by som išla na dovču, ale my ideme s manželom len na 4 dni do Slovenského raja. Sme sa tak dohodli, že jeden rok vyberám dovču ja, druhý rok on. ja milujem more a on zase hory a pamiatky.
andzi - ani my nemame ziadnu dovolenku vybranu resp. vybavenu, ale dajaka urcite bude
mate to pekne rozdelene, nikto sa nemoze stazovat, vyhovie sa kazdemu ;-)
caaaafte baby... :-D :-D
co riesote??? domcok, dovcu??? :-D
mna presla chut na celu dovcu po tej havarii airbusu... :-| :-| :-| :-| najradsej by som doma ostala.... :-S
domi - :-o :-D tu tretiu moznost nieee.
peti - to mi o tom nieco hovor. vies, co je najhorsie? vzdy ked si s matiskom kupime letenky, tak na druhy den sa stane nieco s nejakym lietadlom :-|
a riesime aj aj :-D
noooo aj moj drahy letel pred dvoma rokmi po prvy krat a bol uuuuplne kludny a aj mu to ostalo.... ja neviem, ja sa rok co rok bojim stale viac a viac.... ]-(
hmmmm, ja si nemyslim, ze som bojazlivy clovek.....aaa toho lietania sa bojim... mam respekt, nemam to pod kontrolou ako napr. auto.... :-)
najhorsie je, ze mam sen ist do australie.... ;-) len neviem ako sa tam dopravim, drahy povedal, ze pojdeme lodou..len to mas jedno - lod sa moze potopit, uniest pirati.... no asi je najlepsie doma sediet.. ]-( ]-(
domi - som hotovy optimista... :-) :-)
inak sa mam fajn, zdrava som a na dovcu teda nie som zbalena, to ideme az koncom juna.... aaale ta predstava styroch hodin vo vzduchu mi nedovoli tesit sa na dovolenku....