Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • ten prvy je lepsi....ja by som brala ich prijmy 😃

• aj mne sa paci viac 😵 .... a povedz kto by nebral??? 😃

• no,taki co maju prijmy vyssie...ale ja by som sa uskromnila aj s polovicou co maju 😉

• Sponzor fóra
  • skromnost nadovsetko 🙂 kedy dnes koncis?

• no,pracovnu dobu mam do tretej ale musim skor lebo idem este za uctovnickou...cize zhruba za 15 min sa zacnem lucit 😢

• juuuuuuuuj sa mas, my dnes nemame v robote sefa, ale nemozeme skoncit skor 😞 😢 ale ja to asi vzdam a pojdem o pol hodku skor, musim ist kupit este darcek pre krsniatko a nakupit manzelickovi jedlo na cestu. sa musim ale najprv dohodnut s kolegami, snad nebudu proti 😐

• baby, ak kecáte o kaderníčkach, s tou včera som bola veľmi sklamaná. Fakt. Potom keď mi už žehlila vlasy mi ešte povedala, že ich mám neforemné, dlhé a husté a že by mi pristal nejaký kratší účes a prestrihať vlasy. Lenže ja chcem dlhé vlasy. Povedala, že potrebujem úplne zmeniť strih, čo teda súhlasím, ale určite nie u nej.

O koľkej má miska svadbu? Fakt im to počko dnes vyšlo.

• andzi - hmmm no o kadernickach, ja si hladam nejaku novu a hlavne schopnu 🙂

myslim ze maju obrad o 17-tej pokial si dobre pamatam, skipi vcera spominala

• ok,ja musim uz bezat...zatial papa
    neboj,kolegovci urcite pochopia..ved naco tam sediet ked neni robota
    papapapapapa

• luci maj sa krasne a pekny vikend a dakujem za podporu 😉

• domika: nevieš či majú cirkevný alebo civilný obrad?

• fuuuuuuuu neviem, som sa ani nepytala, ale asi cirkevny, ale nejsom si ista na 100%

• caute, takze janocka a skipi chcem vam este raz zalezat krasny svadobny den, nech si ho riadne uzijete a nech vam vsetko vyde podla vasich predstav 🙂 😉

• baby - aj ja vam zelam zajtra nadherny den a uz teraz sa neviem dockat foteciek 😃

• Aj ja sa pripájam - želám krásny svadobný deň, bez dažďa, bez stresov.

• Sponzor fóra
  • caute kocky svadobnice 😃 ....janocka,skipi,...chcem vam zazelat kraaaaasny svadobny dnik,aby vsetko vyslo podla vasich predstav...uzite si ho naplno 🙂 🙂 🙂

• caute. pridavam sa aj ja. babky, drzim palec. 🙂

• ooočko - po zajtajšku tu budeš jediná slobodná tak hor sa do toho!!!!

• ee, este je tu so mnou petka. 🙂

• no tak dobre, ale už ste na rade obe

• andzi, na rade sme, ale niekde az tam nakonci 😃

• andzi-este tu bude lucinka 😃 ...ale ta nasu skupinku uzavrie o tyzden 😃 ....takzeeee...oocko,potom hor sa do svadbenia 😃 😃 😃

• leni 😃 hor sa do stavania a zariadovania a nie do svadbenia 😃 mama uz dnes zase strasila, ze chce dalsieho vnucika alebo vnucku, nech sa ma s kym samulo hrat. 😃

• oocko-to je napad 😃 😃 😃 ...mozte krstit a svadbit sa zaroven 😃 😃 😃 ...tak rychlo postavte dom,zasadte strom a ... 😃 😃 😃

• lenti: jj, ešte lucinka budúci týždeň a potom už sme pod čepcom všetky. Ooo a petka si budú musieť založiť inú tému, lebo my budeme klub vydatých paničiek.

• leni, este nieeee 😃
    andzi, ty nas vyhanas? 😞

• ooo: nedajbože, ja chcem aby ste aj vy patrili do klubu vydatých 🙂

• maji-noooooo...ja neviem,mame sa neodporuje 😃 😃 😃

• andzi-a kedy uz pridas viac foteciek na FB?

• ahojte kocky,uz tu asi nikto nie je 😞 a
    skipi a janocka: prajem vam aby ste zajtra prezili ten najkrajsi den v zivote,nech vsetko vyjde podla predstav a tesime sa na fotky...
    jani - na teba sa tesim osobne 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov