lenti,idem už domov :-|
na dome nemám ešte internet,tak chodím k našim urobiť si robotu do práce,ak mám čas,tak nakuknem sem a potom prchám domov za manželom :-D
ale tento týždeň by som už mala mať internet aj na dome,tak tu budem oxidovať oveľa častejšie :-D
ahojteeeee
skipi - vsetko naj,naj,naj prajem! nech vsetko o com snivate dopadne min o 100% lepsie ako chcete :-) bola si naadherna nevesta! krasny uces :-) aj pocasie 8-)
ahojte panicky :-D
domi - som ti aj zabudla povedat,ze som janka odovzdala tvoj odkaz ;-)
andzi - horucku este nemam ale pomaly asi zacnem...ideme dnes dare, zajtra som v BA a poobede nechtiky...no,a od stredy uz len behackyyyyyyyyyyy :-o
domi - nepotrebovala,povedala som,ze specialne od teba...janka bola nadherna nevesta a ziarila stastim....
andzi - neviem,ake si dam..klasicke gelove a uvidim, co mi poradi manikerka ...nejak si na to nepotrpim,akurat chcem aby to pekne vyzeralo..ziadne precackane byt nemusia :-D
hej hej pockaj pretlmocim : ze bolo uplne fantasticky, vsetci sa bavili, ze aj ona sa bavila x-) x-) a ze vsetci chvalili ze ako skvele to bolo zorganizovane ;-) zatial vsetko, isla pozriet foto od lucky