Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
tak baby, presuvame sa, som zvedava, kolko prispevkov bude mat tato tema, ci aspon 44444. :-D
Odpovedať
keby bola svadba dokonala, bola by to nuda... inak kamoska ma taggla na fb, dala tam prve foto..
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - presne tak ;-) inak tie satocky ti hrooozne moc pristali
Odpovedať
dakujem jikus, ale casto som si na teba spomenula, ze si vravela, ze si sa tesila na polnoc, ked sa prezlecies? ja som sa chcela prezliect uz o pol 10tej... tazko sa mi v nich sedelo, ale vecer som uz bola unavena stale stat a tancovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hej hej...velmi ti sedeli skipi,ako babike :-) ....a mate pravdu,i ked moje satky boli veeeelmi pohodlne,nevedela som sa uz doskat,kedy sa prezleciem....normalne som odratavala minuty do polnoci
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - to mi nieco pripomina :-D aj mne sa v nich zle sedelo :-S ked som tancovala, dalo sa, ale tancovat od 16.00 do polnoci bez prestavky je zaberak ;-) ale po polnoci som nabrali sily a tancovala az do pol piatej rana :-D inak nejako som to nepostrehla - mali ste nakoniec svadbu vonku alebo vnutri?
Odpovedať
baby, to asi kazda nevesta, sa najprv tesi kedy si tie saticky oblecie a potom sa nevie dockat kedy vyzlecie...haha jikus, nakoniec sme mali obrad vonku a zurku vnutri...vecer aj trosku sprchlo a nebolo tak teplo..
Odpovedať
Profilova fotka
skipi-mas pravdu,i ked som pocula aj o takych,ktore sa po polnoci neprezliekali,lebo si svoje saty chceli uzit....maju moj obdiv,ja by som uz nevydrzala....dokonca mi museli povolovat korzet,lebo som myslela,ze uz nevydrzim
Odpovedať
Profilova fotka
skipi-ja opat ziadne fotose na FB nevidim :-| ...aj si oznacila,ze sa ti nejaka z nich paci???
Odpovedať
Profilova fotka
jeej Lenti a mne bolo v tych nasich satockach super, ja by som ich ani nevyzliekla, ale sme mali čepčenie a to nas prezliekli do krojov, takze uz sme sa potom isli rovno prezliect do popolnocnych :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte dievcata, myslim ,ze kazda z nas ma mierne okno, ja som tomu nechcela verit ale je to asi normalne nepamatam si vobec ako som vosla do kostola, dokonca ked som si sadla rozmyslala som aka je ta vyzdoba co som tolko skusala a strihala na mieru :) vravim si ked pojdem von nesmiem zabudnut pozriet, vyzdobu som sice videla a bola ale to ze bola uplne ina a nie moja mi doslo az ked som kricala kamoske uz z auta ze nech sa vrati to zobrat a ona ze to nie je nase to tam vraj bolo a ked isla davat nasu tak jej povedali ze nie ze to tam je na prijmanie ci bolo a takto si pamatam asi cely den :-( keby som mohla tak to zopakujem a beriem to uplne v poho, ale to sa asi v tych emociach neda pozerala som vase fotos, vsetky ste krasne, tu si clovek nevyberie, v tych satach a ucesoch ziadna z nas nemohla vyzerat zle no a najcerstvejsim novomanzelkam prajem len to naj..naj..naj nech sa splnia ocakavania manzelstva
Odpovedať
Profilova fotka
misi-vaaaazne???...ako,satky boli fakt super,lahucke,prijemne....nemohli sme lepsie vybrat....ale ako sa blizila polnoc,zacali mi byt tazsie a tazsie,normalne sa mi zdalo,ze su mi male,a to som za cely vecer nic nezjedla :-D ...asi som bola moc stiahnuta,lebo na poslednej skuske mi ich nebolo treba rozsirovat :-D :-D :-D ....ale inak som bola veeelmi spokojna s veberom
Odpovedať
Profilova fotka
Lenti fakt, mne boli fakt super. Tiez mi ich nijak neupravovali, sadli mi ako uliate a veelmi prijemne mi v nich bolo. A mala si pod nimi spodnicu, ja taku s dvomi kruhmi, takze bola sukna akurat. No ale v kazdom pripade je to za nami a mozeme uz len spominat :-) Micinecka vdaka ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lenti - ako ja by som tiez ine satky nechcela, ale asi by som si ich teraz nechala rozsirit tak o 3cm na rebrach ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak je super,ze sme s vyberom spokojne :-) jikus-ja som tie moje nepotrebovala rozsirovat,boli mi akurat,praveze som este schudla,takze super....lenze ma mamina asi dost stiahla,pri foteni mi to nevadilo,ani na obrade,ale uz k polnoci som ledva dychala....asi sa mi rozprudila krv :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - ja som mala zase tu nevyhodu, ze som pred svadbou velmi schudla a tym padom mi boli aj predtym zuzovane saty dobre,takze ich pre mna nemuseli znova davat na povodnu velkost, ale ja krava som nemyslela na to, ze rebra sa mi schudnutim nezmensili :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jikus-ahaaaaaa :-D :-D :-D ....ale hlavna vec,ze si vsetko v zdravi prezila :-) ....si nasa hrdinka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - ked sa pod hrdinkou rozumie grcanie v svadobnych satach na wc, kvoli tomu, ze ta saty tlacia, tak hrdinka som :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jikus-cooooooo???? :-D :-D :-D :-D :-D ...tak uz teraz teraz uplne chapem,preco si vsetci mysleli,ze si tehul :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lenti - :-D :-D :-D inak baby musim sa priznat, na mna a draheho ma manzelstv hrozny vplyv - od svadby sme obaja pribrali po 5 kil |-| a to naozaj nie som tehu :-N drahy mi ale vysvetlil, ze to len metamorfoza so slobodneho stavu do zenateho ci vydateho :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jikus-tak tebe sa svadbica vryje do pamati urcite :-D :-D :-D aaa...tebe par kil navyse uuurcite neuskodi....ved si chuducka :-) ....ked chces,dam ti este pat mojich,a obe budeme tak akurat :-D :-D :-D
Odpovedať
ahoooooojte babky=kraaasne nevesticky.... :-D este raz vsetkym novovydatym gratulujem....boli ste naaadherneeee..... :-)
Odpovedať
a vlastne- este lucka a uz je to na tento rok kompletneee,nieeee???? :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
cauuu persepo :-D ....akoooo????.....hej hej...este lucka a skupinka vydatych je uzavreta :-D :-D :-D
Odpovedať
jikus, tak to teda klobuk dole...s tymto zazitkom si sa skor nepochvalila ;-) ale nakoniec dobre dopadlo a mate na co spominat... aj u nas sme mali problem, matkova segra sa nestastne smykla a ma prasknutu panvu, mali sme sanitku, co ju brala do nemocnice...takze tak... persepo, caves...a vy kedy budete na rade?
Odpovedať
Profilova fotka
persepo - ahoj, ze sa ty tu aj ukazes :-) skipi - to mi je naozaj luto, ale asi to treba tak brat, ze este ze sa nic horsie nestalo mne rozpravala kozmeticka dva dni pred svadbou, ze jej na svadbe zomrela babka, no az ma zamrazilo pri takej predstave
Odpovedať
:-D :-D :-D cafte, bola som na obede.... ;-) jaaaaj, dnes som mala desny zazitok... musim dat auto do servisu, bo sa mi zasekava plynovy pedal....to sa mi aj dnes rano stalo, chcela som predbehnut jednu hrkoticku a zasekol sa mi pedal - uplne na podlahe, takze auto strasne pridavalo, stupla som na brzdu, auto sa triaslo jak nenormalne, podarilo sa mi nejako ubrzdit, potom ten plynovy pedal povolil.... aaale spotila som sa poradno hned z rana a triasla som jak male decko..uplne som sa vydesila.... :-S :-S :-S skipi - netusim, kedy sa dostaneme opat k svadbe...najskor buduci rok, kedze teraz je svadbova sezona v plnom prude.... :-) :-) aaaale kedze den ma "iba" 24 hodin, tak uvidime... riesime, projekt, stavbu domu ak mame cas, takze na ine niet casu... ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
ahoj jikus... jeeeminkeeee,az ma zamrazilo pri tej predstave :-| :-S
Odpovedať
Profilova fotka
caute. peti, vam stale nespustili ten fb v praci? a ze sa aspon tu ukzes. co noveho? ako s domom? uz ste pokrocili?
Odpovedať
Profilova fotka
skipi - tak to ma mrzi, snad bude coskoro fit
Odpovedať
Profilova fotka
jikus-jeeejda,normalne mi presiel mraz po chrbte :-( :-( skipi-mrzi ma,ze sa vam stalo nieco taketo...ale na druhej stranke,hlavne,ze sa nic horsie nestalo
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?