Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy
- Sponzor fóra
- PRO
ahojte dievcata, myslim ,ze kazda z nas ma mierne okno, ja som tomu nechcela verit ale je to asi normalne
nepamatam si vobec ako som vosla do kostola, dokonca ked som si sadla rozmyslala som aka je ta vyzdoba co som tolko skusala a strihala na mieruvravim si ked pojdem von nesmiem zabudnut pozriet, vyzdobu som sice videla a bola ale to ze bola uplne ina a nie moja mi doslo az ked som kricala kamoske uz z auta ze nech sa vrati to zobrat a ona ze to nie je nase to tam vraj bolo a ked isla davat nasu tak jej povedali ze nie ze to tam je na prijmanie ci bolo
a takto si pamatam asi cely den
keby som mohla tak to zopakujem a beriem to uplne v poho, ale to sa asi v tych emociach neda
pozerala som vase fotos, vsetky ste krasne, tu si clovek nevyberie, v tych satach a ucesoch ziadna z nas nemohla vyzerat zle
no a najcerstvejsim novomanzelkam prajem len to naj..naj..naj nech sa splnia ocakavania manzelstva8. jún 2009 misi-vaaaazne???...ako,satky boli fakt super,lahucke,prijemne....nemohli sme lepsie vybrat....ale ako sa blizila polnoc,zacali mi byt tazsie a tazsie,normalne sa mi zdalo,ze su mi male,a to som za cely vecer nic nezjedla
...asi som bola moc stiahnuta,lebo na poslednej skuske mi ich nebolo treba rozsirovat
....ale inak som bola veeelmi spokojna s veberom
8. jún 2009- Sponzor fóra
jikus, tak to teda klobuk dole...s tymto zazitkom si sa skor nepochvalila
ale nakoniec dobre dopadlo a mate na co spominat...
aj u nas sme mali problem, matkova segra sa nestastne smykla a ma prasknutu panvu, mali sme sanitku, co ju brala do nemocnice...takze tak...
persepo, caves...a vy kedy budete na rade?8. jún 2009
cafte, bola som na obede....
jaaaaj, dnes som mala desny zazitok... musim dat auto do servisu, bo sa mi zasekava plynovy pedal....to sa mi aj dnes rano stalo, chcela som predbehnut jednu hrkoticku a zasekol sa mi pedal - uplne na podlahe, takze auto strasne pridavalo, stupla som na brzdu, auto sa triaslo jak nenormalne, podarilo sa mi nejako ubrzdit, potom ten plynovy pedal povolil.... aaale spotila som sa poradno hned z rana a triasla som jak male decko..uplne som sa vydesila....
skipi - netusim, kedy sa dostaneme opat k svadbe...najskor buduci rok, kedze teraz je svadbova sezona v plnom prude....aaaale kedze den ma "iba" 24 hodin, tak uvidime... riesime, projekt, stavbu domu ak mame cas, takze na ine niet casu...
8. jún 2009
keby bola svadba dokonala, bola by to nuda... inak kamoska ma taggla na fb, dala tam prve foto..