Svadba 2009 II. Voľné pokračovanie najdlhšej témy

28. aug 2012112460
  • sme my ale pahltne baby, ale sak co uz s nami aj to obcas treba

• tak je teraz to obdobie zracie 😃

• no vidis to, a to mna ani nenapadlo, ze odtial vietor fuka 😃 😃

• Sponzor fóra
  • 😃 😃 😃

• ahojte baby, dnes vás vôbec nestíham čítať

• ahoj andzi - dnes, ale to si nevidela ako sme sa vcera rozsupli 😃

• caute...tak som spat...varila som obedik...ale normalne ma ta noha boli ako fras 😐

• juuuuuuuujha lenti, to neni vobec dobre, ja som si myslela ze sa to pomaly lepsi 😒

• leni a ides este na kontrolu?

• nooo...ved to som myslela aj ja 😐 ...no ale nist,zajtra chcem skusit pracovny osial 😃 ,co to spravi,a ked nic dobre,tak pojdem opat k lekarovi...mozno uz tej mojej nozke robi zle,ze nic nerobim 😃 😃 😃 😃

maji-praveze na kontrolu nejdem,tu asi nic take nepoznaju 😠

• leni, :-/ ale to mate slovenskeho lekara, nie? ten by to mohol poznat 😃

• leni - ne ze to budes zajtra v tej robotke prehanat 😠 jasneeeee??? 😉

• maji-on je teraz na dovolenke,tento tyzden je mimo...ale mas pravdu,mohol si zanechat slovenske zvyky 😃 😃 😃 ...ale uz na ne asi zabudol 😃 😃 😃 ...ale tak keby cosi,zajdem za niekym inym

fuuuuj,tak som sa najedla,chcela som pouzit horsi vyraz 😃 😃 😃 ...vcera sa mala za mna domcurik napapat,ale kedze to odflakla,tak som to dnes musela dohnat 😃 😃 😃

• a ziadne skakanie po skrinkach 😉

• domi-jasneeeee 😃 ...rozkaaaaz 😃 😃 😃 ...sak vies,s robotou to zase netreba prehanat 😃 😃 😃

• Sponzor fóra
  • lenti, dnes sme sa za teba nazrali, ale tusim teda aj ty za nas 😃

• akoze lentilocka, ja som sa najedla, a potom to tak aj dopadlo, som mala taky strasny hlavy bol, ze uz o 7-ej som lezala v posteli 😞 😢

• maji-to si uz odpustiiim 😃 😃 😃

• lenti - vidim ze si si rychlo osvojila nase kazdodenne motto 😵 😵 😵

• maji-tak vidim,ze zrava nemoc potupuje dalej a dalej 😃 😃 😃

domi-jeeeejda,tak to ma mrziii,hlavynol je najhorsia vec na svete..chudatko 😞

• leni, bude to nejaky virus alebo co

• myslim ta zravost 😃

• leni - no to hej, ale toto bola ta najhorsia odroda, ja som myslela, ze je so mnou amen, tak ma to strasne bolelo a toto sa mi stalo uz druhy krat 😢

• maji-aj ja to tak vidim 😃 😃 😃

domi-ved nenecham vas v tom predsa samuuu,nieeee??? 😃 😃 😃 ...sme nejake partacky 😃 😃 😃

• maji - to mas pravdu s tou zravostou 😵

• leni - sak ved to by sme ti ani neradili, treba rozsirovat kluby ak sa da 😃 😃 😵

• domi-ja viem,co to je...mam vrodenu migrenu...ked boli hlava,boli uplne vsetko 😞 ....chudatko 😢 ...ani liek ti nezabral?

• domi-presneeeeee...cim je nas viac,tym lepsieeeee 😃 😃 😃

• baby, myslite cim nas je viac objemovo? ja nechcem, aby ma bolo moc vela 😃

• lenti - juuj to je na prd 😞 , aj kamoska nou trpi 😉 ... no dala som si ibac, ale moc nezabral som musela ist proste a jednoducho spat

musime do nasho "klubu" pritiahnut dalsich clenov co povies??? 😎

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Castel Mierovo
    Dunajská Streda
    “Je to dom cnosti, pracovitosti a usilovnosti ako aj večným prístreším výborných myšlienok a šľachtickej zábavy.”
    Barón Pavol Jeszenák, r. 1746
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov